Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zkouším mu dát vodu nebo čajík, ale teda absolutně bez úspěchu… Koupila jsem láhev, která je na přechod z prsu na hrníček, že mu to dobře půjde, ale nechce z toho táhat. Tak nevím… Po obědě dostane mlíko potom po dvou hodinách a po večeři po hodině. Jako počet kojení denně má 5-6, to prý v tomto věku odpovídá, tak to zatím neřeším. Zkouším dávat, třeba se jednou té vody napije… Z čeho mu dáváte pití vy?
@Jáňour Pít dávám z lahvičky.
A co zoubky?? To tady ještě nepadlo. Malá má dolní jedničky. Levý už docela velký, asi do půlky vyrostlý a pravý prořezaný, ten teprve vykukuje. zvládla to bez teplot, jen byla a je trošičku protivnější.
U nás cuketa taky OK, akorát mně ta kaše nechutná, všechny ostatní přežiju, ale tahle je hrozná ![]()
Holky my teď máme problém ze Klarka nechce jist a už jde i s vahou dolu. Zacali jsme příkrmy a jedine co alespoň trochu snedla byl pastinak. Teď jsem příkrmy vypustila důležitější je pro mě aby pila mlicko. Kaše taky fiasko.
Super tak máme další zeleninu.. A co kedluben? Dnes mám tu nejhodnější holčičku
spala celou noc a ještě se válíme v postely ( taťka nakrmil i přebalil) to je krása
@Jáňour Kedlub jsem zkoušela jednou a to jak smrděl mě teda dost odradilo.. a malé taky zrovna nechutnal ![]()
Taky vařím, koupila jsem si kuchařku pro mimča ale trošku mě zarazilo že je v jednom receptu Smetana. Tak pořád uvažuju jaká!?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jája428 My po každém jídle, které není sunar, dáváme čajík