Postýlka Drewex nebo Klups?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
10.6.11 11:52

Postýlka Drewex nebo Klups?

Ahoj holky,
potřebuju poradit ohledně dětské dřevěné postýlky. U nás v obchodech se objevují postýlky značky Klups (např. nejznámější Radek) a nebo Drewex. Chci se zeptat, jestli nemáte s těmito výrobci nějakou zkušenost, případně jakou postýlku máte vy a jak jste spokojené. Dík a mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12584
10.6.11 12:23

drewex hippo :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.6.11 12:43

Ta se mi líbí nejvíc, ale je taky jedna z nejdražších, druhá favoritka je tahle http://www.sambaby.com/…oaza-drewex/ . Jinak jak dlouho toho hrošíka máte a za kolik jste ho pořizovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.6.11 12:56

máme drewex ale přesný typ bych musela pohledat a zatím super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
10.6.11 13:05

no maly ma mesic. :palec: je uzasna - nenasla jsem lepsi :-D kraje chraneny, az bude mimco okusovat. A mame ji z www.ajashop.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.6.11 13:21

Moc děkuji za radu. V tom obchodě mají lepší ceny a navíc dost velký výběr. Poslední dotaz - objednávali jste to přes internet? A jak dlouho trvalo dodání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.6.11 14:16

Objednali jsme to taky v Áji a pak jsme si to pro přišli osobně. Ale kamarádce to posílali domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
10.6.11 15:02

jeli jsme si pro to osobne. Ale uz bych si to nechala dovezt. Jinak nachystano hnedle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
10.6.11 21:24

Mám Drewex Laura Mocca http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?… (kupovanou tedy jinde) a zatím v podstatě spokojenost. Chtěla jsem něco trochu bytelného - levnější postýlky mají takový tenký nožky, možná se pletu, ale mám z toho pocit, že se brzy rozviklaj, se stahovacím bokem (pravda stáhnout jde, ale je to docela blbej patent :roll: ) a s kolečky. Abych nezaplatila majlant a postýlka splňovala tyhle požadavky vyšla mi jenom tato. Jo a taky jsem chtěla, aby byla hezká a to pro mě splňuje na 100% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
11.8.13 20:52

Ahoj holky, mám velkou prosbu zdědili jsme postylku drewex Hyppo, ale nemame k ní návod :( montáž nam da bez nej asi pekne zabrat, a tak se chci zeptat, zda tu nektera z vas nemáte návod k dispozici pro případné ofoceni. Všem mnohokrat dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný