Kopie Lvíčata 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Rozárková
20.2.13 08:05

Krásný den všem :mavam:.
@SonaBN Ještě je to daleko, tak se tím moc nezabývej a užívej. Nebo znovu na mateřskou a pak se po něčem teprve porozhlídnout. :kytka:

• Upravit
quassa
20.2.13 08:37

@Rozárková No uvidíme jak to vůbec bude, raději bych šla do práce, zase počkala na smlouvu na dobu neurčitou… a pak třeba druhé :)

• Upravit
634
20.2.13 08:54

Dobré ráno :)

• načítám...
10129
20.2.13 08:57

Ahoj holky, dnes jdeme na šestiměsíční kontrolu, tak jsem zatím doma. Malá krámuje ve psacím stole, vytahuje oblíbenou krabici od monitru dechu a teď ji zaujal velký míč na cvičeni a tak si do nej boucha.
@SonaBN Ja to chápu, je to takova nejistota, co bude dal. Ja mám takové rozpolcene pocity, to ze nejsem stále s malou. Na druhou stranu mám zodpovědnost ke svým lidem a někdo nás živit musí a hlavně bych s dítětem takovou práci těžko sehnala. A od srpna chci nechat volný průběh druhému mimi.

• načítám...
324
20.2.13 09:10

Ahoj dievčatá :mavam:. Jeden deň som vás nečítala, a je tu koopa stránok, čo ste naklebetili :mrgreen:. Nám sa včera po 5 dňoch vrátil z hor tatínek, a medzitým ešte prekonal narodeniny, takže sme si ho včera vychutnávali, oslavovali. malá sa zo začiatku na neho dívala ako na zjavenie, ale po chviľke už ju nemohol pustiť z ruky, tak si to spolu užívali :P. A večer ju do 5 minút uspal. To v posledných dňoch som sa ja s uspávaním večer trápila aj pol hodiny. Asi urobíme z tohto tradíciu, a budú sa uspávať spolu stále :lol:. U nás teda od včera neustále sneží, dosta sa niekam s kočíkom je hotový fitnes výkon. Dnes potrebujem do mesta po S-kartu, už sa na tú cestu teším :dance:. No a práca, tak za 4 mesiace mi končí zmluva na dobu určitú, ale do práce sa vracať nehodlám, chcem si anjelika poriadne užívať :srdce:. Majte pekný deň všetci. PS - zamknutie diskusie mi nevadí :palec:.

• načítám...
634
20.2.13 09:11
S tím papáním to máme stejně, akorát snídá 210ml :) tak jsem ráda že je to normální
@SonaBN píše:
Já bych řekla, že diskuzi klidně zamknout můžem.
Mi malá vypije ráno 180 ml, pak si dá sváču (spapá klidně celou přesnídávku, když má hlad), na oběd tak těch 150 - 200 g zelenina nebo masozelenina, 150 - 180 ml sunar a večer jak kdy buď kaši nebo sunar (150 - 180 ml)
Já budu muset po rodičáku hledat novou práci, protože můj úžasný bývalý zaměstnavatel vyhlásil insolvenci a následně hromadně propouštěl… takže jsem velice happy :? no nic, snad budu mít štěstí :nevim:
  • načítám...
634
20.2.13 09:16

No venku je to jak v pohádce :) bydlím na poli a všude kolem jen bílo :) akorát soused zase pálí vše co mu přijde pod ruku, fuj to je smrad :( dnes volno tak si to s pinďou užije. Holky odkaď jste?

• načítám...
324
20.2.13 09:18

Planá nad Lužnicí :)

• načítám...
634
20.2.13 09:21

Holky četly jste deníček mozek na dovolené? Já u něj včera brečela smíchem :)

• načítám...
Rozárková
20.2.13 09:33

@vervik Úštěk (Litoměřicko)
Také bydlíme téměř na poli :mrgreen:,zatím u rodičů nahoře, ale už se nám pěkně dodělává domeček, který jsme si sami navrhovali. :dance:
Tady je to ještě hrubá stavba, aktuálnější foto má přítel ve svém pc.

• Upravit
634
20.2.13 09:45

No tak ten je nádherný :) my máme už postaveno, bydlíme cca rok ale té práce kolem je ještě spostu. Myslím že bydlet na poli je fajn dokud se traktorista neožere :D jsem zvědavá já vyjedu.. Ale ten domeček máte parádní!

• načítám...
634
20.2.13 09:53

Ze předu ho nikde nemám a je to asi 2 měsíce stará fotku :( až bude krásně tak ho vyfotím :) je kolem něho ještě strašný brajgl.. Njn na baráku práce nikdy nekončí :D Moc se těším na jaro

• načítám...
Rozárková
20.2.13 09:55

@jája428 @vervik Děkuju. Strašně se do něho těším. My jsme nejdříve chtěli koupit starou roubenku, ale nakonec by nás vyšla snad ještě dráž než tato nová. A takhle to máme alespoň podle našich představ. Samozřejmě si teď říkáme…tohle mělo být tak a tamto zase onak, ale to je asi vždycky tak. Teď už tam chybí dodělat pár drobností…do konce března snad bydlíme, jestli se zase něco nepo…

• Upravit
634
20.2.13 09:59

Taky jsem chtěla roubenku.. Strašně se mi to líbí ale asi by vyšla víc.. Jak to máte v domě? Přiznala jsi někde ty trámy (teď nevím jak se tomu řiká :D) a nebo jsou všude normálně stěny?

• načítám...
Rozárková
20.2.13 10:00

@vervik No jooo, vy už ho máte i s bazénkem. :potlesk: Pěkný!! To my si na něho budeme muset chvíli počkat. Strašně překročili rozpočet a už na něho nezbylo. Teď musíme hlavně upravit příjezdovku, nevím, jak bych z té břečky vyjížděla. Tak my máme ten dům spíše v travnaté ploše, pole je jen z jedné strany kousek níže. Ale když sekají obilí, tak prach lítá všude. :zed: A to se fakt těším, až začnou hnojit. :lol: :lol: :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+