Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1017
18.2.13 23:11

@Rozárková
No právě, každé dítko to má jinak, ale když mám zprávy o moc akčních miminech, trochu se bojím, co ten můj lenoch, kdy přijde válení sudů a tak.
Holky a jak vám prťousci spávají? Celé noci, nebo si říkají o krmení?

• načítám...
4637

Ja vam tu teorii narusim, nase potfora je poradne temperamentni a s revem je velka kamoska. :D

• načítám...
737

@Rozárková mam stejny problem..mala se zacala stavet a sama nesedi ani se neplazi, kdyz ji na chvili posadim sama tak sedi krasne hraje si se vsim co najde ale ne a ne se sama posadit :( a tak jsem hodne uvazovala jestli nedelam neco spatne ze jeste nesedi a ani se neplazi a vcera se poprve zaprela o me ruce a nekolikrat za sebou se sama postavila na nozicky a dnes to delala taky…pro jistotu jsme dnes snizili postylku kdyby nahodou :D

• načítám...
1017
18.2.13 23:12

@MaDoRaBe
To bude výjimka, co potvrzuje pravidlo :-D

• načítám...
Rozárková
18.2.13 23:12

@lucka.be No,to je přesně ono! Snad to dožene, ta moje malá. Ale zase na druhou stranu se zatím nebojím jí nechat třeba na letišti. To musí být sranda, když se směje na moderátory. Rozárka se strašně řehtá na našeho kocoura, i když už jí, prevít, párkrát škrábnul. Ne moc. Jak hýbe rukama, nohama, tak si myslel, že si s ní hraje.

• Upravit
737
18.2.13 23:13

Jinak mala vydrzi na brisku maximalne pet minut a pak zacne kricet dokud ji nevemu.. jinak mala spi snad od 2mesice celou noc jen nekdy si rekne o papani ale staci ji treba 30 mlicka a spinka dal

• načítám...
1017
18.2.13 23:15

Teda to moje dítě bude úplně líné, jak to tady čtu. Sám nesedí. Nestaví se. Za prsty se přitáhne do sedu, to jo, ale sám se tam neudrží. Když mu nedám prsty, aby se přitáhl, snaží se vleže dělat jakoby sklapovačku a zlobí se, že tak se do sedu nedostane.

• načítám...
634
18.2.13 23:18

Ahoj holky, můžu se přidat? Malá se narodila 19.8 a je to pořádný rarach :)

• načítám...
737
18.2.13 23:19
@Jáňour píše:
Teda to moje dítě bude úplně líné, jak to tady čtu. Sám nesedí. Nestaví se. Za prsty se přitáhne do sedu, to jo, ale sám se tam neudrží. Když mu nedám prsty, aby se přitáhl, snaží se vleže dělat jakoby sklapovačku a zlobí se, že tak se do sedu nedostane.

Ppresne tohle dela i mala s temi sklapovackami :) ale ne a ne se posadit..:(

• načítám...
4637
18.2.13 23:19

Na sezeni maji fuuuru casu, to vubec nereste. ;)

• načítám...
1017
18.2.13 23:20

@Bramborek
To je šikovná, že celou noc tak brzy! Vojta teď tak deset dní, předtím chtěl mlíko 1-2× za noc. Kaše večer nepomohla, až jak začal dostávat i oběd.

• načítám...
737

@vervik ahooj rarach? to jsem dlouho neslysela :-D co ten rarasek vyvadi?

• načítám...
Rozárková

@Bramborek Taky se bojím toho posazování, ale chvilička snad nevadí. Co se postýlky týče, to je její strašák. Spí se mnou. O jídlo si říká tak, že slyším, jak se převaluje, tak jí udělám, ale nebrečí. Za chvíli jí dám mléko s troškou kaše na dobrou noc a další bude chtít cca okolo 6té. A spinká celou noc. Horší je to přes den. Spí třeba 3×-4× za den, ale ne moc dlouho. Asi tak 45min. Jen venku v kočárku vydrží dlouho.

• Upravit
1017
18.2.13 23:22

@vervik Ahoj, vítej do smečky lví…nebo do jámy lvové :-)

• načítám...
4637
18.2.13 23:22

Dite si neseda z lehu na zadech, je potreba, aby se dostalo na vsechny ctyri. :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+