Poradna duly
Jana Čurdová
@sarinka83 jojo, mám 4letýho kluka, teď nevíme co to bude, asi taky kluk ![]()
Co ty?
@rodpc mě taky tvrdne břicho dlouho, asi od 25tt, ale ned takhle moc často, posledních pár dní je to prakticky nonstop
![]()
@Lenka828282 kluk jako buk
ale první potomek, moc se těšíme
já se prostě už nemůžu dočkat ![]()
„Včera jsem se s manželkou strašně pohádal, ale nakonec přilezla na kolenou.“ „A co říkala?“ „Vylez zpod toho gauče, ty srabe.“
Já už se taky nemůžu dočkat, už toho mám celkem dost. Dnes jsem byla na kontrole, CS na 4 tak pevně doufám že už se to brzy rozjede. pan Dr říkal že už můžu ![]()
@Lenka828282 kam jdes rodit? ja dnes taky byla na kontorle CS mi nedela…a vse asi ok, dneska me predal do pece do porodnice, tak zítra volam do fifejd co a jak
Rodit budu v Příbrami. Mám na výběr Benešov nebo Příbram, Benešov sem si vyzkoušela když sem tam ležela týden, Příbram když sem rodila syna a nedá se to srovnat. V Bene sem natrefila na strašně nepříjemný a arogantní doktory i sestry, v Příbrami mi bylo skvěle. Já jdu ještě v pondělí kke svému dr a pak do porodnice. Ty rodíš kde?
Ahoj, tak jak je? už se někdo chystá rodit? já začínám zítra 39.tt a stále nic, břicho tvrdne, poslíčky stále anic a nic
už se nemůžu dočkat.
@Lenka828282 neboj, dej si koupel, 2 deci červeného a vlítněte na to s chlapem..