Věšák na dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
315
8.6.11 20:22

vesak na dite

Ahoj maminky chci se zeptat jestli mate nektera zkusenost s vesakem na deti?
Znama si to objednala pres net je to vymsl nejakeho designera udajne,a nemuze si to vynachvalit,pry ji jen manza udelal skobu do zdi,mame stejne stare deti,moje je klidas ale priznavam ze bych podobnou vec take nekkdy uvitala,mame houpacku a tam uz se ji moc nelibi dloho sedet, ona ma hyperaktivni dite,porad se ji mota pod nohama.
Pry se mu v tom vesaku hodne libi a ona si v klidu vysaje a vytre,necha uschnout podlahu,jinak ji pry porad lita za vysavacem a nikde neposedi,nedej boze ho dat do postylky.
Tak by me zajimalo co si myslite vy o podobnem vynalezu a jestli by jste neco takoveho take uvitali,kdyz uz mame voditka na tedi tak proc ne i vesaky,ona je to vlastne stara metoda jen znovuobjevena.
Dekuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
8.6.11 20:25

8-o 8-o 8-o :?: VĚŠÁK na dítě, to existuje?? Jdu googlit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 20:27

Zní to příšerně a svému dítěti bych to určitě nepořídila.
Mám jiné způsoby, jak odklidit dítě ze země

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
8.6.11 20:29

Ježíš, to zní příšerně a nějak si to neumím představit a bylo by mi jich líto. to radši vytřu, když spí a vysaju s nimi, aspoň se zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.6.11 20:34

no zni to desne,ale nez to odsoudim chtela bych to videt,
mimochodem-voditko nay dite-nikdy mit nebudu,prijde mi to desny

• Citovat
  • Upravit
16291
8.6.11 20:35

Jsem si tak představila dítko visící za cedulku u trička, či za trenky, a nebo zavěšené za podpaždí :))

Nebylo by foto co vlastně máš namysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 20:37

Fotku nemam ale udelam az k ni budu mi cestu,Vypada to podobne jako klokanka, je to cele z latky,vzadu vypolstrovane aby se neprastil do zdi kdyz sebou mele,ale da se povesit i na strop.Je to udajne stoprocentne bezpecne,a aj bych tomu verila,vypada to byt velice kvalitni vyrobek i ten zpusob uchyceni na hak ve zdi je dobrej,Jde jen o to aby manza udelal dobrou skobu do zdi.

Příspěvek upraven 13.06.11 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 20:37

mam hodne zive dite a zasadne odmitam odkladace typu ohradka, choditko atd.. jde jen o organizaci - bude uklizim kdyz spi nebo je poslu s tatinkem ven nebo ho do prace zapojim, deti radi „pomahaji“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 20:39
evik178 píše:
Vypada to podobne jako klokanka, je to cele z latky,vzadu vypolstrovane aby se neprastil do zdi kdyz sebou mele,ale da se povesit i na strop.Je to udajne stoprocentne bezpecne,a aj bych tomu verila,vypada to byt velice kvalitni vyrobek i ten zpusob uchyceni na hak ve zdi je dobrej,Jde jen o to aby manza udelal dobrou skobu do zdi,jinak kdyz tam nevisi decko majio tam povesenej obrazek,tak jim to doknce ani nehyzdi zed.

mozna taky je dobrej Patex a nalepit na strop ne :roll: bozeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol: to je zase blbiny jak vytahat penize ..
chudak dite..
„no.. co jste Pepicku dneska s mamkou delali? no.. mamka uklizela a ja visel na zdi :lol: :lol: :lol: :lol: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
8.6.11 20:40

Nějak to nikde nemůžu najít, chtěla jsem to vidět. Zní to příšerně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
8.6.11 20:41

něco takového bylo probíráno na nosenideti http://www.kidstravelhappy.com/…-BASIC-2.jpg
nesetkalo se to moc s kladnými ohlasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
8.6.11 20:42

tak to je desny-dokonce to vypada hur nez zni,

• Citovat
  • Upravit
2377
8.6.11 20:42

teda ja se fakt dlouho takhle nenasmala :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 20:43

Tak já už vím, co myslíš, foto už jsem viděla, „vynález“ pochází z Ameriky a všechny, kteří do toho strkají své ratolesti, bych taky nejradši pověsila za rozkrok - jistě by si pak rozmysleli vymýšlet takové hlouposti.

Je to velice nepohodlné a pro stavbu dětského tělíčka naprosto nevhodné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.6.11 20:43
Alpaka píše:
něco takového bylo probíráno na nosenideti http://www.kidstravelhappy.com/…-BASIC-2.jpg
nesetkalo se to moc s kladnými ohlasy :lol:

Ježíši 8-o Jsem si představila, jak mi jich po bytě visí 6 :lol: :lol: :lol:
Do postýlky odkládám, když není zbytí :wink: , ale toto je moc :wink: Vodítko bych nebrala též… Viděla jsem nedávno venku a máme děti, ne pejsky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný