Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky. Prosila bych radu. víc hlav víc ví ![]()
Mám termín teď v červenci a pořád doma řešíme, teda spíš já
, jak to budeme dělat při kopupání naší holčičky. Bydlíme totiž ve starším rod. baráčku a topení máme přes kotel..Nedovedu si tedy představit, že by jsme před každym koupání měli topit
I teď při těch vedrech mi v místnostech přijde dost chladno na koupání malé. nemáte někdo nějakou radu, nebo zkušenost třeba s nějakým přímotopem? Aby nás zas nesežral
Děkuji
ahoj a co takhle si koupit ten malej el. topič? Naši na baráku ho používají taky a za chvíly je koupelka vyhřátá, stojí okolo pětistovky
Banny.J píše:
ahoj a co takhle si koupit ten malej el. topič? Naši na baráku ho používají taky a za chvíly je koupelka vyhřátá, stojí okolo pětistovky
Ahpoj,
i ted zapiname do kloupelny na chvili halogen-vsem trem mensim,je to prijemnejsi ![]()
já bych byla pro nějakej malej přímotop koupit..Každý z rodiny mě ale zrazuje, že nás to sežere..Co ale dělat, že..
Taky bych byla pro přímotop. Vím, co je to žít v chladném baráku kde je koupelna nejchladnější místností(teď už ne, ale jako dítě) ![]()
Miminko by mělo mít na koupání kolem 24 stupňů, úplný novorozenec ještě více..
Je fakt, že to má velkou spotřebu..
Jana206 píše:
Taky bych byla pro přímotop. Vím, co je to žít v chladném baráku kde je koupelna nejchladnější místností(teď už ne, ale jako dítě)
Miminko by mělo mít na koupání kolem 24 stupňů, úplný novorozenec ještě více..
Je fakt, že to má velkou spotřebu..
Dáme si vaničku do jiné místnosti..Asi ložnice ta by šla asi nejlíp vytopit. Koupelna je nereálná..Veliká, zima jak ve sklepě..hrůza.
Taky bych použila přímotop,taky máme zimu,tak malé vždycky zapnu v koupelně žebřík na elektriku.Nevím teda kolik si ten přímotop vezme,ale je to pro dobro prcka přece ![]()
My jsme pořídíli na Aukru malý teplovzdušný ventilátor za cca 250 Kč i s poštovným a koupelnu to vytopí celkem rychle. ![]()
Zkus se podívat na toto http://www.bionaire.cz/…y_tansun.htm
my máme doma v koupelně a dost to používám v zimě,protože jsem hrozně zmrzlá a mám dojem,že jsem navýšení spotřeby energie skoro nezaznamenala.Jinak já miminko koupu v kuchyni,máme tam kachlová kamna,takže i když bylo enku teplo,tak v roubenici chladno,tak jsem taky přitápěla,takže chápu tvoji starost,ale asi ti na to bude stačit nějaký přímotop,když to je jen na chvilku.Ale zkus se na to podívat.
Vím, že švára má na chatě přímotop /nevim jestli se to dá takhle nazvat?/ na propanbutan láhev velkou a topí s tím než začnou žhnout kamna. Teplo od toho bylo velké a tvrdil, že to výjde finančně nejlépe, ale přiznám se, že tohle je pro mě španělská vesnice počítat příkon, výkon…
Jen vím, že ta zmrzlá chata byla vytopená celkem rychle.
ínid píše:
Zkus se podívat na toto http://www.bionaire.cz/…y_tansun.htmmy máme doma v koupelně a dost to používám v zimě,protože jsem hrozně zmrzlá a mám dojem,že jsem navýšení spotřeby energie skoro nezaznamenala.Jinak já miminko koupu v kuchyni,máme tam kachlová kamna,takže i když bylo enku teplo,tak v roubenici chladno,tak jsem taky přitápěla,takže chápu tvoji starost,ale asi ti na to bude stačit nějaký přímotop,když to je jen na chvilku.Ale zkus se na to podívat.
Mrknu..Děkuju ![]()
Peo píše:
My jsme pořídíli na Aukru malý teplovzdušný ventilátor za cca 250 Kč i s poštovným a koupelnu to vytopí celkem rychle.
teplovzdušný ventilátor?? Já si pamatuju, že ségra měla takovou kostku. Bylo to jako fen.. To by šlo
No tak to my máme asi studenej odchov, bo malá (ač nedonošená) se koupala při 21 stupních
A teď máme tak kolem 23…A netopíme…Nevypadá, že by jí byla zima ![]()
kaaaca-h píše:
No tak to my máme asi studenej odchov, bo malá (ač nedonošená) se koupala při 21 stupníchA teď máme tak kolem 23…A netopíme…Nevypadá, že by jí byla zima
Nevím, kolik tady máme stupňů my, ale někdy je tady zima i mě, natož pak tomu stvořeníčku ![]()