UM Bebevita???

Anonymní
23.11.12 23:26

UM Bebevita???

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo krmíte prcka tímto mlíčkem? Neblinkají po něm anebo nemají naopak zácpu? Mám možnost vozit ho z Německa. Koupila jsem sice malé Bebu na dokrm, ale když jsem viděla tu cenu, šly na mě mrákoty… Přemýšlím o tom, že bych vyzkoušela tohle UM.. Proč platit drahou značku, když ta mléka musí být stejně všechna kontrolovaná a i složení mají podobné..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2044
24.11.12 07:50

Já jsem ho v německu taky kupovala. Malému chutnalo. :palec: Měli jsme ho tak od 10měsíců. Kupovala jsem i to na noc. František ho pil až do 2 3/4roku, Ale chce to vyzkoušet, každému dítěti chutná a sedí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
24.11.12 07:58

Já ho male taky davala, asi od 3 mesicu az do ted (2,5roku) a nikdy po nem zadne problemy nemela a chutove je taky dobre:-) hlavne to Pre pro narozena miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
24.11.12 08:20

My na něj narazili, když byl malé rok a necháváme si ho kupovat občas doteď, když neseženu Hami v akci, tak objednávám Bebivitu. Malé chutná. Každé mimi je jiné, zrovna po Bebě měla malá zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 10:28

Holky a kde si objednavate tu Bebevitu, když se to prodáva jen v německu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
24.11.12 11:04

@kalomi od paní z mmb, která to doveze do ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.11.12 11:08

@Aknyt aha díky, a nemáš náhodou odkaz na ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
24.11.12 11:22

@kalomi http://www. mimibazar. cz/bazar. php? user=106910 Možná jsou i levnější, ale nedodávali mléko pro 2leté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
25.11.12 16:59

@Aknyt
Tahle pani je dobrá a přijde mi na netu nejlevnější.
Já koupila na Modrém koníkovi krabici za 80,–Kč (teda 3ks za 240,–Kč),ale to byla maminka, co jí zůstalo po dítku.
Na koníkovi ještě jeden inzerát je, ale na č.3. :kytka:

Mlíčko je opravdu dobrý, jen dávkování je jiné.
Na 180ml 4odměrky - na Nutrilonu a Babilově je odměrek na stejné množství 5.
Na 3odměrky je třeba 145ml vody :lol:,což na flašce nemám, tak dávám 150ml. (něco málo pod) :roll:

• Citovat
  • Upravit
8268
25.11.12 21:39

Krmím bebivitou a jsem mooooc spokojená, malýmu chutná. pokud máte možnost tak si zajeďte do německa, krabice tam vyjde na necelé 3 eura 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaela Závadová
9.11.13 17:41

Dobry den, mohu poprosit kde v Německu kupujete Bebevitu? Ja jsem byla v Kauflandu v Chamu a vyběr tam byl nulový. Předem děkuji za odpověd. Závadová

• Citovat
  • Upravit
Twitter
20.10.14 13:48

Ahoj maminky,
včera v Tescu jsem narazila na UM Bebivita. Hlavně mě zaujala cena, která byla tuším okolo 150kč za 600g. No prostě mi to přišlo velice levné.
Kupujeme Nutrilon 800g za 319kč.
Malý už má 2,5 měsíce.
Chtěla jsem se zeptat, jaké máte s mlíkem zkušenosti, jestli když je to tak levné, je to i pro dítě dobré :nevim:
Malé jsme dávali do roku taky Nutrilon, a pak Sunar. Ale měla zácpu, tak Sunar kupovat nechci. Nutrilon je dražší a se dvěma malýma dětma bych samo potřebovala ušetřit kde se dá. Proto se ptám.
Ale zase pokud by to nebylo dobré mlíčko, tak bych do toho nešla.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
20.10.14 13:55

A teď jsem si všimla, že tohle je téma na BEBEVITU a já myslím BEBIVITU :think:
Je to to samé nebo každé jinačí? Na netu jsem žádnou Bebevitu totiž ani nenašla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8268
20.10.14 15:45

Je to bebivita ;) můj malej ji bastil od tří měsíců, krásně pribiral a krásně po ní kakal, jiné mlíčko jsem nezkoušela ale tahle nám prostě vyhovovala. Být tebou zkusím a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
20.10.14 16:13

@kikinka7550 ptala jsem se maminek i na FB a psaly, že jsou dva výrobci Jedna že je z Německa a druhá zřejmě z Česka. A že ta Česká je prý šizená :nevim: a dobrá je jen ta z Německa :nevim: Tak nevím, do Německa fakt nejezdíme. Já jsem viděla na mallu za 157kč těch 600g. No vyzkoušíme třeba od toho půl roku :nevim:
Nutrilon je super, ale fakt za dost peněz :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová