Únor/březen 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
921
28.2.13 12:41

únor/březen 2013

Holky, mám na vás dotaz a musíte mi k tomu něco říct, nebo se zblázním. O miminko se s přítelem zatím nesnažíme… ale… Dne 3.2.2013 v neděli jsem dobrala poslední pilulku HA. 7.2.2013 jsem měla slaboučkou MS (asi jeden den). A 10,11,12.2. jsem měla s přítelem nechráněný styk. V tu chvíli jsem nijak nepřemýšlela, že bych snad mohla otěhotnět. Ani to opravdu neplánujeme. Ale kolem 15-16.2. jsem měla velmi silný hustý čirý (až táhlý výtok). Pak to ustalo a kolem 20-23.2. jsem měla velmi citlivé bradavky (hlavně na dotek) a byly zarudlé. Ani mě nenapadlo, že bych byla těhotná, až když se mě sestra zeptala, že mám nějaký veliký prsa. A od té doby jsem jako pošahaná. Najednou se mi začala líbit představa mít miminko a teď mi z toho akorát hrabe. Ale myslím si upřímně, že těhotná nejsem. Myslím si, že to může být i tím, že jsem HA brala 9 let. Ale zase někdo mi říká, že i takhle brzo po vysazení otěhotnět můžu. Tak nevim. V podbříšku mě nijak extra nebolí. Co mě spíš teď trápí, je bolest v kříži. jen mám hrůžu z toho, že třeba chodím na sushi nebo piju víno. Kdybych eventuélně byla těhu, mohla bych miminku ublížit i takhle brzo?
Omlouvám se předem, už mi fatk začíná hrabat. (jinak dneska jsem si dělala test a je N.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
28.2.13 12:47

Mohla, ale nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
28.2.13 14:49

Tak pokud to byla ovulace, tak ta začala 8 dní po MS a to jsem právě spala se svým přítelem… ale i tak si myslím, že budu OK… Ach jo… nejhorší je čekání na ty zprávy. Jestli jo nebo ne.. nebo co… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí