Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Rozárková No uvidíme jak to vůbec bude, raději bych šla do práce, zase počkala na smlouvu na dobu neurčitou… a pak třeba druhé ![]()
Ahoj holky, dnes jdeme na šestiměsíční kontrolu, tak jsem zatím doma. Malá krámuje ve psacím stole, vytahuje oblíbenou krabici od monitru dechu a teď ji zaujal velký míč na cvičeni a tak si do nej boucha.
@SonaBN Ja to chápu, je to takova nejistota, co bude dal. Ja mám takové rozpolcene pocity, to ze nejsem stále s malou. Na druhou stranu mám zodpovědnost ke svým lidem a někdo nás živit musí a hlavně bych s dítětem takovou práci těžko sehnala. A od srpna chci nechat volný průběh druhému mimi.
Ahoj dievčatá
. Jeden deň som vás nečítala, a je tu koopa stránok, čo ste naklebetili
. Nám sa včera po 5 dňoch vrátil z hor tatínek, a medzitým ešte prekonal narodeniny, takže sme si ho včera vychutnávali, oslavovali. malá sa zo začiatku na neho dívala ako na zjavenie, ale po chviľke už ju nemohol pustiť z ruky, tak si to spolu užívali
. A večer ju do 5 minút uspal. To v posledných dňoch som sa ja s uspávaním večer trápila aj pol hodiny. Asi urobíme z tohto tradíciu, a budú sa uspávať spolu stále
. U nás teda od včera neustále sneží, dosta sa niekam s kočíkom je hotový fitnes výkon. Dnes potrebujem do mesta po S-kartu, už sa na tú cestu teším
. No a práca, tak za 4 mesiace mi končí zmluva na dobu určitú, ale do práce sa vracať nehodlám, chcem si anjelika poriadne užívať
. Majte pekný deň všetci. PS - zamknutie diskusie mi nevadí
.
@SonaBN píše:
Já bych řekla, že diskuzi klidně zamknout můžem.
Mi malá vypije ráno 180 ml, pak si dá sváču (spapá klidně celou přesnídávku, když má hlad), na oběd tak těch 150 - 200 g zelenina nebo masozelenina, 150 - 180 ml sunar a večer jak kdy buď kaši nebo sunar (150 - 180 ml)
Já budu muset po rodičáku hledat novou práci, protože můj úžasný bývalý zaměstnavatel vyhlásil insolvenci a následně hromadně propouštěl… takže jsem velice happyno nic, snad budu mít štěstí
No venku je to jak v pohádce
bydlím na poli a všude kolem jen bílo
akorát soused zase pálí vše co mu přijde pod ruku, fuj to je smrad
dnes volno tak si to s pinďou užije. Holky odkaď jste?
Holky četly jste deníček mozek na dovolené? Já u něj včera brečela smíchem ![]()
@vervik Úštěk (Litoměřicko)
Také bydlíme téměř na poli
,zatím u rodičů nahoře, ale už se nám pěkně dodělává domeček, který jsme si sami navrhovali. ![]()
Tady je to ještě hrubá stavba, aktuálnější foto má přítel ve svém pc.
No tak ten je nádherný
my máme už postaveno, bydlíme cca rok ale té práce kolem je ještě spostu. Myslím že bydlet na poli je fajn dokud se traktorista neožere
jsem zvědavá já vyjedu.. Ale ten domeček máte parádní!
Ze předu ho nikde nemám a je to asi 2 měsíce stará fotku
až bude krásně tak ho vyfotím
je kolem něho ještě strašný brajgl.. Njn na baráku práce nikdy nekončí
Moc se těším na jaro
@jája428 @vervik Děkuju. Strašně se do něho těším. My jsme nejdříve chtěli koupit starou roubenku, ale nakonec by nás vyšla snad ještě dráž než tato nová. A takhle to máme alespoň podle našich představ. Samozřejmě si teď říkáme…tohle mělo být tak a tamto zase onak, ale to je asi vždycky tak. Teď už tam chybí dodělat pár drobností…do konce března snad bydlíme, jestli se zase něco nepo…
Taky jsem chtěla roubenku.. Strašně se mi to líbí ale asi by vyšla víc.. Jak to máte v domě? Přiznala jsi někde ty trámy (teď nevím jak se tomu řiká
) a nebo jsou všude normálně stěny?
@vervik No jooo, vy už ho máte i s bazénkem.
Pěkný!! To my si na něho budeme muset chvíli počkat. Strašně překročili rozpočet a už na něho nezbylo. Teď musíme hlavně upravit příjezdovku, nevím, jak bych z té břečky vyjížděla. Tak my máme ten dům spíše v travnaté ploše, pole je jen z jedné strany kousek níže. Ale když sekají obilí, tak prach lítá všude.
A to se fakt těším, až začnou hnojit.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Krásný den všem
.
@SonaBN Ještě je to daleko, tak se tím moc nezabývej a užívej. Nebo znovu na mateřskou a pak se po něčem teprve porozhlídnout.