Úprava bytu - barvy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10120
30.7.11 20:38

holky děkuji, ale sama jsem si to nevymyslela, resp. s pomocí architektky…dala jsem to pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
30.7.11 20:48

Ahoj Kočky!!!

Já mám taky ložnici do fialova!!! Jsem s ní spokojená. Tento týden jsou jsou super věci do fialova v akci v Tchibu… jestli znáte

http://www.tchibo.cz/…0002673.html

Jinak do toho obýváku bych klidně dala šedou. To se mi taky moc líbí ale třeba jen na dvě stěny a pasparta kolem oken a dveří… nebo bych se zašla podívat na nějakou pěknou tapetu … stačí kousek a oživí to hrozně moc ten pokoj a je to originálnější.

Já teprve zařizuju a to teda taky s architektkou. Už jsem zařídila jeden svůj byteček a nikdy to nebylo ono, i když bylo to krásnější než jsem mnohokrát někde viděla. TeĎ to chci mít tip ťop.

Mohla bych ti doporučit i spolupracovat jen s nějakou designerkou (snad jsem to napsala dobře) poradí a neberou si zas tak moc… je to tak 300 na hodinu. Ale vymyslí to co by tě nikdy nenapadlo.

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.11 20:59

Na co designerku když mám vás:-) něco provedeme.A hodila by se ta šedá se žlutou?Nebo nějakou jinou barvou?

• Citovat
  • Upravit
10120
30.7.11 21:02
syn má pokoj vymalovaný šedou a žlutou a vypadá to moc pěkně…je mu 17
ivule18 píše:
Na co designerku když mám vás:-) něco provedeme.A hodila by se ta šedá se žlutou?Nebo nějakou jinou barvou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.7.11 21:07
ivule18 píše:

Myslím, že k šedé se bude hodit jakákoliv živější či světlá barvička, šedá je neutrální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný