Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamča.dalmatinka píše:
a dnes na mém profilu bylo přes 1000lidí
sme se šli všichni koukat na ten pěknej barák
![]()
RyBANA píše:Kamča.dalmatinka píše:sme se šli všichni koukat na ten pěknej barák
a dnes na mém profilu bylo přes 1000lidí![]()
RyBANA píše:Kamča.dalmatinka píše:sme se šli všichni koukat na ten pěknej barák
tak dík už je to 2022
ani sem nevěděla že tu tolik lidí je ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
iva moc pěkné.Já pořád nevim zda s toho udělat hnědou nebo to nechat a jen zvýraznit tmavší tapetou a dát hnědé a fialové závěsy.No uvidíme so se s toho vyvrbí
![]()
Jinak já sem na desing ulítlá.Nemohla bych mít něco co se mi nelíbí takže jsem schopná přemalovat klidně 10×
Je to jen má ložnice,chlap má svoutak sem na to zvědavá.Dnes byla skřín složená a návštěvy taky říkali že je to pěkné,ale mě se to stejně furt zdá málo
tak se mužu vyřádit
pokud to ma byt tvoje loznice, tak bych to do te fialove ladila, aby vypadala pekne zensky…hneda, fialova a zlata muze podle me pusobit hodne luxusnim a vznesenym dojmem
![]()
Kamča.dalmatinka píše:RyBANA píše:tak dík už je to 2022Kamča.dalmatinka píše:sme se šli všichni koukat na ten pěknej barák
ani sem nevěděla že tu tolik lidí je
Tak jsem taky neodolala, když tu děláš takovou reklamu
Budete mít moc pěkné bydlení ![]()
Kamča, mne sa ta fialova pri tych dverach paci, takto to vyzera byt taka jemnejsia fialova,co by s hnedym nabytkom uplne kludne mohla byt.. ale tak to len podla mojho vkusu.. vyzera tam byt svetla dost..
Kamčo!Mě se taky ta tvoje fialová k těm dveřím líbí.My máme fialovou jednu stěnu u čela postele,postel bílá a jedním prknem černým.Kombinace fialová- bílá-černá nebo wenge vypadá moc pěkně ![]()
Díky.Zustala fialová + dnes budu lepit spešl fialovou tapetu,tak pak hodim foto aktuálního stavu:-)
Kamča.dalmatinka píše:
Díky.Zustala fialová + dnes budu lepit spešl fialovou tapetu,tak pak hodim foto aktuálního stavu:-)
Ty vzorované tapety se mi hrozně líbí, krásně to „rozbije“ stěnu, vidím fialovou stěnu, bilou tapetu s fialovým vzorem…
Už se těším na fotku.
Chceme holkám přemalovat pokojík, tak nad tím furt přemýšlím… ale ony mají na zdi sít s obrázky, na protější skříň… to by tam asi nevyniklo…
Dnes ještě jedu pro postel,zítra se popoeru z vrtačkou na garniž a když vyhraju já tak v pátek snad hodim foto ![]()