Poradna duly
Jana Čurdová
@Janikula chuděro…to je teda děs
…já si s otěhotněním taky zažila svoje, imunologie 3×, vysoka bunecna imunita, prednison temer rok vkuse, hysteroskopie… hnus…td mam po 1. IVF a chytlo se. Moc Ti držím palce tentokrát
máš už nějaké děti?
@sarinka83 děti právě ještě nemám. Taky jsme zkusili ivf, ale mně nedělá problém otěhotnět, ale udržet. No s tou imunitou to teda je taky boj, co slyším od holek. Kam chodíš na imuno? Mně moc pomohla dr. Malíčková z Prahy z Karláku
@sarinka83 to jméno mi něco říká, tam jsou dobří na reprodukční imunitu. Jinak doporučuju dr. Malíčkovou, plno holkám pomohla i s problémem, se kterým si jinde skoro nevěděli rady. Ale už jsi těhulka, tak hlavně mrňousek aby se dobře vyvíjel a rostl ![]()
@Monika92 píše:
Ahojky, smím se přidat? Já // objevila 12.2., ale ještě to nemám potvrzené, k dr. jsem objednaná na zítra v jednu, tak se těším
@Pepushenka píše:
Ahojky… přidávám se k vámvšem moc gratuluji k fazolkám
já jsem dnes podle ms 8+2tt, KO nás čeká ted ve čtvrtek, ale začala jsem dnes ráno špinit
zatím to není nic závážné, ale kdyby se to zhoršilo, tak pofičím dřív…
četla jsem že jste taky z F-M to jste snad první, které jsem našla
a co příznaky? máte nějaké??
@sarinka83 ahoj. Kontrola dobrý, ač jsem méně než jsem čekala - 5+2tt ![]()
Ahojky
@Monika92: gratuluji ke KO
, kdy jdeš na další?
@sarinka83: no včera a dneska ráno vždy jen úplně trošičku a jinak dobrý.. tak snad je vše ok
Držím ti pěstičky at ti to výjde, jak jsem četla, tak si to moc lehké neměla… ale musíme všechny překážky zvládnout… ![]()
Ahojky holky, můžu se přidat? Dneska jsem 13+5 a termín porodu mám 6.10.2013
Ahoj holky, můj termín je na 7.10.2013. Zkouším diskuzi obnovit jestli se někdo chytíte a popovídat o těch posledních pár týdnech
Jak jste na tom vy? Já nonstop poslíčky a tvrdnutí břicha, takže vůbec nic příjemného. Zatím pa
@Lenka828282 čauky, já mám 15.10
žádné poslíčky
ani tvrdnutí břicha
Tak to se máš, já už včera myslela že pojedu, od rána se to zhoršovalo a zabrala až večerní horká vana. Prvního kluka mi vyvolávali skoro 2 dny v 42tt takže takovéhle „stavy“ vůbec neznám ![]()
@Lenka828282 jaj, tak to je dost nepříjemné:( takže už jednoho prcka máš jo
a co bude teď?
Ahoj holky, já mám termín 21.10. a tvrdnutí břicha mám už od 20. týdne ![]()