Únava z ničeho, moc přemýšlím?

Anonymní
24.1.16 17:21

unava z neceho

Ahoj poradte…jsem totalne vycerpana…manzel rika ze to moc vsechno prozivam ale ja si nemuzu pomoc…chodim na jednu smenu delam stereotypni praci cely den sedím a prijdu domu a jsem uplne hotova…pritom asi fakt nemam z ceho ale asi no proste nevim…vysetreni krve pred pul rokem a v poradku…v patek uz jsem se nemohla dockat konce smeny a v dobotu jsem byla uplne v pr…jeste jsem to k tomu dostala nevim z ceho to mam od nervu…nebo fakt z vycerpani…poradte mam jedno dite zensky maji i tri a jsou v poho…ja prijdu z prace uvarim trichu poklidim a jdu k telce…TAK PROC JSEM TAK HROZNE UNAVENA???OPRAVDU NAD VSIM TAK MOC PREMYSLIM???Rano vstanu a uz jsem unavena pri predstave ze MUSIM do prace…pomozte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
24.1.16 17:34

Řekla bych syndrom vyhoření. Doporučuji se poohlédnout po jiné práci. A o víkendech doporučuji jít ven na procházku nebo výlet i když se vám nebude chtít, ů hodně to pomůže. Pokud nemůžete změnit práci najděte si nějakého koníčka který vás bude bavit a snad bude lépe :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
24.1.16 17:35

Zkus náky vitaminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
24.1.16 17:38

Známé hodně pomohl hořčík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
24.1.16 17:40
@Anonymní píše:
Ahoj poradte…jsem totalne vycerpana…manzel rika ze to moc vsechno prozivam ale ja si nemuzu pomoc…chodim na jednu smenu delam stereotypni praci cely den sedím a prijdu domu a jsem uplne hotova…pritom asi fakt nemam z ceho ale asi no proste nevim…vysetreni krve pred pul rokem a v poradku…v patek uz jsem se nemohla dockat konce smeny a v dobotu jsem byla uplne v pr…jeste jsem to k tomu dostala nevim z ceho to mam od nervu…nebo fakt z vycerpani…poradte mam jedno dite zensky maji i tri a jsou v poho…ja prijdu z prace uvarim trichu poklidim a jdu k telce…TAK PROC JSEM TAK HROZNE UNAVENA???OPRAVDU NAD VSIM TAK MOC PREMYSLIM???Rano vstanu a uz jsem unavena pri predstave ze MUSIM do prace…pomozte

práce vás nenaplňuje, jak už tu zaznělo, změnit práci…resp. odstranit příčinu a zmizí i únava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
24.1.16 17:42

Zkus zajít k výživovému poradci. Kolegyně v práci měla to stejné. Pak začala jíst podle toho co ji poradily, ji pravidelně a říkala, že se cítí úplně fajn. Přestala být unavená a vydrží prý klidně do 22 hod. být čilá. Upozorňuju že vstává každý den cca 5-6 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
24.1.16 17:43

@bubulina
Ten mi taky dost pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.16 17:46

Je pravda ze to pocituji od te doby co chcodim do prace na materske jsem tyhle pocity nemela…u me je problem ze to budu mit v jakekoliv praci nebo spis pri pocitu ze neco MUSIM a ne CHCI…jak se s tim poprat…myslimze jsem unavena jen z toho delam od sedmi do tri pak prijdu domu uvarim uklidim a sedim u tv nebo jen tak solicham neco…jiny zensky litaji do kolika kolem deti a i vice deti…ja ne my mame na tohle kluka naucenyho ze v sedm je v posteli…jsou mu 3,5 roku a vetsinou v osm spi a ja kolikrat s nim…takze z ceho bych byla tak moc vycerpana…???

• Citovat
  • Upravit
3241
24.1.16 18:42

Přijde mi to u tebe jako takový před-depresivní stav, spíš chronicky zhoršená nálada. Zkus nejdřív ty vitamíny a pokud nepomůžou, radila bych psychoterapii. Když máš volno, tak se cítíš jak? To energii máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.16 19:13

Hořčík pomáhá moc a meduňkový čaj (pomůže ti uvolnit se a relaxovat) + doporučuji nechat si udělat test na funkci štítné žlázy. Já měla hodnoty hraniční (hypofunkce), obvodní lékař to neřešil, vyžádala jsem si testy na endokrinologii z důvodu plánovaného těhotenství. Léky mi neskutečně pomohly i na únavu, a to když mám jen „kosmetickou“ dávku.

• Citovat
  • Upravit
99
24.1.16 19:29

Mě tohle dělala špatná štítná žláza. Ale z krve by se to asi ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.16 20:01
@Anonymní píše:
Hořčík pomáhá moc a meduňkový čaj (pomůže ti uvolnit se a relaxovat) + doporučuji nechat si udělat test na funkci štítné žlázy. Já měla hodnoty hraniční (hypofunkce), obvodní lékař to neřešil, vyžádala jsem si testy na endokrinologii z důvodu plánovaného těhotenství. Léky mi neskutečně pomohly i na únavu, a to když mám jen „kosmetickou“ dávku.

nejsem zakladatelka - omlouvám se za zmatky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.16 13:59

¨takže dámy :P :P :P :P ted jsem přišla od lékařky krevní testy před rokem v pořádku takže mi doporučila magne b6 tak budu zobat a uvidím mate s tím nekterá zkušenost jak se po něm citíte??

• Citovat
  • Upravit
378
25.1.16 19:05

Já jím hořčík už několik let, kupuju si ten rozpustný spolu s B6, hodně mi pomáhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí