Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jako já jsem měla šílený strach ale jak jsem malou tlačila, tak mi bylo jasné že to 2 Kg nebudou ![]()
to jsme je měly skoro stejně těžké…dneska už má 10kg
a delší nošení je mazec…ještě tak zvládnu v Manduce, ale v ruce…
No malá už kolem 9kg mít taky bude, uvidíme zítra na kontrole.. Už to nejsou ty miminka ![]()
To ne, ale jsem asi radši…malá bude mít 12. března 8 měsíců a je to úplně jiné dítě. Najednou mám pocit, že už mám vedle sebe „parťáčka“, který se se mnou „baví“ a je to daleko veselejší než na začátku..
Já musím říct, že tenhle porod byl strašně bolestivý a navíc to manžel nestihl. ![]()
Nedokážu posoudit, rodila jsem poprvé a musím říct že mi jedno dítko stačí.. Už nikdy bych do toho nešla. Jsem ráda že malinkou mám a udělám z ní rozmazleného jedináčka ![]()
@SonaBN píše:
Tohle je náš AndílekAdélka
Holky vy toho naprndáte…
Než jsme se vrátily z plavání, tak je tu asi 8 stránek… ![]()
Plavčo je super!
Naše Aduš se kutálí od vánoc všemi směry, na kolínkách péruje a leze dozadu jako rak. Z lehu na bříšku si skoro sedne ![]()
Jedlík veliký. Měla obrovskou alergickou reakci na brokolici, ale teď jí dávám všechno možné jiné a je to dobré. Po něčem zácpa, tak jsem jí nasadila laktobacily a je to dobré ![]()
@balenka píše:
Holky vy toho naprndáte…
Než jsme se vrátily z plavání, tak je tu asi 8 stránek…
Plavčo je super!Naše Aduš se kutálí od vánoc všemi směry, na kolínkách péruje a leze dozadu jako rak. Z lehu na bříšku si skoro sedne
Jedlík veliký. Měla obrovskou alergickou reakci na brokolici, ale teď jí dávám všechno možné jiné a je to dobré. Po něčem zácpa, tak jsem jí nasadila laktobacily a je to dobré
@vervik jj, v sekci „šikovné pařátky“ má fotoalbum věcí co vyrobila https://www.emimino.cz/…kovani-9277/ jí napiš SZ určitě se domluvíte ![]()
@SonaBN píše:
@vervik jj, v sekci „šikovné pařátky“ má fotoalbum věcí co vyrobila https://www.emimino.cz/…kovani-9277/ jí napiš SZ určitě se domluvíte
@Domismile píše:
Ahojne, lvíček to být neměl…malá se narodila podle plánu 12. července. Byla jsem na plánovaném císaři, kvůli očím. Ale nikde jsem nenašla skupinu červencových dětí, tak jsem se vtěrla k vám
To m8 narozeniny stejně jako moje mamka
. A je to taky smavé miminko, když se narodila do sluníčka? Taky jsem rodila plánovaným císařem v 37+5, původně to mělo být o den dřív, ale stěhovali operační sály, takže nakonec dali termín o den později a mám až srpňáčka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat