Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás cuketa taky OK, akorát mně ta kaše nechutná, všechny ostatní přežiju, ale tahle je hrozná ![]()
Holky my teď máme problém ze Klarka nechce jist a už jde i s vahou dolu. Zacali jsme příkrmy a jedine co alespoň trochu snedla byl pastinak. Teď jsem příkrmy vypustila důležitější je pro mě aby pila mlicko. Kaše taky fiasko.
Super tak máme další zeleninu.. A co kedluben? Dnes mám tu nejhodnější holčičku
spala celou noc a ještě se válíme v postely ( taťka nakrmil i přebalil) to je krása
@Jáňour Kedlub jsem zkoušela jednou a to jak smrděl mě teda dost odradilo.. a malé taky zrovna nechutnal ![]()
Taky vařím, koupila jsem si kuchařku pro mimča ale trošku mě zarazilo že je v jednom receptu Smetana. Tak pořád uvažuju jaká!?
@SonaBN
Ve skleničce nebo doma vařený? Já nemám čich, takže to by mi nevadilo, důležitá je chuť…ale kdyby to byl hnus, nutit ho nebudu.
@vervik píše:
Já mám jedlíka, co před ní neuteče to s ní..:)
Přesně ![]()
Jako jednou jsem jí dala dýni ze sklenky, no to byl hnus! Ale jak jsem psala baští vše.. Holky a vanilkova kaše ze sklenky od hippu tak to je snad nejlepší kaše co jsem jedla, manžel malé chodí uzobávat ![]()
Ahoj holky, clovek jde jednou brzo spat a pak nestaci vsechny ty stranky precis jak jste se rozkecali
Jinac Saruš už roste jeden zoubek dole ![]()
Papape ze sklinek ale od prvniho prkrmu mame problem s mrkvi.. ze zacatku jsem do ni mrkev nemohla nacpat a ted uz ji sni ale blinka ji, doktorce jsem to rikala a rikala at akorad omezim prikrmy kde je mrkev ale ta je skoro ve vsem..Sarus ma ale stejne nejradeji spenat nebo brokolici..
Ahoj holky, taky mam doma malou lvici - Elisku, narozenou 31.7.2012.
Co mala umi - pretocit se na bricho, dela letadlo, spuli zadek, toci se kolem sve osy…a nekdy je ukecana az beda! ![]()
Prikrmy davam druhej tyden - jedla mrkev, bramboru, dyni, batat, brokolici a cervenou repu.
Jo a v patek nas ceka prvni plavani, tak uz se moc tesim. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat