Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, podle průkazky jsem 36+2. Jste tu taky takové, které brzy čekají ratolest, nebo zrovna porodily?
Já se už nemůžu dočkat, kdy bude venku, protože poslední 3 dny spolu bojujem, teda mimuš se mnou. Já si právě neuvědomuji, že u prvního byl ke konci tak aktivní. Teď mám pocit, že se mi břicho rozkočí a to i v noci.
Jak to máte se svými bříšky Vy? Klid nebo vlnobití? ![]()
Ahoj, u mě klokan také přiletí v březnu:-) já jsem dnes 35 +0 a zatím se vlnime, ale užívám si to…
@kamillka2 Ahoj, tak takové to příjemné vlnění, jo? U mě fakt kopance a sem tam jakoby mnou projede až bodavá bolest, třeba tam dole, nebo pod prsy, někdy v boku, že neudělám ani krok. A co čekáš?
Ahoj, já má první termín na 7. 3. Malej řádí jak kdy. Ale minulý týden mněla starší prázdniny a to jsme pořád četli nějaké pohádky a u toho reagoval dost.
Spíš v noci? Já se kolikrát vzbudím ve čtyři ráno kvůli wc a pak už neusnu, a po šestý vstáváme do školky. Dobrý je když se pak prospím během dne, ale někdy nejde ani to a pak málem vytuhnu už při večerníčku ![]()
@Mahja píše:
@kamillka2 Ahoj, tak takové to příjemné vlnění, jo? U mě fakt kopance a sem tam jakoby mnou projede až bodavá bolest, třeba tam dole, nebo pod prsy, někdy v boku, že neudělám ani krok. A co čekáš?
bodavá bolest v kyčlích, to je děs. když mě to chytlo prvně, přišlo mi to pocitově jak v křeč lýtku
Čekám holčičku Anicku.. zatím jsou kopanecky příjemné;-) ale mám plánovaný cisarsky řez na 39 týden… tedy 38+5 až 6
No, právě včera v noci jsem si říkala, že kdyby se teď rozjel porod, tak nejsem schopná ani tlačit, jak jsem unavená. Jsem co chvíli vzhůru… Po novém roce byl syn nachlazený a já to chytla pak taky, jsem celá zahleněná, tak 2-3 denně zvracím hleny, v noci krom toho, že třeba co hodinu vstávám na čůrání, tak mě probouzí šílené pálení žáhy a to jdu zvracet taky, takže noc je naprosto úžasná. Tak to vidím, že do porodu se už fakt nevyspím a s únavou to bude horší a hořší, už někdy tak padám na hubu…
Ahojky. Já mám termín 14.3. Teď si právě užívám to „úžasné“,co na těhotensví je:nespavost, bolesti kyčlí, kříží, celulitidy, tvrdnutí bříška-hlavně v noci, chození neusttále na záchod…no krása
Děsne se porodu bojím, ale zároveň si už říkám-ať už je to za mnou. I když ty, co už mají děti na světě mi říkajíať si to ještě užívám. Momentálně posledních 14 dní si jaksi užívat nedokážu
Ale beru to tak, že to prostě k tomu patří. A ze srandy říkám, že to malé budu do 18 budu pěkně vracet
Chceš jít ven? A máš uklizeno? Ne? Tak nikam!
![]()
@Talunka píše:
Ahojky. Já mám termín 14.3. Teď si právě užívám to „úžasné“,co na těhotensví je:nespavost, bolesti kyčlí, kříží, celulitidy, tvrdnutí bříška-hlavně v noci, chození neusttále na záchod…no krásaDěsne se porodu bojím, ale zároveň si už říkám-ať už je to za mnou. I když ty, co už mají děti na světě mi říkajíať si to ještě užívám. Momentálně posledních 14 dní si jaksi užívat nedokážu
Ale beru to tak, že to prostě k tomu patří. A ze srandy říkám, že to malé budu do 18 budu pěkně vracet
![]()
Chceš jít ven? A máš uklizeno? Ne? Tak nikam!
![]()
Ahoj, tak mi to vychází na 16-tého. ÁÁÁÁÁÁ, vidím stejné příznaky
![]()
U prvního jsem rodila o 11 dnů dřív, tak si říkám, jestli si to taky trošku uspíší a nebudu muset čekat ještě tak dlouho…
Ahoj já mám termín 12.3. teď už je malej řekla bych takovej línější. Z porodu mám docela strach.Dost teď otýkám a teče mi kkrev z nosu kolikrát proudem i půl hodiny…tak teď přád měříme tlak…bojím se preklampsie. Už se mi ani nechce ven mezi lidi. ![]()
To sice vím kdy by to mělo přijít:-) ale v sobotu jsem jela do porodnice s planým poplachem:-) byly to fakt bolesti silné a opakující se každejch 5 minut…sotva jsem dojela do Podolí bylo po bolestech:-) ale prej je to normální je to prej stav psychiky, a le stejně si mě tam nechali na noc na pozorování…hrozí mi předčasný porod a od Podolí jsem docela daleko…snad to zvládneme…:-)
@Mahja No já jsem zvědavá, co mi řekne gyndař v pátek na kontrole.To už jdu aji na ten monitoring nebo co to
Minule mi řekl, že máme hlavičku už dost dole, tak nevím. Ale to už je 14 dnů, co sem tam byla a malou jsem ještě nevysypala, tak snad tam ještě vydrží ![]()
A jestli vyjdou ty babské blbé řeči, že holky se přenáší, protože se dýl připravují na svět, tak se asi už budu tady plazit. ![]()
@kamillka2 A z jakého důvodu ten plánovaný CS, jestli se můžu zeptat.