Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo a k tomu posilování břišních svalů, někdy se divím že tam malá nemá buchtičky, kdybych se měla hýbat jak ona tak padnu..
@MaDoRaBe píše:
@Bramborek V tomhle veku velka deka na zemi, na ni zajimave hracky a mama a nechat tam dite placat. Nijak netahat za rucky, neposazovat. Prvni syn si sednul v jedenacti mesicich, druhy v deviti…Zaklad je radne posileni brisnich a zadovych svalu, koordinace rukou, nohou a to musi deticky samy.
Tak já už dnes taky zapadnu do postele, holky, dobrou noc vám i vašim prťouskům ![]()
No prdousova ma zitra pulrocni prohlidku, tak sem pak hodim miry.
@lucka.be To je pravda. No jo, jenomže ta netrpělivost je hrozná. Ale jak tu čtu o bojích při přebalování… Tak možná díky Bohu, že se úplně nepřetočí. Stačí otáčení ze strany na stranu. Říkala jsem si, jestli to „nelezení“ není taky proto, že jí moc nedávám na zem na bříško. Když, tak na posteli, přebalováku… Takže vlastně moc nemá prostor. Ale asi kdyby chtěla, tak si poradí.
@MaDoRaBe Také máme zítra půlroční i s posledním očkováním. Tak jsem zvědavá na reakci. Zatím měla vždy teplotu.
@Rozárková Tak nase madam druhou hexu koncem brezna, zitra bude jen vazeni, mereni a musim se poptat jak s prikrmy u ni…
Holky tak to my nemáme ani jedno očkování.. Jsem z toho na nervy, malá je pořád nemocná..
@vervik Až tak pozdě? Jak to? Byla nemocná? U nás to jde teda nějak šmahem. Jak jsem psala, zítra bude poslední Hexa+Synflo. ![]()
Nevím, malá má pořád rýmu a z té rýmy ji to co 3 týdny sedne na průdušky.. byla jsem s ní už na všech možných i nemožných vyšetřeních a doma mám docela průměrnou lékarnu ale stejně se to pořád vrací..Aspoň že malá je v pohodě a už si na to asi zvykla, protože vypadá že jí je to úplně fuk, s ucpaným nosem baští jak o závod..
@Rozárková No @vervik psala, ze jeji mala nema zatim zadne ockovani pro nemocnost. My jsme nasi prdole ockovani nechali odlozit, takze prvni hexu dostala v peti a pul mesicich, pneumokoky nedavame.
Jdu do hajan, mala se vrti a poknourava, tak brou noc vsem.
@vervik Chudinka. Ale oni vydrží víc než kdejaký dospělý. Nosátko taky občas stříknu, když se mi zdá, že má ucpaný nos. Ale ona se se vším docela brzy vypořádá.
Dobrou noc všem!
Zdravim. Ja mam holcicku narozenou 17.8, jinak my mame doma opravdovou lvici, kdyz neni po jejim je to nekdy znat:-) a jinak budte rady, ze vam nelezou… Mala se v klidu toci na brisko a plazi se. No nekdy si rikam ze uz ani vytirat podlahu nemusim vse zvlada sama:-) no dle cvicitelky z plavani mame doma dracici…
Jinak miry 6200 a 69 na pulrocni..
A spani byla ukazkove dite, ale ted poslednich 14 dni vstava: 1,3.5,7…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat