TP říjen 2013

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5748
24.2.13 09:22

TP říjen 2013

Ahoj holky, ráda bych založila diskuzi těch, které v nedávných týdnech našly na testu //. Mohly bychom se podělit o radosti i strasti tohoto krásného a „požehnaného“ stavu :) :mavam: Já jsem k dnešku 6tt+4. TP stanoven na 16.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
235
24.2.13 09:39

Ahojky, já jsem k pondělí byla 6+5tt, šlo vidět krásně srdíčko a termín porodu mi zatím vychází na 9.10.2013 :-) Jinak je to me první vydařené těhotenství po dvou SP. Tak jsem už na nemocenské a beru utrogestan, tak snad se fazolek tentokrát udrží. Jinak mám zatím pohodove těhotenství, žádné zvracení, nevolnosti nic, tak snad to tak vydrží až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
24.2.13 09:45

No moje je to první těhotentví, ale po 2letém snažení. Takže si fazolky vážím jak nevím co…a modlím se, at mi vydrží pěkně v bříšku. Já jsem tkaé na nemocenké a zůstanu.. utrogestan beru taky 2-2-2. To áme celkem podobně :) Takže k dnešku bys měla být 7tt+4dny? Tak to jsi přesně o týden ode mě :) Taky mi zatím nicmoc není, semtam je mi dopoledne šoufl, ale nezvracím…taky mě asemtam pobolívá břicho, ale dá se. Spíše polehávám a fakt odpočívám. Můžu se zeptat, v kterím týdnu se ti staly SP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
24.2.13 09:47

Koukám, že jsi z F-M - tam já jezdím k doktorovi :)))) Kolik je ti? Počítám, že z nicku tak 27-28? Já měla ve středu 30 a to mi doktro ukázal poprvé srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
24.2.13 09:58

@sarinka83 No u nás je to po 3 letech snažení a do třetice všeho dobrého doufam. Už jsem moc nevěřila, že se nám to povede. Měli jsme za sebou už pár vyšetřeni a v březnu nás čekala imunologie v Praze, takže jsem ráda, že to vyšlo nakonec samo ;-) Obě ty nevydařené tehu byli na začátku 5 týdne, takže pevně věřím, že toto už je za mnou a teď to vyjde ;-) Máme to dost podobne, jen ja beru 1-1-2. Jinak jsem přímo z Frýdku a odkud jsi ty? Jinak mi letos v listopadu bude 28. Hele dál ti dr.hned tak na začátku tehu vycházky? Mě je totiž nedal, sestra mi řekla, že až od 12 týdne :-( Tak jsem z toho kapku na bednu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
24.2.13 10:03

@sarinka83 Jinak se taky snažím šetřit a odpocívám většinu dne. Dělám jen to nezbytné, a jinak mi pomáhá přítel, ten to prožívá snad více, jak já :lol: Ale je to šílené být jen tak doma a skoro nic nemoct. A to já jako servírka moc neumím a tak je to fakt nezvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
24.2.13 10:04

Ahojky, smím se přidat? Já // objevila 12.2., ale ještě to nemám potvrzené, k dr. jsem objednaná na zítra v jednu, tak se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
24.2.13 10:11

@Monika92 Ahojky. Gratulace a držím palecky ať je zítra u dr. vše v pořádku. Urcite uz půjde vidět fazolka. Ja našla // na testu 2.2. Poslední ms byla 31.12. Takže jsem dělala test po dvou dnech zpoždění. K dr.jsem šla 11.2.a už šlo malinko vidět, ale pozval mě pro jistotu za týden a to už sla fazolka pěkně vidět i se srdíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
24.2.13 10:16

@andrea85 děkuju a i tobě gratuluji :kytka: No já doufám, že už to srdíčko půjde vidět, proto jsem si na doktora raději ještě 2 týdny počkala :) Já měla poslední MS 11.1., test jsem dělala po 1 dni zpoždění a už to bylo moc hezky vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
24.2.13 10:48

@andrea85 Ne, mám to samé, bez vycházek, ale přiznám se porušuju to, nedá se to. Taky až od 12. tydne budu mít vycházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
24.2.13 10:50

@Monika92 Ahoj a gratuluji i Tobě :) Zítra Ti držím palce! Všechny co budu mít, ale podle toho v jakém jsi týdnu už by mělo jít :srdce: vidět :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5748
24.2.13 10:52

@Monika92 ty už jednoho broučka máš koukám - podle fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.2.13 10:59

Ahojky… přidávám se k vám :) všem moc gratuluji k fazolkám :kytka: já jsem dnes podle ms 8+2tt, KO nás čeká ted ve čtvrtek, ale začala jsem dnes ráno špinit :think: zatím to není nic závážné, ale kdyby se to zhoršilo, tak pofičím dřív… :) četla jsem že jste taky z F-M to jste snad první, které jsem našla :) a co příznaky? máte nějaké??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
24.2.13 10:59

Ahoj holky,

je nás dost v uzavřené skupině, tak pojďte k nám :hug:

https://www.emimino.cz/…013/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
24.2.13 11:08

@sarinka83 Ahojky, taky ti gratuluji :potlesk: a díky, jsem už na zítřek natěšená :) Ano, už jednoho prcka mám, snad to nevadí :kytka: Shodou náhod je i prvorozený v říjnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí