Praní vlněné přikrývky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
10.6.11 09:44

praní vlněné přikrývky

ahoj holky, dostali jsme kapnu (přikrývku) od rodičů ale je strašně špinavá propocená a kdo ví kde ležela, uvažovala jsem že bych jí šoupla do pračky ale nevím co to udělá nemáte někdo zkušenosti jak na to. do čístírny to nebám, jelikož mi to potom strašně smrdí :cert: . díky za rady :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
10.6.11 09:52

Pokud máš dostatečně velkou pračku na cca 7.5 kila, neměl by být problém. Je nutné použít prací přípravek speciálně na vlnu, který obsahuje lanolín. Nesušit na přímém sluníčku. Pokud jí budeš někdy chtít vyvětrat, ideálně v době kdy je venku pod mrakem a vlhko. Né déšť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.6.11 09:56

pračku mám velkou tak já to asi zkusím, moc díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
10.6.11 10:59

Já si takhle deku zničila,pak nám doporučili v té firmě co jsme to koupili,to jen ručně vyprat ve vaně a v Lanolínu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
10.6.11 15:11
Liduš88 píše:
Já si takhle deku zničila,pak nám doporučili v té firmě co jsme to koupili,to jen ručně vyprat ve vaně a v Lanolínu :-D

Já vlněné deky peru jen vyjímečně. Když už jsou opravdu hodně špinavé. Nikdy se mi ji nepodařilo poničit. Spíše je větrám ve vlhku a luxuju. To je ovšem problém v případě že vlněná je jen náplň a na vrchu klasický sýpek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.15 23:13

V pracce se srazi, protoze se strida tepla voda ve ktere se pere, a pak studena ve ktere se macha.vadi stridani teplot vody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný