Fialová ložnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3544
17.6.11 11:48

hneda (pokud si teda predstavim takovou tu hnedo-cernou wenge) s fialovou (at uz by to byla svetla, nebo tmava) mi k sobe pasuje.......predpokladam, ze loznice nema vsechny steny fialove, tipuju pouze jednu, nebo dve a zbytek jsou asi bile steny.....zalezi taky na podlaze a oknech, zda je ta mistnost prosvetlena a dostatecne prostorna, jinak by to skutecne mohlo pusobit jak v kobce.......doplnky bych k tomu volila asi nejaky kov, nebo treba brousene sklo, aby to tomu dodalo trosku trpytu a lesku

nejlepsi by bylo foto mistnosti a barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.6.11 11:54

Mě osobně přijde kombinace fialove a tmave hnědé elegantní a nadčasové.Jak se přítel vyspi po noční,tak zkusím něco pofotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.6.11 12:05

jo tak my máme třeba v obýváku nábytek wenge a doplňky šedo-fialové a jako hodí se to, ale bílé zdi no…

ale ke stěně fialové nevím, nejde mi to prostě moc…podle toho jaká ta fialová to je že…my máme vyloženě tuto

http://foow.org/…897/8433.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 12:19

Klid. :wink: Já měla taky stejnej názor a podle desingéru k fialová jen bílá,šedá,černá hnědou píšou jasně že né,ale přece zase nevyhodim nábytek kterej je novej :lol: takže nák to musí jít.Udělám to tady podle rad.Světla tam mám dost,jedna stěna vlastně tvoří jen okno :wink: a přinejhoršim přemaluju :lol:.Furt to vyjde laciněji než vyhodit novej nábytek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 12:25

foto hned vkládám.Fotila sem to teda za velkého světla tak ta barva není skoro znát + mám koupenou tmavou tapetu ale tu oželim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 12:29

dveře jsou taky ořech,ale ložnice je světlejší :lol:

Bud to přemaluju,nebo hold skombinuju hnědou,fialovou,zlatou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.6.11 12:38

Tak tohle není fialová, ale lila, což je úplně něco jiného a vypadá to příšerně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 12:41

Ono to dělá to světlo,na druhé straně zrovna svítilo.Fialová to samozřejmě je.Je to myslím dulox fialová :lol:
Tak já to hold přemaluju.Už sem tam dala tolik vrstev ruzných barev že za chvilku už budem škrábat.Dnes se sestaví nábytek,tak pak hodim foto ze skříní,ale taky to spíš vidim na to přemalování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.6.11 20:48

Tak sem udělala fotku naší fialové ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.6.11 20:49
iva105 píše:

Vypadá to super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.6.11 20:53
Kamča.dalmatinka píše:
Ono to dělá to světlo,na druhé straně zrovna svítilo.Fialová to samozřejmě je.Je to myslím dulox fialová :lol:
Tak já to hold přemaluju.Už sem tam dala tolik vrstev ruzných barev že za chvilku už budem škrábat.Dnes se sestaví nábytek,tak pak hodim foto ze skříní,ale taky to spíš vidim na to přemalování :lol:

Teda já bych to nechala. Podle té fotky to vůbec nevypadá špatně. Copak lidi musí mít všechno stejný? A podle poslední mody? Nebo nějakého desingera? (Ted nevím, jestli jsem to dobře napsala? :think: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.6.11 21:27

Děkuju :wink: .Jak už tady někdo psal,že se k fialove hodi jen šeda a bíla,tak ja osobně si myslim(ikdyž se mi to taky líbí)že jsou to všechno studene barvy a ta hněda to přeci jen zútulní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.6.11 21:29
iva105 píše:

tak postel je krásná :palec:
stěna otřesná :oops: :roll: pro mě tedy, chápu, že jinému se může líbit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 21:31

iva moc pěkné.Já pořád nevim zda s toho udělat hnědou nebo to nechat a jen zvýraznit tmavší tapetou a dát hnědé a fialové závěsy :nevim: .No uvidíme so se s toho vyvrbí :lol:

Jinak já sem na desing ulítlá.Nemohla bych mít něco co se mi nelíbí takže jsem schopná přemalovat klidně 10× :lol: tak sem na to zvědavá.Dnes byla skřín složená a návštěvy taky říkali že je to pěkné,ale mě se to stejně furt zdá málo :lol:

Je to jen má ložnice,chlap má svou :lol: tak se mužu vyřádit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.6.11 21:31

a dnes na mém profilu bylo přes 1000lidí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...