Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ehm, pamatuju si na dost otřesné fotky z USA, kde mladí „rodiče“ přilepili dítě na zeď izolačkou. Lahvičku s pitím přilepili na dohled, ale ne na dosah… To jen taková malá tichá vzpomínka ![]()
Jinak co se věšáku týká, viděla jsem před časem cosi, mělo to nahoře háky a zavěšovalo se to za dveře tuším, bylo to propagované jako kam si odložit dítě na veřejných záchodcích. Vzhledem k tomu, že to mělo tvar klokanky, dítě viselo za rozkrok, nemluvě o úpící páteři… To radši na tý podlaze budu mít Augiášův chlív, než do něčeho takovýho dát dítě. ![]()
Občas mám pocit, že u některých lidí je v hlavě tak čisto jako na jejich vytřených podlahách ![]()
Tak jsem něco našla jetli je ono http://www.mommysentials.com/…-Carrier.htm . Já bych si to pro dítě rozhodně nikdy nepořídila. ![]()
No to vypadá hrozně, ale dík za foto!!!
![]()
Chtěla jsem říct, že to je dobrej vtip - ale není, to není ani jakože na srandu ho tam dát a bafat na něj… Dyť to musí být nepohodlný… Jako když visíte na kruhách v tělocvičně - taky to po chvíli bolí.
Já vím, že tam dítko nevisí asi dlouho, ale stejně…
Zlatej šátek na nošení!
Gladys píše:
Občas mám pocit, že u některých lidí je v hlavě tak čisto jako na jejich vytřených podlahách
Gladys píše:
Ehm, pamatuju si na dost otřesné fotky z USA, kde mladí „rodiče“ přilepili dítě na zeď izolačkou. Lahvičku s pitím přilepili na dohled, ale ne na dosah… To jen taková malá tichá vzpomínka
Gladys, já když si na tuhle věc vzpomenu, chce se mi fakt brečet. ![]()
Gladys píše:Občas mám pocit, že u některých lidí je v hlavě tak čisto jako na jejich vytřených podlahách
taky dobra hlaska
![]()
fragola:zachvili 7
a nekoncis,nebo jo?byste deti meli misto obrazů ![]()
Tak zatim prevazuji negativni reakce,asi je to hodne o mentalite naroda v americe to je udajne normalni,v anglii zase ty voditka,my jsme vice konzervativni,tim samozrejme nechci rict ze je to lepsi nebo horsi.
Ja ty odkladace az tak neodsuzuji,ale to je samozrejme kazdeho osobni vec,nase babicky take odkladali deti kdyz sli makat na pole tak dite v satku proste povesili na strom,nevidim v tom nic az tak nemoralniho. Ale to je jen muj osobni pohled na vec.
Diky vsem co reaguji na muj dotaz.
finduska píše:
fragola:zachvili 7a nekoncis,nebo jo?byste deti meli misto obrazů
Uvidíme ![]()
draga píše:
ježíši to je děsnýmohla bych tam věšet i kočky???
NE odsoudili by te za tyrani zvirat
![]()
evik178 píše:Ja ty odkladace az tak neodsuzuji,ale to je samozrejme kazdeho osobni vec,nase babicky take odkladali deti kdyz sli makat na pole tak dite v satku proste povesili na strom,nevidim v tom nic az tak nemoralniho. Ale to je jen muj osobni pohled na vec.
Určitě nikdo nevěšel dítě na strom tak, aby viselo za rozkrok.
V šátku se nosí už od pradávna, naštěstí tedy většinou ženský instinktivně dítě napolohovaly do ergonomické polohy.
Ale tohle „udělátko“ je příšerné a jak už jsem psala pro křehkou dětskou tělesnou stavbu nezdravé
Dítě v šátku pověsily na strom? Nemáš foto? v šátku nosím, tak že bych šla vyzkoušet ty stromy
![]()
Já bych se teda bála že se mi dítě urve a spadne na zem.
ty jo, něco tak hroznýho sem fakt jeste neviděla… svoje dítě bych do toho teda nedala!!! To nemůžou myslet vážně, co tam to mimčo má jako dělat???? to mi připadá jako - už jsme se tě nabažili a ted te odložíme at máme klid… hrůza!
no naozaj otras!!!
![]()
voditko vonku aspon moze uchranit dietko pred padom, ale toto… ![]()
evik178 píše:
Tak zatim prevazuji negativni reakce,asi je to hodne o mentalite naroda v americe to je udajne normalni,v anglii zase ty voditka,my jsme vice konzervativni,tim samozrejme nechci rict ze je to lepsi nebo horsi.Ja ty odkladace az tak neodsuzuji,ale to je samozrejme kazdeho osobni vec,nase babicky take odkladali deti kdyz sli makat na pole tak dite v satku proste povesili na strom,nevidim v tom nic az tak nemoralniho. Ale to je jen muj osobni pohled na vec.
Diky vsem co reaguji na muj dotaz.
tak nevim, ani jedna z mých babiček nejenže nikdy nepověsila své dítě na strom, odvažuji se tvrdit že ani sama na stromě nevisela ![]()
Nicméně je to i o tom, že dříve ženský i s dítětem makali tak jak bez dítěte, dneska je tu ten luxus mateřské „dovolené“. Která je tu od toho, aby se člověk dítěti věnoval. A že se s 1 dítětem nedá uklidit tomu bych se hodně divila - co by asi dělali maminky více dětí? žili v chlívku? to hodně pochybuju ![]()
teda ale nevidět ty fotky v týhle diskuzi, tak si myslím že je to nějakej nepovedenej joke, ani by mě nenapadlo že je to skutečnost a někdo to používá ![]()