Prosba andělům
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@impossible píše:
@Wilík Také to tak mám. Kdykoliv se podívám na mobil nebo hodiny v autě, na ipadu…
Z 80% mám 11.11. nebo 12.12 nebo 13.13 nebo 14.14….atd. Až mě to někdy děsí. Ono to něco znamená?
Ano mě to provází vždy nějaká blížící změna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linduš91 píše:
@Wilík Spíše se v několika problémech točím v kruhu a nedaří se mi z něj utéct. Například si už víc než půl roku hledám novou práci, absolvovala už jsem tolik pohovorů, že to teď ani nespočítám (mezi 25 a 30) A přestože to už v některých případech vypadalo velmi nadějně, zatím nevyšlo vůbec nic. Podobné je to v partnerském vztahu, kde řešíme dlouhodobě problémy a ani s pomocí odborníků se to nelepší. A i jedno z dětí mi dělá starosti a rovněž i přes odborné poradenství se to spíš zhoršuje. Takže nějaká ta pozitivní změna alespoň v jedné oblasti by byl opravdový dar z nebes
Mimochodem teď jsem objednávala granule a celková částka k úhradě 777 Kč. Tak nevím, jestli i 7 se počítá
V jak dlouhém časovém horizontu u tebe ty změny nastaly? Já jinak na takové věci moc nevěřím, ale přijde mi to statisticky nepravděpodobné, aby se tak často opakovala stejná čísla…
Jsem ráda, že jsi mě o tom řekla, neboť to můžu posoudit i u druhých jak tyhle znamení fungují…a vesměs i můj život vypadá podobně…a to jsem realista, ne žádná kytička, která uvěří nějakým ezoterickým blábolům…ale taky tuším, že něco co neznáme, zřejmě nějak je…takže za mě, něco se blíží u Tebe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda nekomunikuji s andely ale s vesmirem
a musim rict ze to funguje
Staci kdyz cca 14 dni pred uplnkem na papir napisete to co si prejete, muze tech prani byt vice ale musite to napsat formou jako kdyby se to uz delo
Treba „Dekuji za to ze jsem stastna a zdrava a moje deti jsou uspesny“ Dejte si ten papir s pranim pod matraci postele na ktere spite nebo ho muzete vlozit do polstare (myslim do jeho povleceni) Az nastane uplnkovy vecer tak papirek vyndejte a kouknete se smerem na uplnek a text s pranim prectete a podekujte. Druhy den papirek spalte a popel hodte do reky ci potoka, musi to byt pouze potok ci reka
a potom uz jen cekejte az se vam prani zacnou plnit ![]()
- Citovat
- Upravit
@impossible Proč by ne? Všechno je energie, i myšlenka, která může začít změnu.
Zakladatelko, jak už tu některá zmiňovala ja také komunikuji s vesmírem. Já na to jdu víc vědecky, protože věřím, že vše je energie. U mě se vyplácí vděčnost, za to, co už mám. Takže poděkuji, například děkuji za zdravé dítě, střechu nad hlavou, teplé boty a bundu (v dětství jsem je neměla
). Můžeš jen tak v hlavě, nahlas nebo si to psát do deníčku. Potom si něco přej. A jak někdo psal, opatrně, co si přeješ. Už se mi mnohokrát stalo, že jsem si něco přála a ono se to vyplnilo, ale v trošku jiné formě, než jsem si myslela, ze se tak stane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem si vzpomněla na vizualizaci tedy v hlavě si představuji, jak se dané přání zhmotni, jake to udělá změny, jak to bude vypadat a také jak se budu cítit, až ta změna nastane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahodacervena Já jsem kdysi na podobnou blbost uvěřila, v době zoufalství, na dotyčnou osobu myslela co minutu, údajně ta energie se přenese až k oné osobě a přivoláš si ji. Ha ha. Efekt nula. Akorát jsem ze sebe půl roku dělala blbce a s odstupem času si klepala na čelo, jak jsem byla blbá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@impossible píše:
@jahodacervena Já jsem kdysi na podobnou blbost uvěřila, v době zoufalství, na dotyčnou osobu myslela co minutu, údajně ta energie se přenese až k oné osobě a přivoláš si ji. Ha ha. Efekt nula. Akorát jsem ze sebe půl roku dělala blbce a s odstupem času si klepala na čelo, jak jsem byla blbá.
to bude spíš tím, že jsi to celé dělala blbě. Je dobré si o tom třeba aspoň něco málo přečíst.
Pokud máš nějaké přání.. tak myslet na něj, co minutu.. tak to je zrovna špatně. A dost pravděpodobně se přání vůbec nesplní.
Co se týká přání získat nějakou konkrétní osobu.. tak to také není nejšťastnější volba. Ten člověk chce třeba něco úplně jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cartera Ano máš pravdu.
@impossible Co si můžeš manifestovat to je partnera, záleží na tom, co konkrétně chceš. Třeba si přeješ partnera pro život a děti, musíš si přát to. Přát si konkrétního člověka není dobrá volba a je to špatně. Ten dotyčný vůbec nemusel být tím co ty jsi v životě právě v tu chvíli potřebovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit