Ultrazvuk s dvojčaty?

2
4.2.25 17:03

Ultrazvuk s dvojčaty?

Ahoj holky, vím, že je tu plno různých témat ale přeci jen bych se ráda zeptala sama za sebe. Dnes jsem byla na ultrazvuku. Poslední ms byla 1.1.25. Doktor mi řekl, že vidí i druhou dutinku ale není si jistý, protože šla méně vidět. Za 14 dní mám přijít znovu. Chci se zeptat těch, které čekali nebo čekají dvojčátka, zda takto může vypadat ultrazvuk s dvojčátky? Budu ráda za každou zkušenost a doufám, že zde nikoho svým dotazem nepohorším. Vím, že se vše dozvím za pár dní, týdnů ale zajímají mě Vaše zkušenosti a hlavně přeci jen, dvojčátka jsou opravdu překvapením.. :D :srdce: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.2.25 17:16

Ano, může, ale je to hodně mladé těhotenství, takže je to ve hvězdách. Můžou z toho být dvě miminka, nebo se jedno nezačne vyvíjet, nebo se jedno může vstřebat… proto tě pozval za 14 dní, kdy bude jasněji.

Já jsem to měla podobně dvakrát, jednou z toho byla dvojčata, jednou z toho bylo jedno miminko a druhé prázdný váček, který se časem vstřebal. V obou případech mi lékař řekl, že to může dopadnout jakkoli.

• Citovat
  • Upravit
2
4.2.25 19:18
@Anonymní píše: Více

Děkuji za odpověď. S tím počítám, může se stát cokoliv i s jedním mimčem, natož s dvěma. Tyhle začátky jsou buď a nebo. No jsem zvědavá, mám už dvě děti a ani u jednoho jsem neměla náznak druhého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí