Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nedostatek vitamínů? Pokud ti mrne spí, tak nejspíš bude něco špatně v této oblasti, popř štítná žláza, určitě bych si nechala minimálně vzít krev
Nech si zkontrolovat hladiny B vitamínů a železa a štítnou žlázu.
Zvazila bych kontrolu prolaktinu a kortizonu, jestli je nemas zvysene (prolaktin urcite mit budes, skrz kojeni). Klidne to muze byt hormonalni pricina.
@Anonymní píše:
Ahoj,
jsem tři měsíce po porodu a poslední měsíc mě trápí šílená únava a neustálá nervozita. Jsem nervózní fakt pořád, ale vůbec nedokážu říct z čeho. Je důležité říct, že mám celkem spavé miminko a manžela, který mi pomáhá co nejvíc může a o mém problému ví. Kolikrát vstane ráno k malému on a nechá mě spát jak dlouho potřebuji.. No ale já se ráno probudím a za hodinu nebo dvě jsem tak šíleně unavená a nervózní, že bych mohla spát znovu. Nezažila jste to některá? Nevíte co by to mohlo být? Pro jistotu jsem se obejdnala k praktickému lékaři, ale tam mám být až za 14 dní.. Prosím o anonym kvůli rodinným příslušníkům, kteří sem také chodí a o mých problémech neví..
Možná problém se štítnou žlázou.
Asi předloni a vloni obrovská únava, jakmile se dotknu gauče nebo lavičky venku na hřišti (když bylo ještě vše normální), usnula jsem do 5 minut…
V létě mi bral doktor krev, tak borelióza.
Ahoj,
jsem tři měsíce po porodu a poslední měsíc mě trápí šílená únava a neustálá nervozita. Jsem nervózní fakt pořád, ale vůbec nedokážu říct z čeho. Je důležité říct, že mám celkem spavé miminko a manžela, který mi pomáhá co nejvíc může a o mém problému ví. Kolikrát vstane ráno k malému on a nechá mě spát jak dlouho potřebuji.. No ale já se ráno probudím a za hodinu nebo dvě jsem tak šíleně unavená a nervózní, že bych mohla spát znovu. Nezažila jste to některá? Nevíte co by to mohlo být? Pro jistotu jsem se obejdnala k praktickému lékaři, ale tam mám být až za 14 dní.. Prosím o anonym kvůli rodinným příslušníkům, kteří sem také chodí a o mých problémech neví..