Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Podle me se tohle urcite nezrusi! To je dost dulezity vysetreni. A navic ceka me to taky a taky se bojim ale nepochybuji ze bych na to nesla.
Určitě to nezruší! Taky jsem šla na na screening, bále se, že nebude, ale sestra mě ujistila, že takovéhle věci prostě zrušit nejde. ![]()
Screening ani riziková poradna se neruší, neboj. Takhle důležité vyšetření zrušit nemůžou. Zkus být v klidu, stres je teď to nejhorší.
Mi prehodily termín s tohoto týdne na příští úterý, tak doufám, mají totiž zavřeno od 16.3-20.3. Tak uvidím zda mi nepřehodi i ten další. Včera na poradně mi dr říkala, že se to stát může. Tak uvidíme
. Ale mě první screening vyšel dobře, kromě preklampsie, tu jsem měla pozitivní.
Rušit screeningy se nebudou, jen hrozí, že se budou střídavě zavírat některé ordinace nebo nedejbože oddělení v nemocnicích kvůli karanténě. Ale jinak je to docela důležité a ne moc dobře odložitelné vyšetření. ![]()
Dekuji holky, budu doufat, ze k tomu snad nedojde.Pro me je to vyšetření, na které čekám už od 14tt jak na smilovani
@ametyst píše:
Podle me se tohle urcite nezrusi! To je dost dulezity vysetreni. A navic ceka me to taky a taky se bojim ale nepochybuji ze bych na to nesla.
Mi to zrušili… proste nedelaji ![]()
Ahoj, i me zrusili, ale az ten treti…pry delaji jen to nejdulezitejsi, ale to ve vasem pripade snad je ![]()
@Kaileee vazne? a to jsi mela jit nekam do nemocnice? pokud ne tak ja bych obvolala nemocnice.Ja bych se nedala…treba zrovna u me jsou tahle vysetreni extremne dulezita.Ale ja prisla o miminko kvuli vvv… ![]()
@ametyst píše:
@Kaileee vazne? a to jsi mela jit nekam do nemocnice? pokud ne tak ja bych obvolala nemocnice.Ja bych se nedala…treba zrovna u me jsou tahle vysetreni extremne dulezita.Ale ja prisla o miminko kvuli vvv…
No jsou na poliklinice, taky me to stve. Zkusim obvolat co se da ale ona je nejvetsi odborník ta docentka, kdyby se nekomu nekde neco nezdalo tak by me poslali k ni…
@Kaileee Jak ho mohli zrušit? 😱 To je strašné, myslela jsem, že tohle musí běžet a tohle mě teda vyděsilo. ![]()
U nás to normálně dělají, byla jsem dnes na druhém screeningu a normálně brali ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji holky, budu doufat, ze k tomu snad nedojde.Pro me je to vyšetření, na které čekám už od 14tt jak na smilovani
Já jsem byla včera v 16 tt, první screening taky nebyl ok, ale já už mám po minulé zkušenosti za sebou CVS. Kompletní výsledky jsou všechny dobré. Minulé těhotenství bohužel kvůli genetickým a vyvojovým vadám nedopadlo a přišlo se na to bohužel až na druhém screeningu. I tak se u nás teď čeká na druhý screening protože mozek se teprve teď bude vyvíjet. Takže ti určitě nic nezruší. Držím palce ať vše dobře dopadne
Myslíte si, ze by v důsledku probíhající situace mohli byt zrušeny např. ultrazvuky ve 20tt.Ptam se z toho důvodu, ze první screening nevyšel nejlépe a mám podstoupit začátkem dubna geneticky ultrazvuk včetně echokardie a na základě výsledku, co se rozhodnout co dal.Ted se ale bojím, ze do té doby to zruší, případně ze onemocnim…Strašně se tím stresuji…