Ultrazvuk v II.trimestru

Anonymní
21.3.20 06:24

Ultrazvuk v II.trimestru

Myslíte si, ze by v důsledku probíhající situace mohli byt zrušeny např. ultrazvuky ve 20tt.Ptam se z toho důvodu, ze první screening nevyšel nejlépe a mám podstoupit začátkem dubna geneticky ultrazvuk včetně echokardie a na základě výsledku, co se rozhodnout co dal.Ted se ale bojím, ze do té doby to zruší, případně ze onemocnim…Strašně se tím stresuji…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13021
21.3.20 06:31

Podle me se tohle urcite nezrusi! To je dost dulezity vysetreni. A navic ceka me to taky a taky se bojim ale nepochybuji ze bych na to nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.3.20 06:37

Určitě to nezruší! Taky jsem šla na na screening, bále se, že nebude, ale sestra mě ujistila, že takovéhle věci prostě zrušit nejde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
21.3.20 06:54

Screening ani riziková poradna se neruší, neboj. Takhle důležité vyšetření zrušit nemůžou. Zkus být v klidu, stres je teď to nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
21.3.20 08:24

Mi prehodily termín s tohoto týdne na příští úterý, tak doufám, mají totiž zavřeno od 16.3-20.3. Tak uvidím zda mi nepřehodi i ten další. Včera na poradně mi dr říkala, že se to stát může. Tak uvidíme :-). Ale mě první screening vyšel dobře, kromě preklampsie, tu jsem měla pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
21.3.20 08:30

Rušit screeningy se nebudou, jen hrozí, že se budou střídavě zavírat některé ordinace nebo nedejbože oddělení v nemocnicích kvůli karanténě. Ale jinak je to docela důležité a ne moc dobře odložitelné vyšetření. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.20 08:37

Dekuji holky, budu doufat, ze k tomu snad nedojde.Pro me je to vyšetření, na které čekám už od 14tt jak na smilovani

• Citovat
  • Upravit
4380
21.3.20 08:39
@ametyst píše:
Podle me se tohle urcite nezrusi! To je dost dulezity vysetreni. A navic ceka me to taky a taky se bojim ale nepochybuji ze bych na to nesla.

Mi to zrušili… proste nedelaji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
21.3.20 09:02

Ahoj, i me zrusili, ale az ten treti…pry delaji jen to nejdulezitejsi, ale to ve vasem pripade snad je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
21.3.20 10:14

@Kaileee vazne? a to jsi mela jit nekam do nemocnice? pokud ne tak ja bych obvolala nemocnice.Ja bych se nedala…treba zrovna u me jsou tahle vysetreni extremne dulezita.Ale ja prisla o miminko kvuli vvv… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
21.3.20 10:47
@ametyst píše:
@Kaileee vazne? a to jsi mela jit nekam do nemocnice? pokud ne tak ja bych obvolala nemocnice.Ja bych se nedala…treba zrovna u me jsou tahle vysetreni extremne dulezita.Ale ja prisla o miminko kvuli vvv… :?

No jsou na poliklinice, taky me to stve. Zkusim obvolat co se da ale ona je nejvetsi odborník ta docentka, kdyby se nekomu nekde neco nezdalo tak by me poslali k ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.3.20 12:59

@Kaileee Jak ho mohli zrušit? 😱 To je strašné, myslela jsem, že tohle musí běžet a tohle mě teda vyděsilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
24.3.20 19:13

U nás to normálně dělají, byla jsem dnes na druhém screeningu a normálně brali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.20 01:23
@Anonymní píše:
Dekuji holky, budu doufat, ze k tomu snad nedojde.Pro me je to vyšetření, na které čekám už od 14tt jak na smilovani

Já jsem byla včera v 16 tt, první screening taky nebyl ok, ale já už mám po minulé zkušenosti za sebou CVS. Kompletní výsledky jsou všechny dobré. Minulé těhotenství bohužel kvůli genetickým a vyvojovým vadám nedopadlo a přišlo se na to bohužel až na druhém screeningu. I tak se u nás teď čeká na druhý screening protože mozek se teprve teď bude vyvíjet. Takže ti určitě nic nezruší. Držím palce ať vše dobře dopadne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky