Únava u 9ti létě po teplotach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
84
27.4.23 10:14

Únava u 9ti létě po teplotach

Ahoj, začínám už plašit, tak bych se chtěla zeptat, jestli to někdo taky neměl. Dcera 9 let přišla v pátek ze školy s teplotou 37,5-38,2 a bez teploty byla až v pondělí ráno. Odkašlává a smrka nějak normálně, ale je nezvykle unavená. Normálně je akční, ale teď pořád poléhavá na gauči, 1-2× za den i usne, což u ní fakt neznám. I když je nemocná, takhle unavená nebývá nikdy. Něco sní, ale takový poloviční porce než normálně. Ráno už jdeme k lékaři, ale vrtá mi to v hlavě. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15409
27.4.23 10:21
@Abecede90 píše:
Ahoj, začínám už plašit, tak bych se chtěla zeptat, jestli to někdo taky neměl. Dcera 9 let přišla v pátek ze školy s teplotou 37,5-38,2 a bez teploty byla až v pondělí ráno. Odkašlává a smrka nějak normálně, ale je nezvykle unavená. Normálně je akční, ale teď pořád poléhavá na gauči, 1-2× za den i usne, což u ní fakt neznám. I když je nemocná, takhle unavená nebývá nikdy. Něco sní, ale takový poloviční porce než normálně. Ráno už jdeme k lékaři, ale vrtá mi to v hlavě. Díky

Taky bych zašla k lékaři, ale klidně se tak opravdu může projevovat nějaká viróza, nakonec od vypuknutí příznaků to není ještě ani týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
27.4.23 11:15

Zcela běžné u virových infekcí (COVID, chřipka, RSviry apod). Po COVIDu je někdo unavený i měsíce. Koronavirus moc nesleduje sdělovací prostředky, v populaci je stále, i když se o něm moc nemluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
27.4.23 11:26

Možná měla nějaký slabší covid, teď to hodně radi. Já to měla minuly týden taky, par dni teplota, rýma, nechutenství, ale ta unava je k tomu vždycky strašná, naposled mi trvalo několik měsíců, než sem se z toho vyhrabala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.4.23 11:36

Muze to byt covid, ale treba i mononukleoza.
Kdyz mela dcera netypickou virozu, tak delal dr. podrobnejsi krve, moc atd.

Urcite bych ji nadopovala doplnky, hlavne cecko, decko, zinek vyssi davky, a nechat odpocivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí