Umřela Kralovna Alžběta
- Fotoalbum (16)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No, jak se říká…
Král je mrtev, ať žije král.
Tady sice královna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Proč ty otazníky???
Nevim davala jsem tam nejake emotikony a objevily se tam.. nejde to opravit.. PS: Protože tady bude na věky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja do te Anglie nemela jezdit… Vzdy, kdyz odjedu, umre clen kralovske rodiny… Nejdriv Diana, ted kralovna…
At je ji zeme lehka, byla stabilitou ve svete bourlivych zmen…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše:
Ja do te Anglie nemela jezdit… Vzdy, kdyz odjedu, umre clen kralovske rodiny… Nejdriv Diana, ted kralovna…At je ji zeme lehka, byla stabilitou ve svete bourlivych zmen…
souhlasím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@J_Doe píše:
Ja do te Anglie nemela jezdit… Vzdy, kdyz odjedu, umre clen kralovske rodiny… Nejdriv Diana, ted kralovna…At je ji zeme lehka, byla stabilitou ve svete bourlivych zmen…
A co princ Philip? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KahlanAmnel píše:
A co princ Philip?
Tak to jsem nebyla ja…. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla svůj věk, ale stejně je to šok, přecejenom asi nikdo z nás tady si na trůnu nepamatuje nikoho jiného, byla to ikona, Anglie už nebude taková jako dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to smutné. Ale vypadá to, že zemřela už dřív, než to vyhlásili. Moderátoři BBC byli v černém už během odpoledne, ve velkém sváželi příbuzné, i sedm v jednom letadle (královské letectvo ), zřejmě se čekalo se zveřejněním, než se sjedou. BBC už prý takhle vědělo o smrti snad jejího otce nebo koho a taky čekali na svolení s uveřejněním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
R. I. P. Když jsem to četla, opravdu se mě to dotklo…
Tímto končí jedna etapa, ta žena měla dějinách nenahraditelné místo:,(
Příspěvek upraven 08.09.22 v 20:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Je to smutné. Ale vypadá to, že zemřela už dřív, než to vyhlásili. Moderátoři BBC byli v černém už během odpoledne, ve velkém sváželi příbuzné, i sedm v jednom letadle (královské letectvo ), zřejmě se čekalo se zveřejněním, než se sjedou. BBC už prý takhle vědělo o smrti snad jejího otce nebo koho a taky čekali na svolení s uveřejněním.
Ano, to je zřejmě součást protokolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!