Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@lucka.be jsem v jedne srpnové skupině a tam jsme Klarky taky dve ![]()
@lucka.be píše:
@Rozárková
Na lezenie je ešte času dosť. Klárka váľa sudy, neustále ju zbieram niekde po izbe a vraciam na hraciu deku. A očividne ju táto „hra“ baví
. Veľmi sa smeje keď zdvihnem ruku a zavolám čau, dáva pac, dvíha ručičku na tik-tak, robí na seba barani buc v zrkadle.. a nahlas sa smeje, keď v telke vidí hlásateľa/ku správ vyobrazeného na celú obrazovku.
to je skoro jak kdyby si popisovala moji Klarku. Jinak povídá rrrrrrrr, koji koji, a včera vydala změť zvuku když koupala na tatu co znělo jako „magor“. Smíchy jsme se malem po…
@Rozárková píše:
@vervik Jee,jako Rozárka! Pamatuješ jak ten den bylo? Bylo snad největší parno z celého léta! Rodila jsem jen ve sportovní podprsence. Víc bych na sobě neunesla.
vy rodili 19.8.? Ja vlastně taky. 19.8. Večer jsem v tom paraku šla se psem po kopcích na procházku a už začínali kontrakce
v pondělí to byl teda parak jak blázen.
Holky vy toho sepsali, ja si musela jít lehnout. Už mesic chodím do práce tak jsem už musela jít spát. Jinak teď se budeme jednou za noc ve dvě.
Můžu se taky přidat??? ![]()
My máme Adélku, 15.8.2012 ve 12:56
Momentálně leží na dece na břiše a střídavě lítá a snaží se zvedat prdelku
Máme už tak bych řekla přes 8 kilo
a cm nevím, ale kolem 68 to bude ![]()
@jája428 píše:
Ahoj, tak my jsme 16.8. a ted na půlroční jsme měli 6,8kg a 68 centimetrů. Otáčíme se z bříška na záda a naopak, ale jen přes levou rukuA tento týden jsme objevili, že máme hlasivky a tak tady celý den radostí křičíme a výskáme, takže je veselo
Jeee, tak to musí mít bobek radost
Aduš objevila hlasivky už dávno
Začali jsme aj aj přes kchá, ga a gyn a momentálně si užívá kloktání slin v krku
a prskání a dělání bublin ![]()
@jája428 A co máš kluka nebo holku?
a jak se jmenuje, jestli se teda můžu zeptat? ![]()
@jája428 píše:
Nepřipadá mi, hlavně když se chce chovat. narodili jsme se 3,85 a 52 centimetrů a od té doby přibíráme tak pul kila za měsíc, takže bych řekla, že je docela v normě, ale je fakt, že je malinko lehčí než ostatní v jeho věku, co tak slyšim
tak jak jsem psala nase 6200.. to kojim co hodku a pul a kdyz nekojim tak sni 200g prikrmu a k veceri kasi ze 180 ml vody..
@jap14 Tak to jo, my kojili jen asi 6 týdnů a až do čtvrtého měsíce mi malá přibírala tak 900 g za měsíc
až vlastně teď to bylo jen 500 g ![]()
@jája428 píše:
Já tako kojím, k obedu má zeleninu, ale sní zatím tak 100 a zkoušela jsem na noc kaši, ale nezabralo to. celou noc ještě neprospal, budí se mi 1-2×, ale vstává mezi 4-5.
nelca ma uz prikrmy od 4,5.. a kasi davam tak 5 dni a nic.. tak doufan ve zmenu
Dobré ráno holky, koukám, že tu jsou další lvíčci, tak vás vítám
. Budu to muset vše dočíst, jak skončí ranní kolotoč. Můj malý lev mi dnes dopřál luxusní noc, spal od osmi do šesti, to si dal mlíčko, hodinu a půl povídal v postýlce a zase ještě spinká ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat