Úplněk a přání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Úplněk a přání
Máte nějaké rituály, které děláte při úplňku? Aby se splnila vaše přání? Pokud ano, jaké? A jak to funguje? 😊 Tahle magičnost mě zajímá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nechám se zamknout do sklepa za stříbrnou bránu, jelikož se při úplňku měním na vlkodlaka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam docela rada lehkou ezoteriku. do urcite miry teda
Ale je to jen o tom, ze pri uplnku kouknu na mesic, vyslu si nejake prani, afirmace. Obcas si vylozim tarotove karty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle jsem se dočetl:
jestliže se třikrát za sebou ukloníte úplňku, po dobu alespoň čtyř měsíců vás bude obcházet neštěstí
jestliže na otevřenou peněženku necháte svítit Měsíc v úplňku, měl by se zvětšit váš majetek
Já jsem si např. poprvé v roce 2020 pořídil adventní věnec, tím chci říci, že na některé obyčeje není nikdy pozdě, takže možná dnes začnu s klaněním Úplňku.
Příspěvek upraven 16.02.22 v 16:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se většinou jen modlím, aby děcka spaly, ale to s tou peněženkou zkusím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Preju si, abych za uplnku dobre spala, ale obvykle se to nevyplni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná jsou některé úkazy s úplňkem vyvolány úkazem: „Nemyslete na Růžového slona“, tedy když si říkám: „dnes je úplněk, proto budu špatně spát“, potom opravdu budu špatně spát. Ale některé úkazy spojené s Měsícem (spíše fáze dorůstání a couvání) jsou statisticky potvrzené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luboš P píše:
Možná jsou některé úkazy s úplňkem vyvolány úkazem: „Nemyslete na Růžového slona“, tedy když si říkám: „dnes je úplněk, proto budu špatně spát“, potom opravdu budu špatně spát. Ale některé úkazy spojené s Měsícem (spíše fáze dorůstání a couvání) jsou statisticky potvrzené.
Ja obvykle zjistim, ze me spatne spani bylo kvuli uplnku az zpetne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit