Prosba andělům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.22 22:06

Prosba andělům

Dobrý večer všem. Možná je to hloupá otázka, možná to je reálné. Už vícekrát jsem narazila na téma „přání andělům“. Samozřejmě že je to i o tom, čemu člověk věří. Zajímá mě ale, jestli s tím má někdo zkušenosti? Jak na to, jestli se opravdu dělo to co jste si přáli, jak jste to vycítili a jak jste se sami cítili? Moc otázek a ráda bych ještě víc odpovědí 😊

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
3.2.22 22:36
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem. Možná je to hloupá otázka, možná to je reálné. Už vícekrát jsem narazila na téma „přání andělům“. Samozřejmě že je to i o tom, čemu člověk věří. Zajímá mě ale, jestli s tím má někdo zkušenosti? Jak na to, jestli se opravdu dělo to co jste si přáli, jak jste to vycítili a jak jste se sami cítili? Moc otázek a ráda bych ještě víc odpovědí 😊

napiš SZ :)

• Citovat
  • Upravit
53518
3.2.22 22:39

Pozor na to, co si přeješ. Může se to splnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
3.2.22 23:04
@smajlik345 píše:
napiš SZ :)

Taky by mě zajímalo… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
4.2.22 07:06

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.2.22 07:33

Ano🙏Přála jsem si jednou aby mi pomohli. A Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 07:40

A jak na to, jaké byly vaše pocity atd. Zkuste to prosím více rozebrat 😇

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.2.22 07:44

@Russet a to by bylo právě fajn. Ale chápu 😁

• Citovat
  • Upravit
5656
4.2.22 10:20
@freeport píše:
Ano🙏Přála jsem si jednou aby mi pomohli. A Dekuji!

Pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 18:22

Ještě někdo s tím má zkušenosti? 😁

• Citovat
  • Upravit
1847
5.2.22 08:50

No je vidět, že to všichni barvitě rozebrali :D tak zkusím něco já…mě se opakují čísla…vždy, když má nastat nějaká změna… přijdu na poštu je 11:11..Sednu do auta startuju a je 11:11…jdu kolem pračky a je 1:11 min a takhle už to mám několik let… dokonce i SMS mě chodí ve stejný čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.2.22 09:49

@Wilík Mně se v poslední době hodně objevují v životě opakující se jedničky, tak jsem si taky říkala, že je to možná dobré znamení. Znamení nějaké změny. Čekám na změny v určitých věcech jako na smilování a zatím to vše nějak drhne. Cítím, že tam chybí nějaká pozitivní síla pro posun správným směrem či jak to formulovat. Snad chápete, co tím myslím ;) Zrovna včera jsem koukla v autobuse na hodiny a ukazovaly 11.11. Pak jsem na poště měla číslo 111. Mojí kamarádce se 11.1. narodil syn. A můj syn měl nedávno při vážení u doktorky 11,1 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1847
5.2.22 12:57
@Linduš91 píše:
@Wilík Mně se v poslední době hodně objevují v životě opakující se jedničky, tak jsem si taky říkala, že je to možná dobré znamení. Znamení nějaké změny. Čekám na změny v určitých věcech jako na smilování a zatím to vše nějak drhne. Cítím, že tam chybí nějaká pozitivní síla pro posun správným směrem či jak to formulovat. Snad chápete, co tím myslím ;) Zrovna včera jsem koukla v autobuse na hodiny a ukazovaly 11.11. Pak jsem na poště měla číslo 111. Mojí kamarádce se 11.1. narodil syn. A můj syn měl nedávno při vážení u doktorky 11,1 kg :lol:

Tikejme si prosím… :D no to máš stejně jak ja…a mění se ti teď nějak život, nebo přemýšlíš nad změnou? Na čem to stojí…mě se tohle děje když se například stěhuju a měl si mi narodit syn… zkoušela jsem to pozorovat co se bude dít dál…neboť se mi to stalo už vícekrát za život…je to rozhodně znamení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
5.2.22 21:56

@Wilík Spíše se v několika problémech točím v kruhu a nedaří se mi z něj utéct. Například si už víc než půl roku hledám novou práci, absolvovala už jsem tolik pohovorů, že to teď ani nespočítám (mezi 25 a 30) A přestože to už v některých případech vypadalo velmi nadějně, zatím nevyšlo vůbec nic. Podobné je to v partnerském vztahu, kde řešíme dlouhodobě problémy a ani s pomocí odborníků se to nelepší. A i jedno z dětí mi dělá starosti a rovněž i přes odborné poradenství se to spíš zhoršuje. Takže nějaká ta pozitivní změna alespoň v jedné oblasti by byl opravdový dar z nebes ;)
Mimochodem teď jsem objednávala granule a celková částka k úhradě 777 Kč. Tak nevím, jestli i 7 se počítá :lol:
V jak dlouhém časovém horizontu u tebe ty změny nastaly? Já jinak na takové věci moc nevěřím, ale přijde mi to statisticky nepravděpodobné, aby se tak často opakovala stejná čísla… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
5.2.22 22:50

@Wilík Také to tak mám. Kdykoliv se podívám na mobil nebo hodiny v autě, na ipadu…
Z 80% mám 11.11. nebo 12.12 nebo 13.13 nebo 14.14….atd. Až mě to někdy děsí. Ono to něco znamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat