Fialová ložnice

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
16.6.11 21:02

fialová ložnice

Opět se obracim na radu.Téma pokojík jste mi skvěle poradili a už je hotovo :potlesk:

Potřebuju znovu radu.Počítala sem s fialovou ložnicí a nábytek bílej lesk .Bohužel do ložnice číslo 1 se mi nevejde skřín co patřila do ložnice 2 a já mám vymalováno na fialovo a budu k tomu mít tmavej nábytek americkej ořech :-?
Myslíte že k sobě jde tmavě hnědá s fialovou světlou + tmavé fialové doplnky a nebo musim přemalovat? :nevim:

Hnědá fialová hodí se? :roll: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3870
16.6.11 21:05

Já bych řekla, že když je malba světlá a nábytek tmavej, tak určitě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
16.6.11 21:09

ahojky :kytka:
mame fialovo bilou loznici , jediny nabytek ktery nejde do fialove loznice je ten klasicky svetlo zluty :poblion: my mame skrin v teto barve , nastesti uz potrebuje vymenit, takze ji s radosti vyhodim, rada bych koupila tmavy orech, ale mame bilou postel, takze i skrin si koupime bilo fialovou asi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35712
16.6.11 21:13

Já myslím, že se hodí určitě, doladila bych to klidně svítivě zelenejma doplňkama
 http://www.modrastrecha.cz/…bum/loznice/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
16.6.11 21:17

já bych taky řekla, že fialová + ořech jdou k sobě, možná by to chtělo oživit nějakýma světlejšíma závěsama :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
16.6.11 21:24

Já mám fialově vymalovanou ložnici a tmavý nábytek a je to krásné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.6.11 21:27

Moc díky.Odkaz super :potlesk:
Já s toho právě byla dost vykolejená :lol: .Měla sem jasnou představu o všech pokojích
:lol:
Dostala sem sz a omylem sem smazala místo odpovědi a nevim kam foto poslat ,tak fotky pokojíčku najdete v mém albu :wink:

Berusa náhodou fotečku nemáš? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.6.11 21:28

a pokojíček ještě focen bez nábytku.Kuchyn bez zadního panelu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.6.11 21:30

Kamčo, určo se to hodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.6.11 21:32

Dobrý večer,
Já mám ložnici taky fialovou, jednu stěnu a šikminu se střešními okny. K tomu mám postel a noční stolky dřevo třešeň. Aby tam nebylo moc tmavého nábytku, tak dveře do šatny a na chodbu je dřevo hruška.
Vypadá to hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.6.11 21:42

:mavam: To se ti tam bude určitě hodit. Hoď tam u nás pak foto pokojíčku prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.6.11 21:46

Ahojky,já mám tmavě hnědý nábytek barvy Wenge a vymalovano máme 2 stěny fialove a 2 bilé a je tu super,urcitě bych neměnila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.6.11 21:48

holky hodte fotky pls :kytka:

Koukám že je velkej zájem o mé fotoalbum.Asi proto že 5 let sem nedala žádné foto :lol:
Hlavně postýlka je skvělá :lol:

Prosim o ty fotečky,moc by mě to zajímalo :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.6.11 22:14

Mám světle fialovou ložnici a nábytek wenge(skoro černý) a vypadá to dobře :palec:

• Citovat
  • Upravit
2639
16.6.11 22:20

Ahoj, já myslím, že to bude pěkné. Však to vyzkoušej a uvidíš. Přemalovat se dá vždycky. :mrgreen: Ale kamarádka vymalovala ložnici tmavě fialovou s růžovou (protikladné stěny) a měla světlý nábytek. Vypadalo to supr. Doplnila povlečením v těchto barvách. Tak ke světle fialové se tmavší skříně taky budou hodit. Pošli pak foto. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný