Úmrtí psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.24 16:07

@Ahep neumím si teď představit, že bychom si pořídili jiného psa. Necítím se na to a spíš bych se bála, aby to nebylo víc na škodu než k užitku i vůči tomu stvořeníčku co by ho nahradil. Ale možná časem po dlouhém čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15793
18.7.24 17:42
@Zarmoucena píše: Více
Časem to prijde.. já jsem po smrti pejska, taky byla přesvědčena, ze dalšího dlouho ne. Po 4 měsících jsme na naléhání dcery nové štěňátko pořídily. Samozřejmě laska největší hned.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.24 06:20

@LiduNe ano uspání bych už vůbec nedala. Musela jsem se trochu odklonit do ústraní a zabavit myšlenky prací. Trochu to pomohlo, ale stále si to vyčítám. A na paměti to budu mít pokaždé co půjdu do práce, z práce, kamkoliv jinam pojedu, protože se to stalo hned před naším domem. Nyní nastala další výčitka kdy mi kolegyně řekla, že je možnost kremace mazlíčka a já ho chudaka pochovala do země…. 😭 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
29.8.24 17:34

Vždyť jsi mu dopřála místo u vás, ne někde v kafilerii. Mám urničku doma s mým pejskem a věř, že mě napadlo ji i pohřbít do země. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
29.8.24 18:07

Je mi to moc líto, vím, jak se cítíš. Když mi odešel můj psí parťák, taky jsem si neuměla představit, že bych měla jiného. Ale rodina se na mne nemohla koukat, a za pár dnů mi věnovali štěně, a bylo to to nejlepší, co mohli udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.1.26 19:27

Dobrý den. nahle me umřel.4 lety bernacek.byl.vzat jako stěně na 2 měsících z nevhodných podmínek. Doposud byl zdrav jenom dle RTG zadní nožky měl nožky do. X tak podávat doplňky kloubni vyzivy. Teď začal lehce kulhat na zadní nozku tak mu veterinář dal. injekci proti zánětu a bolesti. Za dva dny těžce dýchal lehce unaveny jedl málo i pil opět zavolán veterinář zjištěno obpustrany zapal plic a špatně dýchal. dany antibiotika Další den už nepil vůbec ani nejedl. apaticky sotva se zvedl a došel jenom kousek a zase si lehl ale jenom na na sníh opět zavolání veterinář dána injekční antibiotika a vůbec jsme ho nemohli dostat do pelíšku to tepla. Druhý den jsem chtěla sním odjet na kliniku do. Prahy a už jsem to. nestihla umřel. Tak. oorqvdu nevím co se stalo. Stale se stim nemohu srovnat. Byl. doposud zdra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.1.26 13:36

Nahle umrti

@Maky70 píše: Více
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...