Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, “hledám“ maminky lvíčátek z roku 2012, které by chtěly klábosit o tom, co jejich prťousci, jak prospívají, jak jsou šikovní, jak lumpačí…tak celkově
. Já mám lvíčka z prvního srpna, po jedenácté dopoledne a teď po půl roce mi na jedné straně přijde, jako by tu s námi byl věky, a na druhé straně, jak strašně rychle to letí, jako by to byl jen mžik…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, uz mame podobnou skupinu:Maminky s terminem porodu srpen 2012:-)Tak prijd mezi nas a pokecame:-) ![]()
Pěkný název diskuze..
smím se připojit? já jsem lev a mimčo mělo termín na 13.srpna ale jsme 6.7.2012 takže jsme raci
![]()
@Elísek22 Ahoj, prosím dáš sem krom názvu diskuse i odkaz na ní, ať vím přesně, která to je? V hledání jích vyleze hodně a názvy nějak nesedí… ![]()
@Bramborek Snad se nás sejde více, nevím, jak zaplout do již rozjeté diskuse, kde už určitě bylo vše možné řečeno a je to takový pidisvět sám pro sebe ![]()
Ahoj, my jsme z 20.8. Dvacet minut po půlnoci. Mas pravdu leti to jak blesk, už si to bez ni neumím představit.
@BealyAM Skoro půlnoční
. První? U nás ano, takže vše nové, zážitky, dojmy…pořád se něco učím
. Děti narozené v létě prý potom méně trpí depresemi ve srovnání se zimními, náš je zatím krásné sluníčko!
Neboj, určitě se tady najde par Lvíčátek
jojo už jak jsi zminila strašně to letí a je fajn poohlédnout zpět a vzpomenout si jaký to byl prcek který jen pořád spinkal a spinkal ![]()
Taky máme lvíče
K tatínkově velké radosti to Vítek stihl 22.8. v 6:47.
No když teď koukám na fotky z porodnice, už ani nevěřím, že byl fakt tak mrňavý… A ty máš raka nebo račici, @Bramborek? Už se nelíbilo v břiše?
Jojo my mame taky první
Sáruš je 6.7 14:14..velice nenarocna a porad vysmata ![]()
@Petrra Tak to je lev na poslední chvíli ![]()
Holky, jak jsou vaši lvíčci a jedno ráče velcí? U nás už je skoro lev, když srovnávám s miminky v okolí, skoro devět Kilo…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat