Úplněk a přání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
16.2.22 14:23

Úplněk a přání

Máte nějaké rituály, které děláte při úplňku? Aby se splnila vaše přání? Pokud ano, jaké? A jak to funguje? 😊 Tahle magičnost mě zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20845
16.2.22 14:54

Nechám se zamknout do sklepa za stříbrnou bránu, jelikož se při úplňku měním na vlkodlaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
16.2.22 15:05

@Cenarius tak to už máte nejvyšší čas 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.2.22 15:18

Ja mam docela rada lehkou ezoteriku. do urcite miry teda :lol: Ale je to jen o tom, ze pri uplnku kouknu na mesic, vyslu si nejake prani, afirmace. Obcas si vylozim tarotove karty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
16.2.22 15:52

Tohle jsem se dočetl:
jestliže se třikrát za sebou ukloníte úplňku, po dobu alespoň čtyř měsíců vás bude obcházet neštěstí
jestliže na otevřenou peněženku necháte svítit Měsíc v úplňku, měl by se zvětšit váš majetek
Já jsem si např. poprvé v roce 2020 pořídil adventní věnec, tím chci říci, že na některé obyčeje není nikdy pozdě, takže možná dnes začnu s klaněním Úplňku.

Příspěvek upraven 16.02.22 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14586
16.2.22 15:54

Já se většinou jen modlím, aby děcka spaly, ale to s tou peněženkou zkusím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
16.2.22 15:57

Preju si, abych za uplnku dobre spala, ale obvykle se to nevyplni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5072
16.2.22 16:12

Možná jsou některé úkazy s úplňkem vyvolány úkazem: „Nemyslete na Růžového slona“, tedy když si říkám: „dnes je úplněk, proto budu špatně spát“, potom opravdu budu špatně spát. Ale některé úkazy spojené s Měsícem (spíše fáze dorůstání a couvání) jsou statisticky potvrzené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10819
16.2.22 16:17
@Luboš P píše:
Možná jsou některé úkazy s úplňkem vyvolány úkazem: „Nemyslete na Růžového slona“, tedy když si říkám: „dnes je úplněk, proto budu špatně spát“, potom opravdu budu špatně spát. Ale některé úkazy spojené s Měsícem (spíše fáze dorůstání a couvání) jsou statisticky potvrzené.

Ja obvykle zjistim, ze me spatne spani bylo kvuli uplnku az zpetne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat