Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
634
19.2.13 11:10

Jako já jsem měla šílený strach ale jak jsem malou tlačila, tak mi bylo jasné že to 2 Kg nebudou :D

• načítám...
38
19.2.13 11:14

:)to jsme je měly skoro stejně těžké…dneska už má 10kg :) a delší nošení je mazec…ještě tak zvládnu v Manduce, ale v ruce…

• načítám...
634
19.2.13 11:19

No malá už kolem 9kg mít taky bude, uvidíme zítra na kontrole.. Už to nejsou ty miminka :)

• načítám...
38
19.2.13 11:21

To ne, ale jsem asi radši…malá bude mít 12. března 8 měsíců a je to úplně jiné dítě. Najednou mám pocit, že už mám vedle sebe „parťáčka“, který se se mnou „baví“ a je to daleko veselejší než na začátku..

• načítám...
4637
19.2.13 11:25

Já musím říct, že tenhle porod byl strašně bolestivý a navíc to manžel nestihl. :lol:

• načítám...
634
19.2.13 12:14

Nedokážu posoudit, rodila jsem poprvé a musím říct že mi jedno dítko stačí.. Už nikdy bych do toho nešla. Jsem ráda že malinkou mám a udělám z ní rozmazleného jedináčka :D

• načítám...
quassa
19.2.13 12:59

Tohle je náš Andílek :) Adélka :srdce:

• Upravit
634
19.2.13 13:05
Ta je krásná a ta čepička je super :)
@SonaBN píše:
Tohle je náš Andílek :) Adélka :srdce:
  • načítám...
quassa
19.2.13 13:10

@vervik Díky, čepičku mi uháčkovala @yvettta jsou k tomu i rukavičky a šála :)

• Upravit
3780
19.2.13 13:19

Holky vy toho naprndáte…
Než jsme se vrátily z plavání, tak je tu asi 8 stránek… :zed:
Plavčo je super!

Naše Aduš se kutálí od vánoc všemi směry, na kolínkách péruje a leze dozadu jako rak. Z lehu na bříšku si skoro sedne ;)
Jedlík veliký. Měla obrovskou alergickou reakci na brokolici, ale teď jí dávám všechno možné jiné a je to dobré. Po něčem zácpa, tak jsem jí nasadila laktobacily a je to dobré ;)

• načítám...
634
19.2.13 13:30
No tak to je super asi jí napíšu..Normálně to prodává? Já jsem zkoušela háčkovat a jsem holka šikovná, řetízek uháčkuju i km dlouhý ale to je asi vše :D No a na čepičky jsem ujetá, malá jich má asi 40 :D
@SonaBN píše:
@vervik Díky, čepičku mi uháčkovala @yvettta jsou k tomu i rukavičky a šála :)
  • načítám...
634
19.2.13 13:32
Malá byla poprvé? Taky jsem s Viktorkou chtěla chodit ale byla jsem s ní jen ve vaničkách a pak už byla pořád nemocná tak to nešlo..
@balenka píše:
Holky vy toho naprndáte…
Než jsme se vrátily z plavání, tak je tu asi 8 stránek… :zed:
Plavčo je super!Naše Aduš se kutálí od vánoc všemi směry, na kolínkách péruje a leze dozadu jako rak. Z lehu na bříšku si skoro sedne ;)
Jedlík veliký. Měla obrovskou alergickou reakci na brokolici, ale teď jí dávám všechno možné jiné a je to dobré. Po něčem zácpa, tak jsem jí nasadila laktobacily a je to dobré ;)
  • načítám...
quassa
19.2.13 14:11

@vervik jj, v sekci „šikovné pařátky“ má fotoalbum věcí co vyrobila https://www.emimino.cz/…kovani-9277/ jí napiš SZ určitě se domluvíte :)

• Upravit
634
19.2.13 14:42
Děkuji :)
@SonaBN píše:
@vervik jj, v sekci „šikovné pařátky“ má fotoalbum věcí co vyrobila https://www.emimino.cz/…kovani-9277/ jí napiš SZ určitě se domluvíte :)
  • načítám...
1017
19.2.13 15:27
@Domismile píše:
Ahoj :) ne, lvíček to být neměl…malá se narodila podle plánu 12. července. Byla jsem na plánovaném císaři, kvůli očím. Ale nikde jsem nenašla skupinu červencových dětí, tak jsem se vtěrla k vám :)

To m8 narozeniny stejně jako moje mamka :-). A je to taky smavé miminko, když se narodila do sluníčka? Taky jsem rodila plánovaným císařem v 37+5, původně to mělo být o den dřív, ale stěhovali operační sály, takže nakonec dali termín o den později a mám až srpňáčka :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+