Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Opět se obracim na radu.Téma pokojík jste mi skvěle poradili a už je hotovo ![]()
Potřebuju znovu radu.Počítala sem s fialovou ložnicí a nábytek bílej lesk .Bohužel do ložnice číslo 1 se mi nevejde skřín co patřila do ložnice 2 a já mám vymalováno na fialovo a budu k tomu mít tmavej nábytek americkej ořech ![]()
Myslíte že k sobě jde tmavě hnědá s fialovou světlou + tmavé fialové doplnky a nebo musim přemalovat? ![]()
Hnědá fialová hodí se?
Díky
Já bych řekla, že když je malba světlá a nábytek tmavej, tak určitě. ![]()
ahojky ![]()
mame fialovo bilou loznici , jediny nabytek ktery nejde do fialove loznice je ten klasicky svetlo zluty
my mame skrin v teto barve , nastesti uz potrebuje vymenit, takze ji s radosti vyhodim, rada bych koupila tmavy orech, ale mame bilou postel, takze i skrin si koupime bilo fialovou asi ![]()
Já myslím, že se hodí určitě, doladila bych to klidně svítivě zelenejma doplňkama
http://www.modrastrecha.cz/…bum/loznice/
já bych taky řekla, že fialová + ořech jdou k sobě, možná by to chtělo oživit nějakýma světlejšíma závěsama ![]()
Já mám fialově vymalovanou ložnici a tmavý nábytek a je to krásné. ![]()
Moc díky.Odkaz super ![]()
Já s toho právě byla dost vykolejená
.Měla sem jasnou představu o všech pokojích
![]()
Dostala sem sz a omylem sem smazala místo odpovědi a nevim kam foto poslat ,tak fotky pokojíčku najdete v mém albu ![]()
Berusa náhodou fotečku nemáš? ![]()
a pokojíček ještě focen bez nábytku.Kuchyn bez zadního panelu ![]()
Dobrý večer,
Já mám ložnici taky fialovou, jednu stěnu a šikminu se střešními okny. K tomu mám postel a noční stolky dřevo třešeň. Aby tam nebylo moc tmavého nábytku, tak dveře do šatny a na chodbu je dřevo hruška.
Vypadá to hezky
To se ti tam bude určitě hodit. Hoď tam u nás pak foto pokojíčku prosím.
Ahojky,já mám tmavě hnědý nábytek barvy Wenge a vymalovano máme 2 stěny fialove a 2 bilé a je tu super,urcitě bych neměnila!!!
holky hodte fotky pls ![]()
Koukám že je velkej zájem o mé fotoalbum.Asi proto že 5 let sem nedala žádné foto ![]()
Hlavně postýlka je skvělá ![]()
Prosim o ty fotečky,moc by mě to zajímalo
![]()
Mám světle fialovou ložnici a nábytek wenge(skoro černý) a vypadá to dobře ![]()
Ahoj, já myslím, že to bude pěkné. Však to vyzkoušej a uvidíš. Přemalovat se dá vždycky.
Ale kamarádka vymalovala ložnici tmavě fialovou s růžovou (protikladné stěny) a měla světlý nábytek. Vypadalo to supr. Doplnila povlečením v těchto barvách. Tak ke světle fialové se tmavší skříně taky budou hodit. Pošli pak foto. ![]()