Klokan přiletí v březnu!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4742
21.2.13 17:34

Tady zrovna montuji odsávačku, chci si ji sbalit taky… tak zatím studuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
28.2.13 10:16

Ač jsem mněla termín na 7.3., tak už od soboty máme malého Ríša :D
Narozdíl od prvního porodu, tento byl rychlý. V pátek v osm večer mě doktor poslal domů s poslíčky, před půlnocí jsem byla zpět a v 0.36 se Ríša narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
28.2.13 11:59

@zasemamina Tak to je krása! Velká gratulace! A fotečku…
No, já byla v pondělí na kontrole a jsem taky mírně otevřená, čekám, kdy to přijde…

Jo, tak poslíčci… a to jsi ještě nebyla otevřená, nebo už jo, když tě doktor posílal domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.3.13 14:20

Březňáček

Ahoj holky, jsem v 37+2, termín mám 21.3. takže první jarní den!
Tak jak se tu již psalo, v noci mě budí několikrát za noc močák a pálení žáhy a je mi skoro na zvracení (ale naštěstí nezvracím).Přitom vůbec nezáleží na tom, co sním. Kolikrát mám lehkou večeři, jen ňákou zeleninu a brambory a v noci se mi to vrací zpátky, a někdy si dám naopak klidně sladký, třeba čokoládu, smažený jídlo a nic to s mým jícnem a žaludkem neudělá. Dneska jsem od půl třetí do pěti čučela do stropu a snažila se usnout (ještě že už jsem na MD). Pomohlo mi si 2 hodiny číst a dát si sklenici vody se lžičkou jedlý sody. Malej taky nespal, už nemá moc místa a tak se jen tak převaluje a sem tam někde vyboulí nějakou část tělíčka, občas cítím lehké bodání v kyčlích, ale jinak mi jsou pohyby spíš příjemné, jsem ráda, když o něm vím :). Na jednu stranu se těším hrozně moc, až bude venku, ale na druhou mám trochu obavy, zda to zvládnu. S miminkama to zatím moc neumím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
2.3.13 21:23
@Mahja píše:
@zasemamina Tak to je krása! Velká gratulace! A fotečku…
No, já byla v pondělí na kontrole a jsem taky mírně otevřená, čekám, kdy to přijde…Jo, tak poslíčci… a to jsi ještě nebyla otevřená, nebo už jo, když tě doktor posílal domů?

Asi už trochu jo, Cs na středeční poradně bylo 4, ale doktor to dokončil. „Šťoural“ se ve mně, ale Hamiltona asi nedělal protože mě nic nebolelo. Doma když jsem vylezla z horké vany, ze mě odešla zátka (krvavý sopel :oops: ) a začala odtékat voda. Na vyšetřovně praskla a pak to šlo rychle. Oproti prvnímu porodu pohoda. Ten mě vyvolávali, a vodu píchli, tak jsem v bolestech trávila několik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí