Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj-chtěla bych se poptat, jestli máte někdo podobnou zkušenost…
Televizní vysílání přijímáme prostřednictvím kabelové televize, která se snažím postupně zajišťovat příjem digitálního vysílání, nicméně nedávno nám bylo sděleno, že bude nutné pořídit set-top boxy.Tak jsem teď tak učinili, ale absolutně nic na něj nechytneme a zhoršika se i kvalita analogového vysílání.Řešila jsem to s nima a včera nám volali, že u nás je ten problém, že bydlíme na konci a ten signál je tu už prostě slabý, takže bude potřeba namontovat zesilovač a že jak sem budou mít cestu, tak se ozvou a namontili by to, kdyby prý jeli kvůli tomu extra, musela bych platit i dopravu. Tak se ptám-budu ten zesilovač muset platit?? Patrně ano, jak jsem z hovoru vyrozumněla (zapomněla jsem se zeptat přímo, páč jsem byla zrovna mezi vratama ověšená nákupem a dvěma řvoucíma dětma) - copak my za to můžeme, že bydlíme na konci a už na nás signál „nezbyl“?? Vždyť platíme pravidelný poplatek…A kolik taková sranda může stát??? Jinak totiž manžel říkal, že se jim na to může vy…je tu jen pár základních programů, tak kdyby to měla být nějaká dražší záležitost, tak se nám to ani nevyplatí a šli bysme asi radši do satelitu.
Budu ráda, pokud jste s tím někdo setkali, když se podělíte.Díky Katka
hmm že já vždycky když založím téma, tak se nikdo neozve-asi mám podivné dotazy
![]()
Ahoj!
Vůbec bych neřekla, že to je divné téma. Já na to koukala už ráno, ale protože nejsem moc technický typ a jsem ráda, že nám TV vůbec jede, tak jsem čekala na manžu. Prý zasilovač digitálního signálu mezi anténu a set-top box stojí max. do 500,– Kč. Prý podle toho jaký má zisk
.
Raději se prý máte pustit do toho satelitu. Je to celkově lepší - v množství kanálů, kvalitě signálu a taky v ceně.
Tak snad jsem já (a taky manžel) nějak pomohla.
![]()
díky za reakci, aspoň někdo ![]()
no docela o něm přemýšlíme. Tady platíme teda jen ten nejnižší poplatek-171,– za tři měsíce, což je pakatel, ale taky jsou tu jen ty základní programy a věčně to šlo hnusně. A mamka ten set-top box už má taky, bydlí o ulici vedle, takže taky na konci-ta tam teda ty programy chytne, ale dost často se jí to taky seká. Tak já to manžovi vyřídím, uvidíme pak ještě co nám řeknou.
My to před časem taky řešili. Manžel si přál satelit a hodně si o tom zjišťoval, ale pak jsme zjistili, že tam kde bydlíme je docela dobrý digi signál, tak jsme pořídili set-top boxy a zatím to dál neřešíme. Ale časem o tom satelitu taky přemýšlíme. ![]()
Tak jsem ráda, že jsem se ozvala teda alespoň já a snad nějak pomohla. ![]()