Úprava bytu - barvy

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5misa6
30.7.11 19:35

Úprava bytu

Ahojky,čekám mimi a tak bych ráda ještě vymalovala,a vylepšila barák.Mám obavy z obýváku,mám tam tmavě zelené křesla a jsou s nádechem staršího stylu,vypadají jak ze zámku,a hodně kvítek,palem.A právě nevím jak to tam vymalovat aby vše nebylo zelené,ted máme žlutou a oranžovou,nelíbí se mi to,jak by jste to udělali vy?a jaký máte názor na fialovou ložnici?Iva

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
30.7.11 19:59

Ahoj,
k výrazným tmavozeleným květovaným křeslům bych volila neutrální odstín. Určitě budou dobře vypadat všechny odstíny béžové (smetanová, capuccino, bílá káva atd.).

Fialová ložnice může být velice hezká, dost záleží na zvoleném odstínu a barvě nábytku. Mám pocit, že zrovna nedávno tady na to téma běžela diskuze.

Edit: tady ji máš https://www.emimino.cz/…znice-73189/

Příspěvek upraven 30.07.11 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
30.7.11 20:00

Ahojky, já mám fialovou ložnici a jsem spokojená :-) Jen ta barva do obýváku mě nějak nenapadá.. :-( Těžko soudit, když to člověk nevidí… Jestli by nebyla nejlepší bílá…? Ale fakt nevím, píšeš, že křesla mají kvítka, jaká tam převládá barva, v těch kvítkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.11 20:08

Napsala jsem to blbě,ty květiny mám ale ne na křesle ale v květináči:-D přemýšlela jsem i o šedé na dvou stěnách a na zbylých dvou bílou,fakt nevím:-( ale ta béžová by byla super.

• Citovat
  • Upravit
1914
30.7.11 20:13

Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem troněk. Jsem se předtavila kytičkovaný křeslo… Ta béžová by byla dobrá, nebo bílá.. Možná i ta šedá.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
30.7.11 20:16

Já bych si dovedla představit i hodně jasně zelenou, takovou zelenožlutou, bylo by to pěkně veselé a třeba jedna stěna šedá nebo hnědá. My máme jednu stěnu (necelou) hnědou, zbytek oranžový a k tomu rezavý koberec. Každá barva úplně jiná, ale vypadá to dobře. Když jsme vybírali koberec, tak nám pán řekl, ať nedáváme stejnou barvu jako zeď, že to nebude pěkné, tak jsme ho poslechli a zvolili úplně jinou a ten kontrast tu místnost jako kdyby povýšil.
Jako jsi psala šedá a bílá, tak to bude vypadat dost smutně, aspoň jedna z těch barev by měla být veselá, jasná.
Fialových ložnic jsem pár viděla a myslím, že super. Působí uklidňujícím a vyrovnaným dojmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
30.7.11 20:25

toto je tema pro mě miluju vymýšlet bydleníčko.škoda,že nemužu vidět vaše uspořadani.ja bych do obyvaku volila jednu zed tapetu,kremovou s hnědyma kytkama.dalši zed kremovou a pokud by světlo dovcolilo dala bych jednu zed čokoladovou.ložnice fialova super,volila bych tmavy odstin.taje užasna.mam tak kuchyn+ kombinace tapety.vypada to užasně.proto radim malbu+ tapetu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.11 20:26

Jak jsem psala máme žlutou a oranžovou,ale fakt se mi to hnusí.Možná tu žlutou nechám a místo oranžové světlunce zelenou.Nevím jak to bude vypadat když ta zelená bude za tyma zelenýma křeslama,a tu žlutou necham na straně oken.

• Citovat
  • Upravit
10120

tak my máme obývák fialověj a ložnici zelenou…dám fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120

obývák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
30.7.11 20:27

a ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.11 20:32

Tak tomu říkám luxus:-) krása.

• Citovat
  • Upravit
8937
30.7.11 20:33
Škurpice píše:
tak my máme obývák fialověj a ložnici zelenou…dám fotku

Moc pěknééé, obývák i ložnice. Jestli sis to vymyslela sama, tak smekám, vypadá to fakt božsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.7.11 20:34

Mucinko,o ložnici jsem přemýšlela a asi ta malba bude světle fialova a na jednu stěnu dám tmavě fialovou tapetu,ale jen takový pasek jak to bývá.Chápeš mě trošku?:-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
30.7.11 20:37

Škurpice:Jak tam máš udělané ty motýlky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný