Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já jsem měla taky snahu dělat si je doma, ale prostě mi to nejde. A to ani zapékací lak, vždycky se mi to hned odloupne. ![]()
Já si kdysi koupila přímo sadu na polygel od nani nails a zjistila jsem, ze na to nějak nemam talent
ale bylo tam vše..
Mamka si kdysi koupila tu sadu. Nějakou docela drahou a kvalitní gely. A nešlo jí to vůbec. Já u ní už několikrát zkusila zapéct si aspoň ten UV lak. A vždycky se to rychle začalo loupat.
A celkově co tak vidím okolo. Většinou tyhle sady skončí někde zastrčené v polici a žena znova začne chodit na nehty do salonu.
Nicméně pokud to chceš zkusit doma začni studovat z YouTube. Bude tam určitě plno návodů. Bude to chtít hodně trpělivosti a času. A počítej s tím, že první pokusy žádná sláva nebudou. Ale pokud jsi šikovná dostaneš se do toho. To zas určitě ano.
Moje sestřenice to doma zkoušela i já jsem si od ní nechala udělat nehty, ale vůbec nevydržely. I ona s tím pak přestala.
Taky mi to nešlo, mela sem sadu, ÚV lampu, milion gelu, ono je to docela věda a stejně mi to nedrželo, vzdy se to do par dní začlo loupat.
Pravidelně si je zabroudim, přelakuju gellakem, zapeču v UV lampě a prodloužím tím doplnění acrylu u profíků. Acryl mam taky ale ten použiji občas. Udělám si tedy i pravou ruku, alr stejně jednou za měsíc jdu do salonu. Pedikuru si dělám celkovou doma.
@lachtanice86 píše: Více
Jak si s takovyma drapama schopna něco dělat?
Nebo je to tak jak si myslim? ![]()
@Lorre mě se třeba taky děla líp vše s dlouhýma nehtama
naopak mě rozčiluje mit je krátké. Tohle nejsou žádné drápy, znám i ženské co nosí mnohem delší.
Já používám gel lak, zapíkací pícku. Nejdřív se mi to taky odlupovalo, ale pak jsem použila odmašťovač na nehet, který ten podklad hezky připraví a od té doby top.
Ahoj holky. Mám dotaz, jak na umělé nehty doma sama? Chodím už x let po různých salónech a došla jsem k závěru, že bych si je asi raději dělala sama. Chtěla bych poradit jak na to, co k tomu vše potřebuji a jestli bych to zvládla (žádný kurz na to nemám). A pokud se to i finančně vyplatí (předpokládám, že ano). V budoucnu bych si ráda udělala i kurz, ale zatím nemám
Děkuji za tipy a rady!