Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, ráda bych založila diskuzi těch, které v nedávných týdnech našly na testu //. Mohly bychom se podělit o radosti i strasti tohoto krásného a „požehnaného“ stavu
Já jsem k dnešku 6tt+4. TP stanoven na 16.10.
Ahojky, já jsem k pondělí byla 6+5tt, šlo vidět krásně srdíčko a termín porodu mi zatím vychází na 9.10.2013
Jinak je to me první vydařené těhotenství po dvou SP. Tak jsem už na nemocenské a beru utrogestan, tak snad se fazolek tentokrát udrží. Jinak mám zatím pohodove těhotenství, žádné zvracení, nevolnosti nic, tak snad to tak vydrží až do konce.
No moje je to první těhotentví, ale po 2letém snažení. Takže si fazolky vážím jak nevím co…a modlím se, at mi vydrží pěkně v bříšku. Já jsem tkaé na nemocenké a zůstanu.. utrogestan beru taky 2-2-2. To áme celkem podobně
Takže k dnešku bys měla být 7tt+4dny? Tak to jsi přesně o týden ode mě
Taky mi zatím nicmoc není, semtam je mi dopoledne šoufl, ale nezvracím…taky mě asemtam pobolívá břicho, ale dá se. Spíše polehávám a fakt odpočívám. Můžu se zeptat, v kterím týdnu se ti staly SP?
Koukám, že jsi z F-M - tam já jezdím k doktorovi
Kolik je ti? Počítám, že z nicku tak 27-28? Já měla ve středu 30 a to mi doktro ukázal poprvé srdíčko ![]()
@sarinka83 No u nás je to po 3 letech snažení a do třetice všeho dobrého doufam. Už jsem moc nevěřila, že se nám to povede. Měli jsme za sebou už pár vyšetřeni a v březnu nás čekala imunologie v Praze, takže jsem ráda, že to vyšlo nakonec samo
Obě ty nevydařené tehu byli na začátku 5 týdne, takže pevně věřím, že toto už je za mnou a teď to vyjde
Máme to dost podobne, jen ja beru 1-1-2. Jinak jsem přímo z Frýdku a odkud jsi ty? Jinak mi letos v listopadu bude 28. Hele dál ti dr.hned tak na začátku tehu vycházky? Mě je totiž nedal, sestra mi řekla, že až od 12 týdne
Tak jsem z toho kapku na bednu ![]()
@sarinka83 Jinak se taky snažím šetřit a odpocívám většinu dne. Dělám jen to nezbytné, a jinak mi pomáhá přítel, ten to prožívá snad více, jak já
Ale je to šílené být jen tak doma a skoro nic nemoct. A to já jako servírka moc neumím a tak je to fakt nezvyk.
Ahojky, smím se přidat? Já // objevila 12.2., ale ještě to nemám potvrzené, k dr. jsem objednaná na zítra v jednu, tak se těším ![]()
@Monika92 Ahojky. Gratulace a držím palecky ať je zítra u dr. vše v pořádku. Urcite uz půjde vidět fazolka. Ja našla // na testu 2.2. Poslední ms byla 31.12. Takže jsem dělala test po dvou dnech zpoždění. K dr.jsem šla 11.2.a už šlo malinko vidět, ale pozval mě pro jistotu za týden a to už sla fazolka pěkně vidět i se srdíčkem.
@andrea85 děkuju a i tobě gratuluji
No já doufám, že už to srdíčko půjde vidět, proto jsem si na doktora raději ještě 2 týdny počkala
Já měla poslední MS 11.1., test jsem dělala po 1 dni zpoždění a už to bylo moc hezky vidět.
@andrea85 Ne, mám to samé, bez vycházek, ale přiznám se porušuju to, nedá se to. Taky až od 12. tydne budu mít vycházky…
@Monika92 Ahoj a gratuluji i Tobě
Zítra Ti držím palce! Všechny co budu mít, ale podle toho v jakém jsi týdnu už by mělo jít
vidět
![]()
Ahojky… přidávám se k vám
všem moc gratuluji k fazolkám
já jsem dnes podle ms 8+2tt, KO nás čeká ted ve čtvrtek, ale začala jsem dnes ráno špinit
zatím to není nic závážné, ale kdyby se to zhoršilo, tak pofičím dřív…
četla jsem že jste taky z F-M to jste snad první, které jsem našla
a co příznaky? máte nějaké??
@sarinka83 Ahojky, taky ti gratuluji
a díky, jsem už na zítřek natěšená
Ano, už jednoho prcka mám, snad to nevadí
Shodou náhod je i prvorozený v říjnu ![]()