Klokan přiletí v březnu!

4742
19.2.13 12:17

Klokan přiletí v březnu!

Ahoj maminky, podle průkazky jsem 36+2. Jste tu taky takové, které brzy čekají ratolest, nebo zrovna porodily?
Já se už nemůžu dočkat, kdy bude venku, protože poslední 3 dny spolu bojujem, teda mimuš se mnou. Já si právě neuvědomuji, že u prvního byl ke konci tak aktivní. Teď mám pocit, že se mi břicho rozkočí a to i v noci.
Jak to máte se svými bříšky Vy? Klid nebo vlnobití? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.2.13 12:28

Ahoj, u mě klokan také přiletí v březnu:-) já jsem dnes 35 +0 a zatím se vlnime, ale užívám si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.2.13 12:31

@kamillka2 Ahoj, tak takové to příjemné vlnění, jo? U mě fakt kopance a sem tam jakoby mnou projede až bodavá bolest, třeba tam dole, nebo pod prsy, někdy v boku, že neudělám ani krok. A co čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
19.2.13 12:33

Ahoj, já má první termín na 7. 3. Malej řádí jak kdy. Ale minulý týden mněla starší prázdniny a to jsme pořád četli nějaké pohádky a u toho reagoval dost.
Spíš v noci? Já se kolikrát vzbudím ve čtyři ráno kvůli wc a pak už neusnu, a po šestý vstáváme do školky. Dobrý je když se pak prospím během dne, ale někdy nejde ani to a pak málem vytuhnu už při večerníčku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
19.2.13 12:35
@Mahja píše:
@kamillka2 Ahoj, tak takové to příjemné vlnění, jo? U mě fakt kopance a sem tam jakoby mnou projede až bodavá bolest, třeba tam dole, nebo pod prsy, někdy v boku, že neudělám ani krok. A co čekáš?

bodavá bolest v kyčlích, to je děs. když mě to chytlo prvně, přišlo mi to pocitově jak v křeč lýtku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:36

Čekám holčičku Anicku.. zatím jsou kopanecky příjemné;-) ale mám plánovaný cisarsky řez na 39 týden… tedy 38+5 až 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.2.13 12:39

No, právě včera v noci jsem si říkala, že kdyby se teď rozjel porod, tak nejsem schopná ani tlačit, jak jsem unavená. Jsem co chvíli vzhůru… Po novém roce byl syn nachlazený a já to chytla pak taky, jsem celá zahleněná, tak 2-3 denně zvracím hleny, v noci krom toho, že třeba co hodinu vstávám na čůrání, tak mě probouzí šílené pálení žáhy a to jdu zvracet taky, takže noc je naprosto úžasná. Tak to vidím, že do porodu se už fakt nevyspím a s únavou to bude horší a hořší, už někdy tak padám na hubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.2.13 12:40

@kamillka2 Tak ty aspoň víš, kdy to budeš mít za sebou. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.2.13 12:49

Ahojky. Já mám termín 14.3. Teď si právě užívám to „úžasné“,co na těhotensví je:nespavost, bolesti kyčlí, kříží, celulitidy, tvrdnutí bříška-hlavně v noci, chození neusttále na záchod…no krása :lol: Děsne se porodu bojím, ale zároveň si už říkám-ať už je to za mnou. I když ty, co už mají děti na světě mi říkajíať si to ještě užívám. Momentálně posledních 14 dní si jaksi užívat nedokážu :lol: Ale beru to tak, že to prostě k tomu patří. A ze srandy říkám, že to malé budu do 18 budu pěkně vracet :lol: :lol: Chceš jít ven? A máš uklizeno? Ne? Tak nikam! :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.2.13 12:59
@Talunka píše:
Ahojky. Já mám termín 14.3. Teď si právě užívám to „úžasné“,co na těhotensví je:nespavost, bolesti kyčlí, kříží, celulitidy, tvrdnutí bříška-hlavně v noci, chození neusttále na záchod…no krása :lol: Děsne se porodu bojím, ale zároveň si už říkám-ať už je to za mnou. I když ty, co už mají děti na světě mi říkajíať si to ještě užívám. Momentálně posledních 14 dní si jaksi užívat nedokážu :lol: Ale beru to tak, že to prostě k tomu patří. A ze srandy říkám, že to malé budu do 18 budu pěkně vracet :lol: :lol: Chceš jít ven? A máš uklizeno? Ne? Tak nikam! :P :lol:

Ahoj, tak mi to vychází na 16-tého. ÁÁÁÁÁÁ, vidím stejné příznaky :mrgreen: :kytka:
U prvního jsem rodila o 11 dnů dřív, tak si říkám, jestli si to taky trošku uspíší a nebudu muset čekat ještě tak dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.2.13 13:00

Ahoj já mám termín 12.3. teď už je malej řekla bych takovej línější. Z porodu mám docela strach.Dost teď otýkám a teče mi kkrev z nosu kolikrát proudem i půl hodiny…tak teď přád měříme tlak…bojím se preklampsie. Už se mi ani nechce ven mezi lidi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 13:08

To sice vím kdy by to mělo přijít:-) ale v sobotu jsem jela do porodnice s planým poplachem:-) byly to fakt bolesti silné a opakující se každejch 5 minut…sotva jsem dojela do Podolí bylo po bolestech:-) ale prej je to normální je to prej stav psychiky, a le stejně si mě tam nechali na noc na pozorování…hrozí mi předčasný porod a od Podolí jsem docela daleko…snad to zvládneme…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
19.2.13 13:09

@Mahja No já jsem zvědavá, co mi řekne gyndař v pátek na kontrole.To už jdu aji na ten monitoring nebo co to :) Minule mi řekl, že máme hlavičku už dost dole, tak nevím. Ale to už je 14 dnů, co sem tam byla a malou jsem ještě nevysypala, tak snad tam ještě vydrží :)
A jestli vyjdou ty babské blbé řeči, že holky se přenáší, protože se dýl připravují na svět, tak se asi už budu tady plazit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.2.13 13:10

@kamillka2 A z jakého důvodu ten plánovaný CS, jestli se můžu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
19.2.13 13:11

A už máte nachystané tašky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie