Poradna duly
Jana Čurdová
@rodpc Ahoj a vííítej těhulko, gratuluji!
Jižní moravu bereme taky!!! NEboj srdíčko už by asi mělo jít vidět… kdy jsi měla poslední ms? O nervech mi ani neříkej.. jsem taky hotová, manžel chytnul chřipku tak jsem ho vyprala k rodičům, abych to nechytla a včera jsem měla úplně plný nos.. dneska zatím dobrý
Poslední ms jsem měla 13.1. Držím pěsti, aby jsi chřipajznu nechytila ![]()
@rodpc
taky gratuluji a neboj, určitě to bude všechno v pořádku ![]()
@andrea85 @sarinka83 oni vám nedali žádné vycházky?
KDyž jsem v minulosti měla potíže, tak jsem vždy měla vycházky 6 hodin ![]()
Jinak já nejsem ze severní Moravy, ale ze severních Čech ![]()
@Janikula Vůbec žádné, sestra mi řekla, že až od 12tt, ale do té doby se asi zblaznim
Takže se chci při další kontrole doktora zeptat, jestli by to nešlo aspoň na 2hod. Jak ne, tak hold budu muset vydržet az do toho 12tt.
@andrea85 píše:
@Janikula Vůbec žádné, sestra mi řekla, že až od 12tt, ale do té doby se asi zblaznimTakže se chci při další kontrole doktora zeptat, jestli by to nešlo aspoň na 2hod. Jak ne, tak hold budu muset vydržet az do toho 12tt.
Hmm, tak to má asi každý mudr jiný přístup
. A jste doma „jen tak pro jistotu“ nebo opravdu z nějakého vážného důvodu? Já doma vždy musela zůstat kvůli špinění, krvácení, takže jsem stejně nikam moc necourala
Holky to vám nezávidím, mě stačí dva dny a už doma blázním nudou. No alespoň že ještě není jaro/léto, to by se leželo hůř, co
A pročpak že ležíte?
@Janikula No já jsem po dvou SP, takže beru utrogestan a mám nařízené sestrit se. Ale musím zaklepat, že nespinim, nebolí mě v podbřišku, takže to bude snad dobré. Vím, že se musím šetřit, ale přece člověk se musí trochu provětrat a taky fungovat, aspoň obchod, pošta. Neříkám, ze musím jezdit po horách, ale aspoň trochu vzduchu by nám dopřát mohl. 11.3. jdu na kontrolu, tak se poptam a uvidíme.
No já jen tak, kvůli tomu že jsem špinila, kvůli tomu že mám prci, kde bych to nedala - psychicky je to dost náročné a taky - jsem po IVFc- to jsem Vám zatím neřekla…
@andrea85 tomu rozumím, mám za sebou 3 nevydařená těhotenství (2× ZT a 1× mimoděložní), teď jsem taky v 6.tt špinila, ale to bylo fakt jen sv. hnědé špinění, žádná krev, tak proto jsem taky doma, ale už půjdu do práce, cítím se dobře, prcek je taky vpořádku a musela bych s pravdou ven a to se mi zatím moc veřejně říkat nechce, až po screeningu
@Janikula Holk to ZT to se prostě stane tak samo? Z ničehonic?
@sarinka83 vždycky kolem 5.-6.tt jsem začala slabě krvácet a bylo po všem. Pak jsem byla na imunologickém vyšetření, to je vše vpořádku, ale paní doktorka mi doporučila od objevení // začít píchat miniheparin na ředění krve (clexane) a tentokrát se prcek drží. Ale byla jsem na kontrole a mám nějakou vyšší srážlivost (tvz. d-dimery, taky tomu prd rozumím), tak mě převeleli na trombocentrum, za 2 týdny mám kontrolu. U mě je i trochu problém vyšší věk, je mi už 40 a po 35 klesá kvalita vajíček a snižuje se jejich zásoba