Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
634
20.2.13 10:06

No ani nemluv, můžeš to s těma penězma plánovat do nekonečna ale stejně se nevlezeš.. Ten bazén byl zrovna v akci tak jsme ho koupili jinak by tam taky nestál..Je blbé že terení upravy atd. vyjdou téměř na stejné peníze jak hruba stavba.. Třeba postavit plot, hrůza.. Jsem v 7 měsíci lila beton do ztraceného bednění :D

• načítám...
Rozárková
20.2.13 10:08

@vervik Trámy jsou přiznané téměř všude! I na stropech v koupelně, na záchodě, v ložnici, prostě v každé místnosti. Až přijede přítel z roboty, tak dám víc fotek, snad tady ještě něco najdu.

• Upravit
634
20.2.13 10:08

No mě se zdá že na tom našem poli, až na vysoké napětí už nic nevyroste :D

• načítám...
634
20.2.13 10:11

No tak to musím ukázat chlapovi až se vrátí z práce.. Taky chtěl roubenku.. Udělali jste dobře že jste to tam nechali, někdo to nepřizná a to pak ztratí to kouzlo. A ta terasa jůůůůů :D to budou grilovačky

• načítám...
Rozárková
20.2.13 10:12

@jája428 Dole-obývák s kuchyní, ložnice, koupelna s vanou i sprcháčem, WC samostatné. Nahoře-2 pokoje, veliký obývák-nebo hala…prostě děti tam mají své zázemí, WC. Koupelna tam není. No dost velký. Rozárce jsme pokojík zvlášť nedělali, protože dětem je 15 za chvíli budou pryč a co bysme s takovým velkým domem dělali. Tak budou holky zatím spolu.

• Upravit
634
20.2.13 10:12
No asi by to nebylo špatné..
@jája428 píše:
Jinak já jsem taky pro uzamčení, čím dřív tím líp
  • načítám...
634
20.2.13 10:14

To bude uklízení :D ještě ža máš pomocnice

• načítám...
Rozárková
20.2.13 10:18

@jája428 No vidíš a já jsem chlapovi říkala, že z toho ořechu bude hrozný bordel. :oops: @vervik Ty trámy jsou tam krásný!!! A ta terasa to je zastřešená garáž, pergola bude jinde, ale usoudili jsme, že auto takový luxus nepotřebuje a vlétě tam bude sezení a houpací síť. :palec:

• Upravit
Rozárková
20.2.13 10:20

• Upravit
634
20.2.13 10:24

Kokám že máme podobný vkus na barvy obkladů :) No jde vidět že si na tom dáváte záležet a užb se těším na další fota :)

• načítám...
Rozárková
20.2.13 10:27

@vervik Do tohoto stylu domu se snad ani jiná barva obkladů nehodí. Ale fakt je, že tyhle bych si vybrala kamkoli jinam. :palec:

• Upravit
634
20.2.13 10:29

Manžel chtěl mramorové.. ale to mi přijde takové studené. Mě se ta béžová líbí je taková domácká :D

• načítám...
quassa
20.2.13 10:30

My jsme ze Staré Vsi nad Ondřejnicí - to je kousek od Ostravy, taky bydlíme v domku - sice ne novém, ale aspoň ve vlastním :) Domečky máte pěkné :)
Můžu se zeptat na trošku osobnější otázku? Za jak dlouho po porodu Váš poprvé navštívila červená mrcha? :D :think:
Jo a ještě jaký je Váš názor na plavání miminek?

• Upravit
634
20.2.13 10:32

Já bydlím v Rychvaldu, taky kousek od Ostravy.. No mě se zdá že za 2 měsíce.. Strašně bych s malou chtěla chodit ale tím že je pořád na hromadě, tak budeme muset počkat na jaro.. Kdyby byla v poho tak bych hned šla.

• načítám...
quassa
20.2.13 10:32

@jája428 To vypadá moc pěkně :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital