Prosba andělům
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem. Možná je to hloupá otázka, možná to je reálné. Už vícekrát jsem narazila na téma „přání andělům“. Samozřejmě že je to i o tom, čemu člověk věří. Zajímá mě ale, jestli s tím má někdo zkušenosti? Jak na to, jestli se opravdu dělo to co jste si přáli, jak jste to vycítili a jak jste se sami cítili? Moc otázek a ráda bych ještě víc odpovědí 😊
napiš SZ ![]()
- Citovat
- Upravit
A jak na to, jaké byly vaše pocity atd. Zkuste to prosím více rozebrat 😇
- Citovat
- Upravit
@freeport píše:
Ano🙏Přála jsem si jednou aby mi pomohli. A Dekuji!
Pěkné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je vidět, že to všichni barvitě rozebrali
tak zkusím něco já…mě se opakují čísla…vždy, když má nastat nějaká změna… přijdu na poštu je 11:11..Sednu do auta startuju a je 11:11…jdu kolem pračky a je 1:11 min a takhle už to mám několik let… dokonce i SMS mě chodí ve stejný čas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wilík Mně se v poslední době hodně objevují v životě opakující se jedničky, tak jsem si taky říkala, že je to možná dobré znamení. Znamení nějaké změny. Čekám na změny v určitých věcech jako na smilování a zatím to vše nějak drhne. Cítím, že tam chybí nějaká pozitivní síla pro posun správným směrem či jak to formulovat. Snad chápete, co tím myslím
Zrovna včera jsem koukla v autobuse na hodiny a ukazovaly 11.11. Pak jsem na poště měla číslo 111. Mojí kamarádce se 11.1. narodil syn. A můj syn měl nedávno při vážení u doktorky 11,1 kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linduš91 píše:
@Wilík Mně se v poslední době hodně objevují v životě opakující se jedničky, tak jsem si taky říkala, že je to možná dobré znamení. Znamení nějaké změny. Čekám na změny v určitých věcech jako na smilování a zatím to vše nějak drhne. Cítím, že tam chybí nějaká pozitivní síla pro posun správným směrem či jak to formulovat. Snad chápete, co tím myslímZrovna včera jsem koukla v autobuse na hodiny a ukazovaly 11.11. Pak jsem na poště měla číslo 111. Mojí kamarádce se 11.1. narodil syn. A můj syn měl nedávno při vážení u doktorky 11,1 kg
Tikejme si prosím…
no to máš stejně jak ja…a mění se ti teď nějak život, nebo přemýšlíš nad změnou? Na čem to stojí…mě se tohle děje když se například stěhuju a měl si mi narodit syn… zkoušela jsem to pozorovat co se bude dít dál…neboť se mi to stalo už vícekrát za život…je to rozhodně znamení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wilík Spíše se v několika problémech točím v kruhu a nedaří se mi z něj utéct. Například si už víc než půl roku hledám novou práci, absolvovala už jsem tolik pohovorů, že to teď ani nespočítám (mezi 25 a 30) A přestože to už v některých případech vypadalo velmi nadějně, zatím nevyšlo vůbec nic. Podobné je to v partnerském vztahu, kde řešíme dlouhodobě problémy a ani s pomocí odborníků se to nelepší. A i jedno z dětí mi dělá starosti a rovněž i přes odborné poradenství se to spíš zhoršuje. Takže nějaká ta pozitivní změna alespoň v jedné oblasti by byl opravdový dar z nebes ![]()
Mimochodem teď jsem objednávala granule a celková částka k úhradě 777 Kč. Tak nevím, jestli i 7 se počítá ![]()
V jak dlouhém časovém horizontu u tebe ty změny nastaly? Já jinak na takové věci moc nevěřím, ale přijde mi to statisticky nepravděpodobné, aby se tak často opakovala stejná čísla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wilík Také to tak mám. Kdykoliv se podívám na mobil nebo hodiny v autě, na ipadu…
Z 80% mám 11.11. nebo 12.12 nebo 13.13 nebo 14.14….atd. Až mě to někdy děsí. Ono to něco znamená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer všem. Možná je to hloupá otázka, možná to je reálné. Už vícekrát jsem narazila na téma „přání andělům“. Samozřejmě že je to i o tom, čemu člověk věří. Zajímá mě ale, jestli s tím má někdo zkušenosti? Jak na to, jestli se opravdu dělo to co jste si přáli, jak jste to vycítili a jak jste se sami cítili? Moc otázek a ráda bych ještě víc odpovědí 😊