Poradna duly
Jana Čurdová
@Pepushenka Ahojky
No to je teda vážně náhoda, co tu jsem na emiminu tak jsem nepotkala snad žádnou holku z okolí a te%d hnedka 2
já nejsem z F-M, ale ám tam gyndaře ke kterému jezdím
taky jsem špinila, a prý je to zcela normální, jen to nesmí být červená krev, hnědé neva ![]()
@Monika92 Bobešek - pěkně se směje na fotce
Tak to budš mít 2 váhy
U nás v rodině nikdo není váha, tak budem mít první, malou vážku
Holky já jsem tak ráda, že se to povedlo nakonec, ale jsem jak na trní! Holky, byla jsem na kontrole 20.2 a to jsem byla 6+0 a viděli jsme srdíčko..a další KO je až 13.3, nevím jak to vydržím
to je strašné tohlenc to:)
@sarinka83 děkuju
Daneček je na konci října, takže je už štír (stejně jako přítel
), ale vidíš, ani mi nedošlo, že druhátko bude zřejmě váha ![]()
Tak hlavně že bylo vidět srdíčko, snad ho uvidím i já, protože by to jinak byl hrozný stres do další kontroly ![]()
Ahoj holy,
přeju fajn sněhovou neděli
. Já jsem dnes 8+3, TP 3.10. Mohu se přidat?
Někdo tu psal, že špiní, tak doporučuju klid a kdyby to nepřešlo, tak raději zajít ke gyn.
@Monika92 uvidíš bude, podle ms bys mela byt zitra 6tt+3dny to už by mohlo
těším se zítra na zprávy od tebe ![]()
@sarinka83 díky, určitě se hned ozvu
Ty už máš fotečku fazolky? Já doufám, že si nějakou odnesu ![]()
Mám, ale není to moc vidět. Doktor to netiskne přímo z UTZ ale nějak se mu to pošle do compu a pak to vytiskne na normální tiskárně… Je to foto z 20.2 a CRM je 2mm - malinkééé. Odkud jsi? Nejsi náááhodu taky ze severní moravy?
Ahaa, tak to je škoda. Já jsem zvědavá, jak to má teda můj doktor. Odešla jsem totiž od něj na začátku těhu s Dandou kvůli sestře a teď se vracím…snad to bude nějaká kvalita…
@Monika92
to je super:) možná to přejmenuju Tp říjen 2013 - severní morava ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat? Akorát teda nejsem ze severní Moravy, ale z jižní
Dnes bych měla být 6+0 a termín by vycházel na 20.10. U dr. jsem byla v pátek, ale ještě nebylo vidět srdíčko, takže jdu ještě tento čtvrtek. Mám docela nervy, že to ještě nebude vidět a budu se stresovat další týden
Myslím si totiž, že reálně jsem míň než 6+0 protože jsem měla prodloužený cyklus (i 42 dní) a otěhotněla jsem tak později. Navíc jsem hned ze začátku (cca 4. týden) prodělala nějakou virozu, tak mám hrozný strach, aby všechno bylo ok. Když jsem pročítala články a diskuze na internetu, tak jsem se dočetla, že je to docela běžné a že si tím prošlo hooodně maminek (prý je takto na začátku těhotenství snížená imunita) a taky, že nebezpečné jsou hlavně vysoké horečky nad 38, což já jsem neměla. Ach jo, ale stejně je to blbý pocit…
@sarinka83 No je to pěkně na prd bez vycházek. Já mám v celku strach a tak sedím zatím doma, ale 11.3.jdu na kontrolu, tak se zeptám doktora, jestli by to nešlo aspon na 2hodky denně zatím. Uvidíme, jak dopadnu, jinak to budu muset nějak přežít do toho 12 týdne ![]()
@andrea85 Sestra u mího gyndaře řekla, že at si klidne jdu nekam nakoupit atd… ze kdyby neco a prisla kontrola ze mi napise dodatecne potvrzeni ze jsem tam u nich byla na kontrole.. tak at jsem v klidu.. Takže během ordinačních hodin se klidne vzdalim na hodku dvě…