Umí někdo chorvatsky?

891
8.12.10 10:49

Umí někdo Chorvatsky?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli tu náhodou není někdo, kdo umí Chorvatsky, začínám se sama učit a byla bych moc ráda, kdybych měla někoho koho bych se mohla občas zeptat kdybych si s něčím nevěděla rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
8.12.10 10:52

Umím jen trochu - co jsem potřebovala na dovolené, takže ti asi nepomůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
8.12.10 10:58

já trochu umím, ale spíš jen technický věci - dělala jsem na několika projektech, kde byly specifikace a technický zprávy v chorvatštině, ale mám kolegu chorvata, takže když bys potřebovala s něčím pomoc, myslím že to zvládnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
8.12.10 11:02

Já umím dobře. Žiju v Chorvatsku 8 let a z Chorvatštiny i překládám. Tak pokud budeš něco potřebovat směle do toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
8.12.10 11:06

Ještě jsem zapoměla dodat manžel je Chorvat a náš Tibi půl napůl Chorvatštinu si už taky začíná osvojovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.12.10 11:06
mikky píše:
Já umím dobře. Žiju v Chorvatsku 8 let a z Chorvatštiny i překládám. Tak pokud budeš něco potřebovat směle do toho :-)

Díky, když budu něco potřebovat vědět tak se obrátím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
8.12.10 11:26

Jinak jenom ze zvědavosti proč se chceš učit zrovna chorvatsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
8.12.10 19:27

Protože mám v Chorvatsku moc dobrý známý a v létě bych zase chtěla za nimi jet na návštěvu a chtěla bych je překvapit tím, že budu umět mluvit chorvatsky alespoň základní konverzaci a ne jen pár slovíček co znám jako doposud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
9.12.10 12:36
Iduska píše:
Protože mám v Chorvatsku moc dobrý známý a v létě bych zase chtěla za nimi jet na návštěvu a chtěla bych je překvapit tím, že budu umět mluvit chorvatsky alespoň základní konverzaci a ne jen pár slovíček co znám jako doposud.

To ćeš moć bez problema nije teško. Odakle su tvoji prijatelji? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladinnn
22.6.11 10:43

Jak jde učení?

Dobrý den, chci se zeptat jak jde učení? Podle čeho nebo jak se učíte? Děkuji za odpověď. L.

• Citovat
  • Upravit
2
22.9.12 22:42

Hrvatski jezik

Čauky :o) vidím že bojujeme se stejným protivníkem, Mikky, Vám jsem chtěla napsat ale jelikož jsem nováček tak mi nejdou posílat soukromé zprávy, což mě hodně mrzí, snad se to podaří pozdeji. Přeji Hezký den! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.9.12 00:23

Pěkná diskuze.
právě jsem se z hr vrátila.

mikky, kde žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.9.12 00:23

Pěkná diskuze.
právě jsem se z hr vrátila.

mikky, kde žije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.12 05:14

Pa zašto ja neznam za ovu temu! :(
Ahoj holky!
Take bydlim v Chorvatsku (jiz 12tym rokem), manzel chorvat a mame 8mi tydeniho chlapecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.12 16:35

Ahojky, a myslíš že se dá naučit hrvatski jezik jako samouk? tež jsem se před pár dny vrátila " krk-šilo" nehledě na to že mě to moc láká tam jet znovu a zůstat tam :) :))… ale nevím nic co se týče práca atd. :) myslíš že má člověk šanci se tam nějakým způsobem uchytit?? ja volim Hrvatsko!!! :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze