Věšák na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16291
8.6.11 22:32
asha píše:
evik178 píše:
Dam tuto diskuzi precist zminovane majitelce onoho vesaku,bud se neskutecne pobavi nebo ho vyhodi,vy by jste dokazali otravit i hracky detem
Kdyz ty ani neznas rozdil mezi ergo nositkem, satkem a klokankou, to je pak tezka rec :nevim: Hodina denne fakt uskodit muze, hlavne zadum, mozna i kyclim…
A k tem hrackam…ona jich spousta uz otravena je :nevim: Dneska holt musis shanet info i trochu do hloubky.
Četly jste nedávno třeba o tom že neprošly vibrační kousátka, včetně těch „renomovaných“ jako je Sassy a tak? Jen si moc nepamatuju čemu že by nadměrné vibrace měly vadit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:34

kacenkak-jo a jeste v prirode je pokud vim bezne ze matka opusti mladata a jde hledat potravu pripadne leosi pribytek na zimu, ty to nejak moz zeres se mi zda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
8.6.11 22:34
evik178 píše:
kacenkak-jo a jeste v prirode je pokud vim bezne ze matka opusti mladata a jde hledat potravu pripadne leosi pribytek na zimu, ty to nejak moz zeres se mi zda.

Taky je věší za koule do průvanu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.6.11 22:36

Když znova koukám na tu fotku, přijde mi, že v tom dítě musí po chvíli brnět a bolet nohy…Takže nejen, že je to nemorální, mít odložené dítě vedle svého kabátu, ale ještě bych řekla, že i pro dítě nepohodlné.Vem si, když ty sedíš dejme tomu na řetízáku ( :lol: nemám jiný příklad ), nohy ti volně visí, jak tě po chvilce brněj nohy…Mě teda jo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:37

Holky vy to fakt nectete jsem psla ze to co jsem videla ja nema s tou blbosti z te fotky tady nic spolecneho,no ja uz fakt nevim tady to jak hazet hrach na stenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.6.11 22:39
evik178 píše:
Holky vy to fakt nectete jsem psla ze to co jsem videla ja nema s tou blbosti z te fotky tady nic spolecneho,no ja uz fakt nevim tady to jak hazet hrach na stenu.

Takže v tom věšáku, co máš na mysli ty, mu volně nohy nevisí?????? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
8.6.11 22:41
evik178 píše:
Hmm tak diky,alespon vim ze priste je lepsi se neptat.
Pochybuji ze moje dite budue mit zdravotni nasledky z toho kdyz bude hodinu denne viset na vesaku,nebo snad ze by z toho melo psychycke trauma ze jej odkladam? takove vycitky svedomi me netrapi

Já si nemyslím že ti chtějí maminky něco otrávit, jen si prostě neumí představit do něčeho podobného mimčo dát-pověsit… já třeba nemůžu vidět ohrádku, švagrová tam dává dítě na přibližně 6hodin denně takže dítě jen vidí ohrádku už ječí, ale chudince nic jiného nezbyde než se uřvat a usnout v tý hrůze…
Vlastního mimiše čekám za několik týdnů a co já vím třeba si pro tu ohrádku poběžím taky… to bylo trochu OT..
Co zkusit pohledat jinou fotku protože ta jediná co tu je, je fakt děsná… možná fakt jen na ten záchod někde ve městě nebo v obchoďácích, ale zase jen proto bych si ho nepořídila..
Kromě toho škoda že jste nerozběhli diskusi o všelijakých nosítkách, šátcích a zkušenostech dost si s tou myšlenkou pohrávám a informace opravdu neškodí :palec:
omlouvám se za OT :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
8.6.11 22:45
asha píše:
KacenkaK píše:
evik178 píše:
Pochybuji ze moje dite budue mit zdravotni nasledky z toho kdyz bude hodinu denne viset na vesaku,nebo snad ze by z toho melo psychycke trauma ze jej odkladam? takove vycitky svedomi me netrapi

To si děláš srandu,ne? Se zkus oblíknout do horolezecké výstroje a at tě někam pověsí a v klidu si vysajou byt, umyjou podlahy… Nebo jak píšeš - hodinu si povisíš… Pak nám tu napiš jaké to bylo!!!

Pořídila sis dítě,tak se k němu chovej jako k lidské bytosti! Jsi na mateřské dovolené - ta je od slova MATKA!!! Tvoje hlavní denní povinnost je nyní péče o dítě ne o domácnost!!! Copak jsi někde v přírodě viděla,aby si samička pověsila mláďátko na stromeček a šla lovit potravu,nebo si šla pouklízet?

Celou diskuzi jsem brala tak nějak v klidu - dorazil mě až tvůj poslední příspěvek… Promiň!
Tak to neni uplne trefny, takova horolezecka vystroj je proti tomuhle ztelesneny pohodli :lol:

Vím,že horolezecká výstroj je vcelku pohodlná,ale vydržela bys hodinu viset? :?: nebo půl a čekat až si povysávám a vytřu?

Já bych se asi uvztekala!!! :oops:

Ano v přírodě samičky na chvíli opustí mládátka,ale nepověsí je. Vždycky jsou v pohodlí a bezpečí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:46

Nohy v nem visi,ale ne od kycli dolu sedi v tom jako v houpacce,me teda na retizkaci nohy nebrni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:48

kackak-no nevim na kolik jsou v bezpeci,obcas je taky neco vetsiho sezere,to se mi doma stat nemuze,kdyz uz jsi zacala s tim srovnavanim s prirodou.To byl vtip samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 22:50
KacenkaK píše:
asha píše:
KacenkaK píše:
evik178 píše:

To si děláš srandu,ne? Se zkus oblíknout do horolezecké výstroje a at tě někam pověsí a v klidu si vysajou byt, umyjou podlahy… Nebo jak píšeš - hodinu si povisíš… Pak nám tu napiš jaké to bylo!!!

Pořídila sis dítě,tak se k němu chovej jako k lidské bytosti! Jsi na mateřské dovolené - ta je od slova MATKA!!! Tvoje hlavní denní povinnost je nyní péče o dítě ne o domácnost!!! Copak jsi někde v přírodě viděla,aby si samička pověsila mláďátko na stromeček a šla lovit potravu,nebo si šla pouklízet?

Celou diskuzi jsem brala tak nějak v klidu - dorazil mě až tvůj poslední příspěvek… Promiň!
Tak to neni uplne trefny, takova horolezecka vystroj je proti tomuhle ztelesneny pohodli :lol:

Vím,že horolezecká výstroj je vcelku pohodlná,ale vydržela bys hodinu viset? :?: nebo půl a čekat až si povysávám a vytřu?

Já bych se asi uvztekala!!! :oops:

Ano v přírodě samičky na chvíli opustí mládátka,ale nepověsí je. Vždycky jsou v pohodlí a bezpečí!!!

No prilis by mne to nebavilo :mrgreen: Ale horolezci si nestezujou :lol:
To spis ty kalhotky :mrgreen:

Je to padly na hlavu, to bezesporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:50

Jo a kdyz jsme u te horolecke vystroje, sedeli jste v tom nektera nekdy,ze jste tak chytre? ja jo a troufam si rict ze hodinka neni problem,ostatne neni problem se na to zeptat nejakeho horolezce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
8.6.11 22:51
evik178 píše:
Nohy v nem visi,ale ne od kycli dolu sedi v tom jako v houpacce,me teda na retizkaci nohy nebrni

Sezen tu fotku prosimte, jestli je to fakt neco uplne jinyho, nez tady ten visatec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.6.11 22:51

evick.1 konecne rozumna rec :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
8.6.11 22:52
evik178 píše:
Nohy v nem visi,ale ne od kycli dolu sedi v tom jako v houpacce,me teda na retizkaci nohy nebrni

No tak nechápu, proč se čílíš, že to srovnávám s fotkou, když mě šlo jen o tom volné visení nohou…Mě by teda po hodině visení brněly a to fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný