Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Rozárková
19.2.13 20:36

@Jáňour Jsi zakladatelka, takže si jí klidně zamknout můžeš. :pankac:
Asi jsi ani takový nával nečekala, viď? :potlesk:

• Upravit
10129
19.2.13 20:37
@Jáňour píše:
Tak prťousek k večeři zpucnul kaši ze 150ml, teď si dává poslední dnešní krmení a doufám, že mi zase dopřeje do šesti šábes, cosi na mě leze, potřebuju to jak sůl, bo je mi pod psa.
Holky, co byste řekly tomu, kdybychom tuto diskusi zamkly, pokud to půjde, ať není veřejná pro všechny náhodné kolemjdoucí?

Holky normalne vas nestiham, prijela jsem v pul osmy z prace a mam tu k precteni devet stranek.
Taky mi to zamknuti vadit nebude.

• načítám...
1017
19.2.13 20:42

@Rozárková, zatím bych tomu neříkala nával :-). Naopak jsem ráda, že se našlo tolik lvíčat! Určitě pokud by byla většina pro zamčení, tak nechci nikoho vyšoupnout, snad bychom zůstaly všechny - bude-li zájem :-). Já spíš moc nejsem pro úplně veřejné sdílení věcí, i když uznávám, že to tak asi moc nevypadá, když jsem tady založila diskusi :-)

• načítám...
634
19.2.13 20:48

Tak holky malá si dala svoji 180 mlíčka a už spinká :) Jaký jste měly den?

• načítám...
1017
19.2.13 20:51

@vervik Prcek už taky spí, ale já jsem musela pryč z ložnice, aby nemrančel. A to jsem chtěla zůstat už v posteli pod peřinou, ať zlikviduju tu chřipku nebo co to je. Ale že se divím, u nás to tak je i přes den, usne vždycky až když jdu pryč…no, snažím se nebrat si to moc osobně :mrgreen:

• načítám...
1017
19.2.13 20:53

@BealyAM jak máš vyřešené hlídání, když jsi v práci? Já bych chtěla zlehka, tak jednou týdně na půl dne, ať neztratím kontakt s prací a s lidmi, co tam jsou, ale ani na tu krátkou dobu zatím nevím, jak se popasovat s hlídáním. Ještě když pořád kojím.

• načítám...
634
19.2.13 20:55

JJ taky to tak máme, malá už spinká sama v pokojičku, je to prďola šikovná :) Taky na mě něco lezlo a kopila jsem si nějáky čaj na silnou chřipku a fakt mi zabral..

• načítám...
634
19.2.13 20:57

Taky chodím do práce a nám hlídá babička ale je fakt že už nekojím.. A daváš už příkrmy?

• načítám...
Rozárková
19.2.13 20:59

@vervik 180ml!!!MI V ŽIVOTĚ NEVYPILA!!! jak to děláte?? Její maximum je 150ml kaše a to ještě ve spánku okolo 23hod.
Den…takový naprd… Jsem ráda, že malá dopadla v poradně na výbornou, ale už mě docela vadí to počasí. Sice romantično, jak nasněžilo, ale už se těším na jaro.
Naše miminko se taky snaží spinkat, ale starší se tu hádají, tak nemá moc klidu. :zed:

• Upravit
634
19.2.13 21:01

No tak to tě asi ještě dostanu :) kolem 7 spapala 150ml kaše :D a přes den dá i 200ml a když ji dám méně tak řve :D

• načítám...
1017
19.2.13 21:05

@vervik Jojo, příkrmy dostává - v poledne oběd a večer tu kaši. No asi kdybych moc chtěla, tak se hlídání vyřeší, u mě bude spíš problém, že se mi moc nechce dát prcka pryč…nikdy bych dopředu neřekla, že s tím budu mít problém, ale je to tady. Tak se snad časem nějak překonám :-). Chodíš do práce každý den?

@Rozárková Ten všežravec na tuhle porci najel brzy sám. Nevím teda, kolik mlíka vytáhne při kojení, to mu stačí do deseti minut, ale kaši každý večer chystám z těch stopadesáti. Ale musí být pěkně hustá a krmit lžičkou, nad řídkou se ofrňoval :-)

• načítám...
3067
19.2.13 21:08

Tak u nas kase po tydnu kdy krasne papala skoro 180 ml kase tak to plive a misto toho kojim… ach jo… a to jsem ji dala ryzovou s trochou svestkove presnidavky od hippu… no asi si zvykla na piskotovou odnutrulonu… jsem zkousela lepek

• načítám...
Rozárková
19.2.13 21:10

@vervik A kolik že váží Tvoje dítko? Určitě jsi to už psala, ale při té počáteční smršti nebylo možné si to zapamatovat. :think:
Rozárka má necelých 8kg. Myslím si, že to bude víc, protože se nožičkama pořád opírala o stůl při vážení. Zítra vytáhnu naší váhu-už jsem ji připravila k prodeji- a uvidíme. Takže si nemyslím, že by byla nějak nedoživená… Asi to má tak nastavené.

• Upravit
634
19.2.13 21:12

Ano chodím téměř každý den ale mám výhodu, za prvé podnikám a za druhé mám práci asi 10min od baráku :)ráno si malou nakrmím a pohrajem si, pak přivezou babču, někdy se přes den stavím domů a kolem 5 už jsem doma a babi jede domů.. Ze začátku je to docela mazec ale kdybych nezačala dělat hned, tak bych po mateřské musela hledat práci a to se mi teda nechtělo..

• načítám...
634
19.2.13 21:14

Malá váží kolem 9kg, zítra napíšu přesně jdeme na poradnu a možná budeme konečně očkovat

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+