Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jáňour píše:
@BealyAM jak máš vyřešené hlídání, když jsi v práci? Já bych chtěla zlehka, tak jednou týdně na půl dne, ať neztratím kontakt s prací a s lidmi, co tam jsou, ale ani na tu krátkou dobu zatím nevím, jak se popasovat s hlídáním. Ještě když pořád kojím.
ja taky " kojim" z kanceláře jsem si udělala „kojici“ místnost. Odsavam mlicko odsavackou a večer to vozím domu. Tatínek je na rodičovské a ja jsem od ledna plne v práci. A patky budu dělat z domova nebo dle potreby. Kdybych se nevrátila po mateřský tak by mi pozici nikdo nedržel.
U malé jsem strašně řešila, jak se začíná s příkrmama ale už první krmení mě strašně překvapila tím, kolik toho snědla ![]()
@BealyAM Já naštěstí dělám ve státním, tak místo držet budou, jen doufám, že i na stejném oddělení. I když si nedokážu představit, že od malé budu odcházet na noční.
Sice už dvojčata mám, ale tentokrát si to vychutnávám plnými doušky. Po 15ti letech.
Ahoj:-) mám malou lvici jménem Juli, které bude teď ve čtvrtek 6 měsíců. Můžeme se k vám přidat? Jinak má 69cm a 9kg:-):-) Zoubek žádný:-(
@vervik píše:
U malé jsem strašně řešila, jak se začíná s příkrmama ale už první krmení mě strašně překvapila tím, kolik toho snědla
Přesně tak…žrout jeden. Ale jsem hrozně ráda!
@vervik píše:
U malé jsem strašně řešila, jak se začíná s příkrmama ale už první krmení mě strašně překvapila tím, kolik toho snědla
jj.. stejne u nas.. ja jsem z toho mela pomalu bobky jak ji to prichystam jak to sni(upozornuji ze jsem se toho bala vic jak porodu:-) )… a nakonec jsem rada ze mam doma malou ziravinku..
Já jsem tady přečetla všechny příspěvky o příkrmech + chytré knížky
že prý 2 lžičky ať si ochutná novou chuť, chacha malá spapala celou misku..
jako někdy nechápu co všechno do sebe nasouká
Tak další pokus jít spát do postele, teď už mě snad dítě nevyhodí
. Dobrou noc všem!
@Rozárková píše:
@BealyAM Já naštěstí dělám ve státním, tak místo držet budou, jen doufám, že i na stejném oddělení. I když si nedokážu představit, že od malé budu odcházet na noční.
Sice už dvojčata mám, ale tentokrát si to vychutnávám plnými doušky. Po 15ti letech.
Místo by mi asi drželi, ale tím, ze jsem ve vedeni, tak by museli najít vhodnou náhradu a to by na tři roky nebylo. Přítel bere výrazne méně než ja (taky státní sektor) a tak rozhodování bylo jasny. I když mě to občas pekne štve.
@BealyAM No jo, státní instituce… U nás jsem mateřskou-naštěstí-vyhrála s mým platem já. ![]()
@Rozárková
třeba si tatínek najde lepší místo a druhého se prohodime
Já bych řekla, že diskuzi klidně zamknout můžem.
Mi malá vypije ráno 180 ml, pak si dá sváču (spapá klidně celou přesnídávku, když má hlad), na oběd tak těch 150 - 200 g zelenina nebo masozelenina, 150 - 180 ml sunar a večer jak kdy buď kaši nebo sunar (150 - 180 ml)
Já budu muset po rodičáku hledat novou práci, protože můj úžasný bývalý zaměstnavatel vyhlásil insolvenci a následně hromadně propouštěl… takže jsem velice happy
no nic, snad budu mít štěstí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat