Unavené zadýchané dítě

3127
7.5.12 17:17

unavené zadýchané dítě

Maminky, mám problém. Můj syn (18 měsíců) byl donedávna hodně živé dítě. Posledních 5 dní je ale spíše hodně unavený! Sotva vstane, nají se, trochu se proběhne po baráku, zadýchá se i po 5 minutách a sedne si a sedí a velmi často si i lehne a hraje si v leže.

Jsme cca 14 dní po poslední dávce haxavakcíny. Může to být tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21910
7.5.12 17:44

Tak z ockovani muze byt ledacos..Udychane,unavene batole kazdopadne normalni neni,urcite bych navstivila lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022

spíš bych to viděla na anémii - u takto malých dětí nejčastěji z nedostatku železa. Každopádně vyšetření u dr to jistí - vyrazila bych co nejdříve, toto opravdu není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616

Jestli to může být po očkování nevím, ale pokud je tohle mimo normální chování tvého dítěte, rozhodně bych s tím šla k doktoru. Mě osobně to normální neřipadá ani náhodou. Může to být jedna a milion věc, od banality po ty nejzávažnější.
Držím palce :kytka:

P.s. Jsem zdr. sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Nemáte náhodou v rodině onemocnění štítné žlázy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
7.5.12 18:36
@Aishenka píše:
Nemáte náhodou v rodině onemocnění štítné žlázy?

tchýně se léčí se štítnou žlázou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
7.5.12 19:30
@veverka-andy píše:
Maminky, mám problém. Můj syn (18 měsíců) byl donedávna hodně živé dítě. Posledních 5 dní je ale spíše hodně unavený! Sotva vstane, nají se, trochu se proběhne po baráku, zadýchá se i po 5 minutách a sedne si a sedí a velmi často si i lehne a hraje si v leže. Jsme cca 14 dní po poslední dávce haxavakcíny. Může to být tím?

Očkování může u citlivějších dětí způsobit ledacos - ale nemá smysl na to spoléhat.

Dítě se projevuje jinak než je obvyklé - a týká se to oblasti dýchání, tudíž oblasti, ve které FAKT není radno si zahrávat. Takže bych nehledala rady na internetu, ale mazala k pediatrovi v nejbližším možném termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.5.12 19:44
@veverka-andy píše:
tchýně se léčí se štítnou žlázou.

Určitě bych se o tom zmínila pediatrovi. My to máme v rodině, babička, máma, sestra i já. Projevovalo se to právě jak jsi psala výše, nechala bych udělat krevní testy, pro jistotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
7.5.12 20:34

OK, díky za rady. Ve středu jí zavolám a objednáme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí