Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jáňour píše:
No když teď koukám na fotky z porodnice, už ani nevěřím, že byl fakt tak mrňavý… A ty máš raka nebo račici, @Bramborek? Už se nelíbilo v břiše?
mno byla moc zvedava a chtela vykouknout na svet uz od 30tydne tehu
Krásné kukuče, možná na tom fakt něco bude, že se narodí do sluníčka a pak jsou to pohodové děti… Vojta pláče jenom výjimečně.
Malá od narození plakala jen když se hlásila o papání.. jojo neco na tom slunicku bude
Tak když je hlad, umí řvát jak tygr…
Jinak ne. Teď tu vedle mě oddychuje, jsem zvědavá, kdy se přihlásí, dopřává nám teď krásně dlouhé noční spaní…a já než abych toho využila, tak straším na emiminu ![]()
@lucka.be Tak prcek byl o centimetr delší
. A skoro kilo těžší, nechápu, kde to bere.
Ahoj, také máme doma lvici Rozárku z 19.8. 2012 v 17.17 hod. A potom ještě lvi -dvojčata Jakuba a Nikolu ze 31.7.1997. Jé, teď koukám, co mají ty moje děti sedmiček v datu narození.
Co ty Vaši lvíčci umí? Ta moje se převaluje ze strany na stranu, ale úplně se nepřetočí, spíš se jí nechce než že by neuměla. Neleze. Umí pá pá, malá… Tak nevím… Zítra jdeme do poradny, tak uvidíme.
@Rozárková Rozárka je krásné jméno! Prcek se ze zad na břicho neotočí, taky si spíš myslím, že nechce…opačně to umí už dlouho, i na boky. Na kolínkách nepéruje. Zatím jsem ještě v klidu, opožděně nevypadá ![]()
@Rozárková
Na lezenie je ešte času dosť
. Klárka váľa sudy, neustále ju zbieram niekde po izbe a vraciam na hraciu deku. A očividne ju táto „hra“ baví
. Veľmi sa smeje keď zdvihnem ruku a zavolám čau, dáva pac, dvíha ručičku na tik-tak, robí na seba barani buc v zrkadle.. a nahlas sa smeje, keď v telke vidí hlásateľa/ku správ vyobrazeného na celú obrazovku.
Zdravim, mam slecinku nar. 17.8. ale termin byl 5.10., takze je kratka a kulata. ![]()
Budte v klidu mala nema vubec rada kdyz ji dam na brisko.. takze na nej nechce ani lehat..ze zad na brisko si lehla jednou a to kdyz vedle ni byla klavesnice a ona ji tak moc chtela ze se i otocila na brisko ale jinak ani nahodou.. mala je docela burtik na prohlidce 6mesicni mela mala 9kg a 72cm
@MaDoRaBe
Ta si tedy pospíšila na svět! Asi chtěla to sluníčko, aby nepropásla konec léta a babí Leo ![]()
Ahojky
taky mam doma lvice z 13.8
Sofinku… Taky jsme lenosi a pretacet se nam nechce ![]()
@Jáňour Rozarka opožděně rozhodně taky nevypadá. Právě naopak, ale když tady čtu, jak už některý maminy nahání po bytě prcky od 5.měs, tak jsem trošku nervózní. A můžu si stokrát říkat, že nejsou všichni stejní.
Zato sedí jako pecka-prostě chce a sedí bez podpory polštářů, i když vím, že by se nemělo. Krásně si tak vyhraje. Nechám ji vždy jen chviličku. Taky se pěkně staví na nožičky, žádný kvrdlání, tak třeba to lezení úplně přeskočí.
A děkuji za pochvalu za jméno. Už když jsme šli do CAR-Rozárka je z IVF-tak jsme přesně věděli, že si jedeme pro holčičku-Rozárku. Ani jsme nepřemýšleli o jiném jménu.
@Bramborek, tak to je taky velká lvice! Vojtovi být na bříšku nevadí tak poslední dva týdny, do té doby tuze nerad.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat