Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
634
19.2.13 09:44

Já mám jedlíka, co před ní neuteče to s ní..:)

• načítám...
1017
19.2.13 09:44

@SonaBN
Ve skleničce nebo doma vařený? Já nemám čich, takže to by mi nevadilo, důležitá je chuť…ale kdyby to byl hnus, nutit ho nebudu.

• načítám...
1017
19.2.13 09:45
@vervik píše:
Já mám jedlíka, co před ní neuteče to s ní..:)

Přesně :mrgreen:

• načítám...
634
19.2.13 09:50

Jako jednou jsem jí dala dýni ze sklenky, no to byl hnus! Ale jak jsem psala baští vše.. Holky a vanilkova kaše ze sklenky od hippu tak to je snad nejlepší kaše co jsem jedla, manžel malé chodí uzobávat :D

• načítám...
737
19.2.13 09:51

Ahoj holky, clovek jde jednou brzo spat a pak nestaci vsechny ty stranky precis jak jste se rozkecali :-D Jinac Saruš už roste jeden zoubek dole :)

• načítám...
634
19.2.13 09:52

No já se těch zubů strašně bojím, jak to snáší vaše mimča?

• načítám...
737
19.2.13 09:55

Papape ze sklinek ale od prvniho prkrmu mame problem s mrkvi.. ze zacatku jsem do ni mrkev nemohla nacpat a ted uz ji sni ale blinka ji, doktorce jsem to rikala a rikala at akorad omezim prikrmy kde je mrkev ale ta je skoro ve vsem..Sarus ma ale stejne nejradeji spenat nebo brokolici..

• načítám...
2113
19.2.13 09:57

Ahoj holky, taky mam doma malou lvici - Elisku, narozenou 31.7.2012.
Co mala umi - pretocit se na bricho, dela letadlo, spuli zadek, toci se kolem sve osy…a nekdy je ukecana az beda! :-)
Prikrmy davam druhej tyden - jedla mrkev, bramboru, dyni, batat, brokolici a cervenou repu.
Jo a v patek nas ceka prvni plavani, tak uz se moc tesim. :-)

• načítám...
737
19.2.13 09:58

@vervik mala mela porad jen spicky a nejaky cas jsem ji ty zoubky nekotrolovala a minuly tyden ve ctvrtek jsem porad u papani lzickou o neco drhla tak si rikam sakra co to je.. no a ty blaho von je to zub..takze nebyt lzicky tak o tom ani nevim :-D a uz je docela velky, ani nic nerekla ze uz ma zub potvurka

• načítám...
634
19.2.13 10:00

U nás taky vede brokolice :) ale ty recepty co mám z té knížky jsou fakt dobré, třeba včera jsem vařila: mrkev, brambor, trošku vloček, žloutek, 2 lžičky pomerančové šťávy a trošku másla. Málá Slapská celou misku :)

• načítám...
634
19.2.13 10:02

No tak jsem zvědavá jak to bude u nás.. Teď je moc hodná a mám strach ať to ty zuby nepokazí..

• načítám...
324
19.2.13 10:03

Naša malá papá na obed zeleninu, už aj s mäsom, zje na jednu porciu tak 150-200g, podľa chuti. Domáce navarené jedlo mi nechce, takže prevažne skleničky. Nechutil jej králik s bramborami a fenyklom, to mi potom 2 dni nad všetkým ohŕňala nos :D. Vobec mi nechcela brambory, tak sme kúpili tie batáty (nasladlé brambory) a to jej teda chutí pekne, urobila som jej to s mrkvou a zo skleničky som pridala kuracie pyré. Večer dávame kašu zatiaľ bez príchute, a za tým sa ide zblázniť, otvára ústa ako vráta a kričí u toho, jak jej to dávam do pusy pomenej akoby si ona predstavovala :mrgreen:. Tatko vždy iba krúti hlavou, aká je nenažraná :mrgreen:. Přesnídavky nechce, iba čerstvé nastrúhané jablko alebo rozmixovaný banán s trochou jogurtu.
Zuby má dva - dole jedničky, a idú ďalšie, je už pár dní nevrlá, má teplotky okolo 37 a nekľudne spinká, stále si masíruje pusu, používame Calgel, a celkom to pomáha.
A zvuky - to vykrikuje ako siréna, híka, kričí, brouká, vrní, prská sliny, vyplazuje jazyk, ale že by nejaké slabiky, to leda náhodou :think:
Je to zlatíčko, dudlík si dáva do pusinky zásadne opačnou stranou alebo bokom a tak jej to chutí najviac. I keď teraz skor do dudlíka hryzie, než by ho dudala, chjo, zúbky.

Inak ste sa rozklebetili, kým to tu človek dočíta… :jazyk:

• načítám...
634
19.2.13 10:06
Tak něco podobného mám doma a ten dudel :D
@lucka.be píše:
Naša malá papá na obed zeleninu, už aj s mäsom, zje na jednu porciu tak 150-200g, podľa chuti. Domáce navarené jedlo mi nechce, takže prevažne skleničky. Nechutil jej králik s bramborami a fenyklom, to mi potom 2 dni nad všetkým ohŕňala nos :D. Vobec mi nechcela brambory, tak sme kúpili tie batáty (nasladlé brambory) a to jej teda chutí pekne, urobila som jej to s mrkvou a zo skleničky som pridala kuracie pyré. Večer dávame kašu zatiaľ bez príchute, a za tým sa ide zblázniť, otvára ústa ako vráta a kričí u toho, jak jej to dávam do pusy pomenej akoby si ona predstavovala :mrgreen:. Tatko vždy iba krúti hlavou, aká je nenažraná :mrgreen:. Přesnídavky nechce, iba čerstvé nastrúhané jablko alebo rozmixovaný banán s trochou jogurtu.
Zuby má dva - dole jedničky, a idú ďalšie, je už pár dní nevrlá, má teplotky okolo 37 a nekľudne spinká, stále si masíruje pusu, používame Calgel, a celkom to pomáha.
A zvuky - to vykrikuje ako siréna, híka, kričí, brouká, vrní, prská sliny, vyplazuje jazyk, ale že by nejaké slabiky, to leda náhodou :think:
Je to zlatíčko, dudlík si dáva do pusinky zásadne opačnou stranou alebo bokom a tak jej to chutí najviac. I keď teraz skor do dudlíka hryzie, než by ho dudala, chjo, zúbky.Inak ste sa rozklebetili, kým to tu človek dočíta… :jazyk:
  • načítám...
quassa
19.2.13 10:06

@Jáňour Vařený, jako malá to jedla, ale jelo jí to ze zeleniny co jsme zkoušely asi nejmíň a nesnědla celou obvyklou dávku.. a mě to teda smrdělo neskutečně :think:

• Upravit
324
19.2.13 10:07

@vervik

Ako sa volá tá kniha? A aké vločky používate? Obyč. ovsené, či nejaké špeciálne pre deti? Ja som raz pridala jáhly na zahustenie polievky, ale nejak to tam nebolo poznať, asi treba dať viac. A čo ryža? Dávate varenú?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+