UM Bebevita???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8268
20.10.14 16:22

Aha tak to jsem netušila, já si pro mléko jezdila do Německa a jak to tak vypadá tak budu jezdit dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
20.10.14 20:29

Ahoj já ho koupila normálně v albertu a nebo je i v tescu, ale mojí malý prostě nic z UM nechutná, jsem z toho nešťastná, jelikož se mi zdá, že se mi tvoří méně MM :(,tak zkouším různé druhy um, dceři je 7měsíců a dávám i příkrmy a nevypadá, že by byla hladová. Tak nevím co s tím jestli dál zkoušet, abych byla připravená než mi mm zmizí, co já spíš malá, aby mi pak nějaký vůbec pila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
21.10.14 13:45

Holky, tak asi rači zůstaneme u Nutrilonu. Tam mám jistotu, že je kvalitní. Je blbé, že kvalitní Bebevita je jen v Německu a do Česka se dováží zas jen nějaký šunt :zed: Do Německa fakt cestu nemíváme :mrgreen:
Dávala bych pak klidně sunar, ten je levnější. Ale naší malé nejel a měla z něj zácpu. Chutnal akorát mě a manželovi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8268
29.10.14 09:00

Holky co myslíte, v lidlu mají teď v nabídce taky bebivitu, ta by mohla být německá ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.10.14 10:46

Já nevím, ale když jsem jí kupovala v albertu, tak napisy jsou nemecky, akorat pak je to prelepeny etiketou cesky, takze si myslim, ze je normalne dovazena s nemecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová