Prosba andělům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1848
5.2.22 23:01
@impossible píše:
@Wilík Také to tak mám. Kdykoliv se podívám na mobil nebo hodiny v autě, na ipadu…
Z 80% mám 11.11. nebo 12.12 nebo 13.13 nebo 14.14….atd. Až mě to někdy děsí. Ono to něco znamená?

Ano mě to provází vždy nějaká blížící změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
5.2.22 23:04
@Linduš91 píše:
@Wilík Spíše se v několika problémech točím v kruhu a nedaří se mi z něj utéct. Například si už víc než půl roku hledám novou práci, absolvovala už jsem tolik pohovorů, že to teď ani nespočítám (mezi 25 a 30) A přestože to už v některých případech vypadalo velmi nadějně, zatím nevyšlo vůbec nic. Podobné je to v partnerském vztahu, kde řešíme dlouhodobě problémy a ani s pomocí odborníků se to nelepší. A i jedno z dětí mi dělá starosti a rovněž i přes odborné poradenství se to spíš zhoršuje. Takže nějaká ta pozitivní změna alespoň v jedné oblasti by byl opravdový dar z nebes ;)
Mimochodem teď jsem objednávala granule a celková částka k úhradě 777 Kč. Tak nevím, jestli i 7 se počítá :lol:
V jak dlouhém časovém horizontu u tebe ty změny nastaly? Já jinak na takové věci moc nevěřím, ale přijde mi to statisticky nepravděpodobné, aby se tak často opakovala stejná čísla… ;)

Jsem ráda, že jsi mě o tom řekla, neboť to můžu posoudit i u druhých jak tyhle znamení fungují…a vesměs i můj život vypadá podobně…a to jsem realista, ne žádná kytička, která uvěří nějakým ezoterickým blábolům…ale taky tuším, že něco co neznáme, zřejmě nějak je…takže za mě, něco se blíží u Tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.22 10:34

Ja teda nekomunikuji s andely ale s vesmirem ;) a musim rict ze to funguje :palec: Staci kdyz cca 14 dni pred uplnkem na papir napisete to co si prejete, muze tech prani byt vice ale musite to napsat formou jako kdyby se to uz delo ;) Treba „Dekuji za to ze jsem stastna a zdrava a moje deti jsou uspesny“ Dejte si ten papir s pranim pod matraci postele na ktere spite nebo ho muzete vlozit do polstare (myslim do jeho povleceni) Az nastane uplnkovy vecer tak papirek vyndejte a kouknete se smerem na uplnek a text s pranim prectete a podekujte. Druhy den papirek spalte a popel hodte do reky ci potoka, musi to byt pouze potok ci reka :pocitac: a potom uz jen cekejte az se vam prani zacnou plnit :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1316
10.2.22 14:41

To jako vážně s tím papírkem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
10.2.22 17:48

@impossible Proč by ne? Všechno je energie, i myšlenka, která může začít změnu.
Zakladatelko, jak už tu některá zmiňovala ja také komunikuji s vesmírem. Já na to jdu víc vědecky, protože věřím, že vše je energie. U mě se vyplácí vděčnost, za to, co už mám. Takže poděkuji, například děkuji za zdravé dítě, střechu nad hlavou, teplé boty a bundu (v dětství jsem je neměla :(). Můžeš jen tak v hlavě, nahlas nebo si to psát do deníčku. Potom si něco přej. A jak někdo psal, opatrně, co si přeješ. Už se mi mnohokrát stalo, že jsem si něco přála a ono se to vyplnilo, ale v trošku jiné formě, než jsem si myslela, ze se tak stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
10.2.22 17:50

Ještě jsem si vzpomněla na vizualizaci tedy v hlavě si představuji, jak se dané přání zhmotni, jake to udělá změny, jak to bude vypadat a také jak se budu cítit, až ta změna nastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
12.2.22 14:32

@jahodacervena Já jsem kdysi na podobnou blbost uvěřila, v době zoufalství, na dotyčnou osobu myslela co minutu, údajně ta energie se přenese až k oné osobě a přivoláš si ji. Ha ha. Efekt nula. Akorát jsem ze sebe půl roku dělala blbce a s odstupem času si klepala na čelo, jak jsem byla blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
15.2.22 14:10
@impossible píše:
@jahodacervena Já jsem kdysi na podobnou blbost uvěřila, v době zoufalství, na dotyčnou osobu myslela co minutu, údajně ta energie se přenese až k oné osobě a přivoláš si ji. Ha ha. Efekt nula. Akorát jsem ze sebe půl roku dělala blbce a s odstupem času si klepala na čelo, jak jsem byla blbá.

to bude spíš tím, že jsi to celé dělala blbě. Je dobré si o tom třeba aspoň něco málo přečíst.
Pokud máš nějaké přání.. tak myslet na něj, co minutu.. tak to je zrovna špatně. A dost pravděpodobně se přání vůbec nesplní.
Co se týká přání získat nějakou konkrétní osobu.. tak to také není nejšťastnější volba. Ten člověk chce třeba něco úplně jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.2.22 15:18

@cartera Ano máš pravdu.
@impossible Co si můžeš manifestovat to je partnera, záleží na tom, co konkrétně chceš. Třeba si přeješ partnera pro život a děti, musíš si přát to. Přát si konkrétního člověka není dobrá volba a je to špatně. Ten dotyčný vůbec nemusel být tím co ty jsi v životě právě v tu chvíli potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
7.3.22 09:03

. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie