Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
737
18.2.13 23:23

@MaDoRaBe furu casu? ja spis mam strach ze jestli to dnessni a vcerejsi stoupani bylo fakt stoupani nebo nejaky omyl a jestli to k necemu nevadi kdyz nesedi, nelozi a postavi se ale jen kdyz sedi celem ke me ale treba v postylce nebo tak to se ji jeste nepovedlo

• načítám...
1017
18.2.13 23:24
@MaDoRaBe píše:
Dite si neseda z lehu na zadech, je potreba, aby se dostalo na vsechny ctyri. :)

Já to vím, ale moje dítě to ještě nepochopilo, že musí na břicho a na ty čtyři :-)

• načítám...
634

Všechno možné i nemožné.. Hlavně už je téměř nemožné ji přebalit a začíná šíleně brblat a je až moc společenská, musí mít pořad někoho na očích :)

• načítám...
Rozárková

@vervik Jee,jako Rozárka! Pamatuješ jak ten den bylo? Bylo snad největší parno z celého léta! Rodila jsem jen ve sportovní podprsence. Víc bych na sobě neunesla.

• Upravit
324
18.2.13 23:26

@MaDoRaBe: naša je síce smejko, ale keď krik, tak poriadny.. v poslednom čase strašne reve, keď ju cez deň ukladám spať, neviem prečo :think:
@Jáňour: v noci 1× kojíme, okolo 3-4 hodiny, a potom spinká ešte cca do 7… sedieť by mali až keď budú loziť - zo štyroch sa dostane do sedu, inak to nieje správny sed… každé dieťa je iné, ja tiež neustále čítam, čo by v tom ktorom mesiaci mala zvládnuť, ale to sú občas celkom zcestné informácie; boli sme krátko po 6-mesačných narodeninách u RHB doktora, a ten sa ma pýta: pretáča sa? a ja vravím, na bruško áno, ale naopak jej to ešte nejde, a on: jáj mamina, kde sa ponáhľate? na to má ešte dosť času! (za pár dní s tým samozrejme začala, ako keby vedela, že som ju ohovorila pred doktorom :)

• načítám...
634
18.2.13 23:28

No malá se zatím jen asi 2 týdny přetačí ale všimla jsem si že je pěkně vyčuraná, máme na sedačce deku a ona přišla na to, že si věci které se ji líbí prostě přitáhne, tak máme věčně ožužlaný ovvladač :D ale zdá se mi že začíná lézt ale něják divně, místo na kolena jde na špičky..

• načítám...
Rozárková
18.2.13 23:28

@vervik Jee,jako Rozárka! Pamatuješ jak ten den bylo? Bylo snad největší parno z celého léta! Rodila jsem jen ve sportovní podprsence. Víc bych na sobě neunesla.

• Upravit
324
18.2.13 23:30
@vervik píše:
Všechno možné i nemožné.. Hlavně už je téměř nemožné ji přebalit a začíná šíleně brblat a je až moc společenská, musí mít pořad někoho na očích :)

vystrukuje pupok, zakláňa hlavičku, prehýna sa do luku, otáča sa na bok.. a zapni v tejto polohe plienku :mrgreen:

• načítám...
634
18.2.13 23:31
Ani nevím, malá se narodila v 9 ráno a byla jsem tak mimo že bych to asi nepostřehla :)
@Rozárková píše:
  • načítám...
1017
18.2.13 23:31

Lucka.be, Z bříška na záda to dělá od čtyř měsíců, protože ho to na břiše nebavilo…tak ani neměl důvod točit se sám na břicho. No brzy to snad dožene, lenoch jeden.

• načítám...
4637
18.2.13 23:32

@Bramborek V tomhle veku velka deka na zemi, na ni zajimave hracky a mama a nechat tam dite placat. Nijak netahat za rucky, neposazovat. Prvni syn si sednul v jedenacti mesicich, druhy v deviti… ;) Zaklad je radne posileni brisnich a zadovych svalu, koordinace rukou, nohou a to musi deticky samy.

• načítám...
634
18.2.13 23:33
Přesně to je mé miminko :D Babička si myslela že když ji dá hřeben do ruky, že se přetáčet nebude, cha malá strčila hřeben do pusy a udělala vývrtku i s ním..
@lucka.be píše:
vystrukuje pupok, zakláňa hlavičku, prehýna sa do luku, otáča sa na bok.. a zapni v tejto polohe plienku :mrgreen:
  • načítám...
1017
18.2.13 23:35

Přebalování je u nás ještě v klidu, aspoň k něčemu to je, že se nepřekulí :-)

• načítám...
324
18.2.13 23:36
@Jáňour píše:
Lucka.be, Z bříška na záda to dělá od čtyř měsíců, protože ho to na břiše nebavilo…tak ani neměl důvod točit se sám na břicho. No brzy to snad dožene, lenoch jeden.

no keď sa naučí pretáčať na bruško, tak to naopak „zabudne“, a naučí sa to zase až za nejakú dobu :P. všetko sa naučia, všetci budú raz chodiť, tak či sa otáča, plazí a lezie o týždeň skor či neskor.. neriešila by som zatiaľ :palec:

• načítám...
4637
18.2.13 23:36

@lucka.be prebalovani je i u nas boj… :D Toci se na boky, krouti se a couva pryc z pleny. :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+