Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamčo, tak mně by se určitě víc líbila ta první varianta-fialová a bílý lesk
Ale odkaz, co dávala myslím Piccola taky nevypadá špatně. Ale nevím, jestli ten nábytek budeš mít tak tmavej, jak na těch fotkách v odkazu. ![]()
Fialové stěny a bílý nábytek máme v plánu do dětského pokoje.Ale ani s tmavým nábytkem ta fialová nevypadá špatně,do dětského pokoje by mi to přišlo moc tmavé,ale ložnice je ok.Jinak jsem se dívala na fotečky-krásnej baráček
![]()
K tmavě hnědému nábytku a fialovým zdem bych dala doplňky v námořnické modré a tyrkysové barvě. No ale já jsem děsně ujetá na tmavé barvy. Já tedy bílý nábytek nee ![]()
Fialová a hnědá je značný nevkus - řekla výtvarnice.
Ale proti gustu žádný dišputát, že? ![]()
vrony píše:
Fialová a hnědá je značný nevkus - řekla výtvarnice.
Ale proti gustu žádný dišputát, že?
Vkus je značně individuální záležitost si myslím a stejně jako může být špatný a dobrý doktor, tak klidně může být špatná a dobrá výtvarnice. Podle mě je fajn, když se lidé řídí vlastní vkusem a citem, nakonec tam pak budou bydlet oni že, a nemusí být za každou cenu „trendy“ To mi fakt pak přijde děsně úsměvný, když si nechají navrhnout interiéry a pak se tam cítí jako na návštěvě ![]()
Kolozubko , ano, ta špatná nakombinuje fialovou a hnědou ![]()
Buď vklidu, být trendy opravdu není můj styl.
Byla položena otázka, na kterou jsem odpověděla, nijak urážlivě, netuším, proč se tě to tak dotklo…
vrony píše:
Kolozubko , ano, ta špatná nakombinuje fialovou a hnědou
Buď vklidu, být trendy opravdu není můj styl.
Byla položena otázka, na kterou jsem odpověděla, nijak urážlivě, netuším, proč se tě to tak dotklo…
Mě se to nedotklo, jen jsem taky napsala svůj názor. Nic jiného za tím není. ![]()
Kamco: urco se hodi, osobne mam fialovou loznici na trech zdech tmave fialova, na ctvrte - za posteli- tmave fialova tapeta se zlatyma a jeste tmevejsima fialovyma ornamentama, k tomu tmave hnedy nabytek a doplnky ( tmave zlatava - nevim jak se ta barva presne jmenuje??). dlouho sem nad tim spekulovala a vyresila sem to provazkovyma aclonama, protoze loznice neni moc velka (28m2) a aby nebyla moc tmava…
Vyfoť tu fialovou co máš na zdi.
Jinak fialová a hnědá, je dost temnota…já teda temnotu (spíše ale klasický černo
) mám ráda, ale nevím nevím čoveče…
Bílá a fialová dobrý, toto si ani nějak neumím představit..no už umím, podle odkazu co tu někdo házel a fakt je to jako hrobka ![]()
Ale něco na tom je, i když nevím co…
Vrony: jedna výtvarnice řekne bůů a druhá béé…myslím, že to že je někdo výtvarník (i když jasně k barvám by měl mít cit více než obyčejný člověk) je úplně jedno - páč i výtvarníci si navzájem svá díla a pocity kritizují
teď jsem koukala na nějaký obrázky a teda já bych volila nábytek co nejvíc do šedé barvy laděný ![]()
takže jsem našla třeba dub šedý, ořech šedý atd…
http://t3.gstatic.com/images?…
Rybano, tady přece nejde o nějakou vzájemnou kritiku, jen o barevný cit. Já nebučím ani nebečím.
Kolozubko, ale, ale, tvůj komentář rozhodně nebyl vůči mě neutrální
A některé věci (to se teď netýká jen rozpravy o barvě ložnice) jsou neoddiskutovatelně nevkusné.
Ale lid to chce…
vrony píše:
Rybano, tady přece nejde o nějakou vzájemnou kritiku, jen o barevný cit. Já nebučím ani nebečím.Kolozubko, ale, ale, tvůj komentář rozhodně nebyl vůči mě neutrální
Ale lid to chce…A některé věci (to se teď netýká jen rozpravy o barvě ložnice) jsou neoddiskutovatelně nevkusné.
Komentovala jsem tvou reakci a né tebe, to především a pak můj komentář nebyl neutrální, to jsem taky netvrdila, ale odmítavý. Prostě nesouhlasím s tím, co jsi napsala tečka.
vrony:
já to nemyslela jako, že bučíš nebo bečíš…ale že je to kus od kusu (člověk od člověka, výtvarník/ce od výtvarníka/ce) a i výtvarnice mohou mít jiný barevný cit než zrovna máš ty ![]()
Nic jiného v tom nebylo ![]()
Ale jinak s tebou souhlasím, ta tmavě hnědá mi k tomu moc nejde.